Bildirim
SONY Alpha a3000 (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cuvaldızquote:
Orijinalden alıntı: tufan erkul
Bulabilirsen takumar 135 f2.5 ta güzel onuda sete eklersin
Son fotoğraf f2.5 diğerleri f4 te çekilmiştir
temp(42) by erkult, on Flickr
temp(40) by erkult, on Flickr
temp(41) by erkult, on Flickr
temp(38) by erkult, on Flickr
photoshop varmı fotograflarda
Alıntıları Göster
-
-
-
-
18-55 üzerindeki lens -
böyle havalarda fotoğraf çekmeyi sevmiyorum ama genede ufaktan bir gezi yaptım :)
jupiter 200mm f4 örnekleri
_DSC6948 by erkult, on Flickr
_DSC7007 by erkult, on Flickr
_DSC7013 by erkult, on Flickr
_DSC6997 by erkult, on Flickr
_DSC6981 by erkult, on Flickr
_DSC6977 by erkult, on Flickr
canon fd 50mm f1.4 örneği
bu lensin bokehlerini çok seviyorum :)
_DSC7040 by erkult, on Flickr
ve jupiter 85mm f2 örneği
_DSC7048 by erkult, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan erkul -- 17 Kasım 2014; 1:10:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu renklendi resmen sayende Tufan Erkul Bey.quote:
böyle havalarda fotoğraf çekmeyi sevmiyorum ama genede ufaktan bir gezi yaptım :)
jupiter 200mm f4 örnekleri
_DSC6948 by erkult, on Flickr
_DSC7007 by erkult, on Flickr
_DSC7013 by erkult, on Flickr
_DSC6997 by erkult, on Flickr
_DSC6981 by erkult, on Flickr
_DSC6977 by erkult, on Flickr
canon fd 50mm f1.4 örneği
bu lensin bokehlerini çok seviyorum :)
_DSC7040 by erkult, on Flickr
ve jupiter 85mm f2 örneği
_DSC7048 by erkult, on Flickr
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Konu renklendi resmen sayende Tufan Erkul Bey.
Teşekkürler abi
A3000 konusu zaten çok uzun gitmez hem sen fotoğrafları gör hemde daha fazla heveslendireyim diye paylaşıyorum fotoğrafları :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
body A3000 mi birde lensi ne kadara nerden aldınız -
Fotoğrafların hepsi a3000 ile çekildi
Hangi lensi sordunuz
Bu fotolari gordukten sonra m42 adaptoru ve birde jupiter lens almak sart oldu artik.quote:
Hangi lensi sordunuz -
fotografları çekdiğiniz lensleriquote:
Hangi lensi sordunuz -
Fotoğrafları çektiğinz lensleri hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuvaldız -- 19 Kasım 2014; 13:04:28 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hero0
Fotoğrafları çektiğinz lensleri hocam
Lenslerin genelini forumlardaki tanıdık arkadaşlardan aldım jüpiterleri ise rusyadan bi abim getirdi ama almak istersenizde hayyamda manuel lenslerden fazlasıyla var
tufan bey hayyam da fazlasıyla bu lenslerden var ancak teknolojisi eskimiş bu meretleri ordaki fazla gözü açık arkadaşlar fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor....o nedenle hevesi geçen yada ihtiyaç fazlası olan arkadaşlar bu fırsatçılara imkan vermemek için birbiriyle paylaşmalı.......sonuçta burda herkes fotoğraf meraklısı ....bu hobiyi ticaret meraklılarına heba ettirmemek gerekli....ben tekliflere açığım bu konuda ... -
quote:
Orijinalden alıntı: lowrens
tufan bey hayyam da fazlasıyla bu lenslerden var ancak teknolojisi eskimiş bu meretleri ordaki fazla gözü açık arkadaşlar fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor....o nedenle hevesi geçen yada ihtiyaç fazlası olan arkadaşlar bu fırsatçılara imkan vermemek için birbiriyle paylaşmalı.......sonuçta burda herkes fotoğraf meraklısı ....bu hobiyi ticaret meraklılarına heba ettirmemek gerekli....ben tekliflere açığım bu konuda ...
Manuel lenslerin hepsine hatırı sayılır fakamlar ödedim malesef rusyadada lensler pek ucuz değil :)
Yani jüpiterleri ucuza almadım hayyam piyasasını bilmiyorum ama 85 f2 200 f4 ve 2x tc ye 240 dolar verdim canon ff e geçmeyi planlıyorum eğer bu fiyattan jüpiterler ve tc satılırsa satabilirim ama bir yandanda kıyamıyorum gerçekten harika lensler
-
Işık kötü oldu ama flaşı denemek için çekmiştim fotoğrafı.
ışığı yumuşatarak detaylı makrolar gelicek
Lensin ismini şuan hatırlamıyorum ama 28mm f2.8 ters bağlayarak çekildi
_DSC7153 by erkult, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan erkul -- 24 Kasım 2014; 20:49:43 >
-
bu bile çok başarılı olmuş tufan bey tebrikler...makina uygun donanımla fiyatının çok çok üstünde isler yapıyo bence....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X