Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orda fiyatlar ne durumda burası gibimi ucuz diye biliyorum orayı
  •  ''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

Sony a200 + SAL18-70mm lens
    1/250 f13 Iso100

Sony a200 + SAL18-70mm lens
    1/125 f8 Iso100
  • NP-FM500H InfoLithium Battery

Şarj süresi 175 dakika

Tam dolu iken yaklaşık 750 fotoğraf çekim kapasitesi (AutoFocus)

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCaptain -- 10 Ekim 2008; 21:40:36 >
  • Sony a200 | farklı açılardan görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCaptain -- 10 Ekim 2008; 21:43:57 >

• Sony a200 | farklı açılardan görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCaptain -- 10 Ekim 2008; 21:50:33 >

• Sony Alpha DSLR-A900 Preview
    http://www.dpreview.com/previews/SonyDSLRA900/

Sony Alpha DSLR-A700
    http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra700/

Sony Alpha DSLR-A350 Review
    http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra350/

Sony DT 18-70mm 1:3.5-5.6 review
    http://www.dpreview.com/lensreviews/sony_18-70_3p5-5p6_m15/

Sony DA 16-105mm 1:3.5-5.6 review
    http://www.dpreview.com/lensreviews/sony_16-105_3p5-5p6_m15/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 7 Ekim 2008; 23:50:44 >

• @Dnn

Hocam gonul isterdiki 16-80 alayim ama cok pahali idi gercekten.Dedim simdi hem onu alsam bu sefer uzun araliga sahip lens de lazim olacak ileride.Bende mecbur 18-250 aldim Ama cok sukur memnunum lensimden.
    Guzel dilekleriniz icin ayrica tesekkur ederim hocam

@S.T.A.L.K.E.R

Hocam fikriniz gercekten uygun geldi.Bakalim bu sefer gelirken bisiler getiririm insAllah da 16-80 CZ parasini cikaririm

@NetCaptain

Hocam elinizie saglik, guzel kareler yakalamissiniz

• Ben de Sony kullanici degilim ama merak ettigim birsey var.(Bu arada Cin de olmasa da cogu Sony kullanicisi gibi uzakdogudan(Kore) katiliyorum konunuza )
    Gectigimiz gunlerde Tokyo'da bir magazada sony alfalarla baya bir cekim yaptim.Ergonomisi ve body si falan gayet hosuma gitti ama rahatsizlik veren bir ozellik vardi ; Ben deklansore dokunmasam bile fotograf makinesini oynatmamla makinelerin yeni dogrultuya gore odaklanmasi bir oluyordu.Menuleri falan cok kurcalayamadim ama bu ozelligi otomatik fokus da kalmak sarti ile kapatma sansiniz var mi?(mutlaka vardir diye dusunuyorum ama emin olmak istedim) Cunku bu sekilde boynuma asili olarak gezdigimi dusununce gercekten sinir bozucu bir durum olsa gerek. Tabi surekli fokuslanmasi pil omrunu de azaltir herhalde.
  • Oncelikle aramizda bir uzakdogulu daha gormekten mutluluk duydum hocam, hosgeldiniz

Merak ettiginiz konu aslinda gayet basit, makinenin ayarlar bolumune girin ve Eye-Start AF ozelligini Off yapin, boyle makine kendi kendi odaklama yapmayi birakir

Bu arada Seul'de misiniz ?
  • SATILIK SONY DSLR A 200
    Amerikada öğrenciyim, profesyonel değilim ama bi hevesle aldım, sonra cok uğraş istediğini anladım, vakit ve para sıkıntısı yüzünden satıyorum.
    az kullanılmış 0 denilebilir, çok temiz, garantili, tripodlu A 200. satılıktır 1000 ytl düşünüyorum ilgilenenler yazsın.
    not: türkiyeye 15 ekimde geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasey -- 8 Ekim 2008; 13:16:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: parantezz

Ben de Sony kullanici degilim ama merak ettigim birsey var.(Bu arada Cin de olmasa da cogu Sony kullanicisi gibi uzakdogudan(Kore) katiliyorum konunuza )
    Gectigimiz gunlerde Tokyo'da bir magazada sony alfalarla baya bir cekim yaptim.Ergonomisi ve body si falan gayet hosuma gitti ama rahatsizlik veren bir ozellik vardi ; Ben deklansore dokunmasam bile fotograf makinesini oynatmamla makinelerin yeni dogrultuya gore odaklanmasi bir oluyordu.Menuleri falan cok kurcalayamadim ama bu ozelligi otomatik fokus da kalmak sarti ile kapatma sansiniz var mi?(mutlaka vardir diye dusunuyorum ama emin olmak istedim) Cunku bu sekilde boynuma asili olarak gezdigimi dusununce gercekten sinir bozucu bir durum olsa gerek. Tabi surekli fokuslanmasi pil omrunu de azaltir herhalde.

Bu SONY e Minoltadan yadigar kalan bir özelliktir.
    Genelde çok kullanışlı ve işe yarayan bir özellik.
    Ama dediğiniz gibi bazı durumlarda da;örneğin makina açık ve boynunuza asılı bir halde dolaşırken vizörün altındaki sensörlerin sürekli birşeyleri algılayıp odaklamaya çalışmasına sebep olabilir.
    SONY Alfa menüsünde ''Eye-Start AF'' isimli seçenekten bu özelliği dilediğiniz zaman kapatıp dilediğiniz zaman aktif hale getirebilirsiniz.

• Kapatabildiğimize göre gerçekten de güzel bir özellik..
  • merhaba arkadaslar
    bende ingilterede ogrenciyim.fotograf makinalari ve fotografcilik hakkinda uzun zamandir okuyorum ama uygulamaya geciremedim henuz.
    simdi bi makina almayi dusunuyorum burdan trye gore fiyatlari cok uygun cunku
    nasil bi makina almami onerirsiniz.basit bise alip ilerleyince degistirmek mi mantikli yoksa soyle saglam bise alip onunla devam etmekmi?ne kadar cok okusam da arastirsam da uygulamanin farki olacagi konusundayim beceremezsem falan diye de cok para vermek istemiyorum.ayrica sony hayranligi var bende diger makinalar cekici gelmiyo bi turlu :))

simdiden tesekkurler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetec

merhaba arkadaslar
    bende ingilterede ogrenciyim.fotograf makinalari ve fotografcilik hakkinda uzun zamandir okuyorum ama uygulamaya geciremedim henuz.
    simdi bi makina almayi dusunuyorum burdan trye gore fiyatlari cok uygun cunku
    nasil bi makina almami onerirsiniz.basit bise alip ilerleyince degistirmek mi mantikli yoksa soyle saglam bise alip onunla devam etmekmi?ne kadar cok okusam da arastirsam da uygulamanin farki olacagi konusundayim beceremezsem falan diye de cok para vermek istemiyorum.ayrica sony hayranligi var bende diger makinalar cekici gelmiyo bi turlu :))

simdiden tesekkurler....

Hocam sanirim bu ilk makineniz olacak.O yuzden bence bir SLR Like ile baslamaniz daha uygun olur.Cunku hemen bir SLR'dan baslayip daha sonra 3-4 tane begenmediginiz fotograf cekdiginizde makineden soguma riski var.Soyle manuel ayarlari da genis olan bir SLR Like ile baslamak ve daha sonra SLR'a gecmek daha mantikli diye dusunuyorum.
    Ama ben cok azimliyim ve bu ise gonul verdim diyorsaniz, fotografi kotu de ceksem yine de devam diyorsaniz o zaman size Sony a200 oneririm.
    Baslangic icin hem uygundur hem de ceb dostudur Mesela ayni fiyat araliginda Nikon D40 var ama onun govdesinde AF motoru olmamasi dezavantaj oluyor.Eger o yonden bir eksikligi olmasa idi bende sanirim SLR dunyasina Nikon ile baslamis olacaktim

• tesekkur ederim kardes ilk makina olucak bu ins guzel seylerin baslangici olur.
    yavastan a200lerin fiyatlarina bakayim o zaman ben
  • harika bir makine
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.