Şimdi Ara

Sony Alfa Türk Forumumuz Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony kullanıcıları öncelikli olmak üzere bir forum açtık.

Fotoğrafçılığa yeni başlayanlar ilerlemiş olanlar herkes için güzel bir forum

Forumda diğer markaların da başlıkları bulunmaktadır.

Foruma herkes davetlidir
    www.sonyturk.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 27 Kasım 2019; 19:18:24 >

• Nasıl yani !? Böyle bir site ve yılların forumu var.
    Alfa Kulup
    Alfa Kulup - Sony
    https://www.alfakulup.com

Bir forum daha kaldırır mı acaba bu ? Haydi başarılar dilerim...
    ...

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Orası gördüğüm kadarıyla pek aktif değil. Acelem yok kullanıcı kazanma konusunda.

Bir konuda çokça forum olabiliyor ayrıca.

Forum kullanışlı şık güzel tasarlandı. Farklı içerikler var. Gelin buyrun sizi de bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Teşekkürler. Orası gördüğüm kadarıyla pek aktif değil. Acelem yok kullanıcı kazanma konusunda.

Bir konuda çokça forum olabiliyor ayrıca.

Forum kullanışlı şık güzel tasarlandı. Farklı içerikler var. Gelin buyrun sizi de bekleriz.
    Bence forum olayı öldü ölecek halde. Sosyal ağlarda mobil cihazlar ile çok daha seri ve kolay paylaşımlar yapılıyor artık. O yüzden dedim... Tabi güzel bir girişim. Gelirim oraları dağıtırım, davetiniz için teşekkür ederim :) 5-6 foruma üyeyim, 2 tanesine yetişebiliyorum. Haytımız 10 layn oldu.
    Dediklerinize katılıyorum. İnsanlarımız araştırmaktan uzak. Bilgiye hemen erişmek istiyor ve facebooktan direk gruba bir mesaj atarak öneri istiyor. Ve bu mesaj ve yazılanlar facebook un arşivlerinde kaybolup gidiyor. Tabi orada da bir arama mantığı var ama yetersiz.

Halbuki forum mantığı bunların önüne geçiyor istediğin kategorideki paylaşımlara direk erişiyorsun paylaşımları eski yazışmaları okuyorsun. Bir veritabanı oluşuyor. Forum devrini yaşatmak hedefimiz. O yüzden görsel olarak güzel bir forum hazırladığımızı düşünüyorum. Sony'den sponsorluk da istedik ama yönetim kararı artık sponsorluk vermiyorlarmış. Biz de elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Bekleriz sizi de arada girip bilgilerinizi paylaşsanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Dediklerinize katılıyorum. İnsanlarımız araştırmaktan uzak. Bilgiye hemen erişmek istiyor ve facebooktan direk gruba bir mesaj atarak öneri istiyor. Ve bu mesaj ve yazılanlar facebook un arşivlerinde kaybolup gidiyor. Tabi orada da bir arama mantığı var ama yetersiz.

Halbuki forum mantığı bunların önüne geçiyor istediğin kategorideki paylaşımlara direk erişiyorsun paylaşımları eski yazışmaları okuyorsun. Bir veritabanı oluşuyor. Forum devrini yaşatmak hedefimiz. O yüzden görsel olarak güzel bir forum hazırladığımızı düşünüyorum. Sony'den sponsorluk da istedik ama yönetim kararı artık sponsorluk vermiyorlarmış. Biz de elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Bekleriz sizi de arada girip bilgilerinizi paylaşsanız yeterli
    Çok kapanan forum da gördüm ben. Foruma da güvenmeyeceksin. Kendine sağlam servis hizmeti olan wordpress, blooger falan gibi yerlerden blog açacaksın ne biliyorsan, ne öğrendin ise orada paylaşacaksın. Ben yıllardır yapıyorum. Hem kendim için kısayol arşivi gibi bir arşivleme yapmış oluyorum hem de kapanıp gitmesi çok zor olan bir yerde belki ben öldükten sonra bile yaşayacak bilgileri insanlarla da paylaşmış oluyorum. Bana göre internetin özgür bilgiye erişim mantığına en uygunu bu blogları kullanmak. Forumlardaki bir sürü kurallar yine sayfalar boyu geçip giden kalabalık içinde kaybolan bilgiler vs. olayı da yok. Bu foruma ben belki 10 yılımı gömmüşümdür !.. Ne ise ki "1 müsibet 1000 nasihattan iyidir" atasözümüz beni burada bir uyanışa taşıdı ve mevcut bloğuma çok daha fazla ilgi göstermeye başladım. O günden bu güne hep kazandığımı gördüm. Herkese ücretsiz bir blog açmasını şiddetle öneririm. Hem öyle 1 tek foto konusu vs. ile de sınırlı olmak zorunda değilsin falan. Harika bir şey.

Doğru ancak ben forumu kazanmak için açmadım. O yolda başka yaptığım işler var. Forum hobi amaçlı açıldı. Tabi ilerde forum kazanmaya başlar çekiliş yaparız forum kullanıcılarının adına bişeyler yaparız onlar ayrı.

Artık seçim kullanıcıların. Forum çok güzel tasarlandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.