Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogru soyluyorsunuz Dnn hocam.Sony'ye karsi DSL konusunda bazi cevrelerce anlayamadigim bir cephe aliniyor.Ama Sony'de sanki inat edercesine bunlara hic aldirmadan elinden geleni yapiyor.DSL'ler isine baslayali 2 sene kadar oldu ama bu 2 senede geldigi mesefa hicte azimsanacak kadar degil.Hele a900 gibi bir makinenin cikmasi Sony'nin SLR dunyasinda gelecek icin ne kadar iddaali ve hevesli oldugunu gosteriyor diyorum.

Bu arada 2. resminizi cok beyendim hocam, Cinli'leri tam dogal hallerindeyken yakalamissiniz
  • 18-70 kit li halde peşin 850 ye vereceğim.
  • Arkadaslar profosyone değilim amerikada bulunuyorum türkiyeye döneceğim Sony dslr A 100 makina 300 dolara alıyım mı? Eger kullanamazsam satarım
    fiyatı uygunmudur? acıkcası paramda az
  •  ''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolasey

Arkadaslar profosyone değilim amerikada bulunuyorum türkiyeye döneceğim Sony dslr A 100 makina 300 dolara alıyım mı? Eger kullanamazsam satarım
    fiyatı uygunmudur? acıkcası paramda az

''legolasey'' A100 SONY nin ilk DSLR modelidir ve dolayısıyla üst modellerine kıyasla öne çıkan belirgin bir artısıda yoktur.
    Kesinlikle kötü bir makine değil.Heleki 300 dolara düşünmene bile gerek yok , al derim.
    Yalnız aklıma takıldı bulduğun makinenin yeni olduğuna eminmisin.Çünki SONY nin a100 gibi ikibuçuk yıl önce çıkartmış olduğu bir modelin sıfırını bulmak zordur.
    SONY uzun bir süredir bu modelin üretimini durdurdu.Ve bu modele ağit stokların tükendiğini biliyordum.
    Eğer sıfır ise hiç düşünmeden al.Bu fiyata Kompak makina satılıyor neredeyse.Hatta pekçok kompak modeli dahi 300 dolardan daha pahalıdır.
    Türkiyedeki ikinci el fiyatları hakkında pek bi bilgim yok ama takip ettiğim kadarı ile A100 ün ikinci eli dahi 500 ile 700 ytl arasında.
    Yinede almadan önce A100 e ait netten ikinci el fiyatlarını bir araştır derim.Fiyat bana çok makul geldi.

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 7 Ekim 2008; 0:30:35 >
  • Eklenen kareler güzel ama paylaşımın az oldugu bi topic olmuş sony cilerin ilgi göstermesi lazım

bence bol bol toplanın
  • Ben Sony'ci olsaydım, üst konudan farkı kalmazdı buranın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

Yanılmıyorsam ''Tujue'' Hangzhou da , ''Turquaz'' ise Shenzhen de yaşıyor.
    Ben ise Qingdao dayım.Yani aramızdaki mesafe Türkiyenin bir ucundan öbür ucuna olan mesafecen daha fazla.
    Yine de kısıtlı sayıda olan ALFA kullanıcılarının 3 tanesi Çin de yaşaması bana ilgiç,ilginç olduğu kadarda komik gelmiştir hep.

quote:

Eklenen kareler güzel ama paylaşımın az oldugu bi topic olmuş sony cilerin ilgi göstermesi lazım

bence bol bol toplanın

İlginç bir öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 7 Ekim 2008; 1:14:34 >

• Arkadaşlar a 200 ile aranıza girdim.Lensi korumak için ve foto kalitesini arttırmak için hangi filtreleri almalayım...Tesekkürler....
  • Sony kullanıcıları yavaş yavaş çoğalıyor.
  • @S.T.A.L.K.E.R @Katze

Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim :) MasAllah sizin konular 7/24 calisiyor, darisi bizim basimiza insAllah
  • Son bir fotograf daha ekliyip kaciyorum arkadaslar, malum burda saat sabahin 9.13'u, birazdan ders baslicak hocadan azar isitmeyelim

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 7 Ekim 2008; 10:51:01 >
  • evet sıfır kendi mağzasında satılıyo aoutlet gibi indirmde . garatisi dahi var. daha üst modellerde var... bi araştırmak lazım teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvmvolkan

Arkadaşlar a 200 ile aranıza girdim.Lensi korumak için ve foto kalitesini arttırmak için hangi filtreleri almalayım...Tesekkürler....

Hayırlı Olsun.Aramıza hoşgeldin.
    Filtre olayına gelince;Bu güne kadar hiç kullanmadım pekte anlam zaten buyüzden yalnış bişey söyleyip senide yalnış yönlendirmek istemem.

''TuJue''
    Son yüklediğin fotoğraf hangi lensle çekildi?
    (18-70 kiti deme sakın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuJue

@S.T.A.L.K.E.R @Katze

Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim :) MasAllah sizin konular 7/24 calisiyor, darisi bizim basimiza insAllah

inş hocam bizim konuda bi zamanlar böyle idi sonradan çokştu şimdi biz bile yetişemiyoruz

sizler aslında çinden buraya gelirken tatilde vs bikaç parça getirseniz hayyamda bir iyi fiyata satarsınız ! ama ordanburaya kaç para masraf olur orasıda malum baya uzak bi yer

• @Dnn

Hocam ben gizlice a700'e gecis yaptim, yanina birde 16-80 CZ alicaktim ama param kalmadi bende Sony 18-250 aldim Kombo lensler hakkinda fazla icacici yorumlar okumamistim ama cok sukur yeni lensimden cok memnunum.Son 3 gundur yukledigim butun fotograflari a700+18-250 ile cektim.
    Bu lensin en guzel yani surekli lens cikar tak problemi olmamasi, buna ragmen fotografin kalitesinden de fazla odun vermiyor

@S.T.A.L.K.E.R

InsAllah hocam, Alpha'cilar gunden gune cogaliyor, sizlerinde ogretici yorumlari ile insAllah konumuz daha da guzel olucak
    Birde burda makine getirme fazla sorun olmuyor ama kutusu ile filan getirmek cok zahmet veriyor.Yani sadece govde ile lensi cantaya koyabiliyorum, ama kutu imkansiz.
    Hayyam nerde onu da bilmiyorum Vallahi, Turkiye'den bayadir uzak kaldim son seneler, senede ancak 2 kere geliyorum Ama fikriniz gercekten hos

• hocam hayyam sirkecide eminönünde yani kime sorsanız sizi oraya yönlendirir.

orda kutuyla satmanıza gerek yok gövde ayrı lens aryı bile satarsınız parça parça yılda 2 defa geliyormuşsunuz bi kaç parçayı bi arada getire bilirseniz 2gövde ve lens ile vs yol paranız rahat cıkar ki zaten harcamayada para olur elinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuJue
    @Dnn

Hocam ben gizlice a700'e gecis yaptim, yanina birde 16-80 CZ alicaktim ama param kalmadi bende Sony 18-250 aldim Kombo lensler hakkinda fazla icacici yorumlar okumamistim ama cok sukur yeni lensimden cok memnunum.Son 3 gundur yukledigim butun fotograflari a700+18-250 ile cektim.
    Bu lensin en guzel yani surekli lens cikar tak problemi olmamasi, buna ragmen fotografin kalitesinden de fazla odun vermiyor

Ohhh...
    Kit lensle çekilmediklerini öğrenince rahatladım valla
    Son dönemde 18-70 kiti ile çekilen bayağı hoş fotoğraflar çarpmıştı gözüme de kendimden şüphe etmeye başlamıştım.
    Bu arada yeni makinan la lensin hayırlı olsun.Güle güle kullan.
    Keşke imkanlarını zorlayıp ZEISS 16-80 almış olsaydın.O lensin kıymeti çok sonra anlaşılacak.
    Yalnış anlama 18-250 de hiç fena bir lens değildir.Bu kadar geniş bir aralığa sahip olmasına karşı gayet başarılı bir lenstir.
    Tekrardan Hayırlı olsun.
    Nice güzel karelere.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.