Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O ozellikte netlenen yerin renginin degismesi gerekmiyor muydu acaba? Benim makinede sadece zoomluyor netlemeye yardim icin. Ama bazi yerlerde renkli gosteriyo falan diyorlar. Ben mi ayarlayamadim acaba ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec38

Manuel lenslerin su modelleri uyumlu diye bise duymadim bn hic. Helios 44m 4 alacam. Oss nin olmamasi cok üzücü. Bazi durumlarda 3 4 duraga kadar enstantene sagliyor deniyo. Gorecem bakalim deneyimlerimi paylasirim

Helios 44 m4 var m5 var m7 var bu yüzden sordum hangisi uyar diye. Hocam lensi ve adaptörü nereden ve kaça temin ettiğinizi paylayışırsanız hem benim hemde kullanan arkadaşlar için faydalı olacaktır. Bende almayı düşünüyorum çünkü sony sel 50 1.8 veya 35 1.8 lensler canon ve nikona göre çok pahalı bence.

• beker3761 kullanıcısına yanıt
    Ben sahibinden sitesinde bi ilan gordum. Bana cok yakindi. Adaptorunu ebaydan siparis ertigim icin bekemedeyim. 15 gundur gelmedi. O gelene kadar lensi alayim demistim ki bu denk geldi. Fabrikadan ciktigi gibi duruyor desem yeridir. Tertemiz 44m 4 u 60 tl ye aldim. Ilanlara bbakarsaniz o civarda fiyatlar. Lakin uyum sorunu olmaz diyorum ben cunkh lensler ayni sayilir. Farki bicak sayisi bildigim kadariyla

Adaptoru ebaydan 7 dolara almistim sanirim. Daha gelmedi dedigim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 21 Mayıs 2015; 0:46:51 >
  • quote:

Ben sahibinden sitesinde bi ilan gordum. Bana cok yakindi. Adaptorunu ebaydan siparis ertigim icin bekemedeyim. 15 gundur gelmedi. O gelene kadar lensi alayim demistim ki bu denk geldi. Fabrikadan ciktigi gibi duruyor desem yeridir. Tertemiz 44m 4 u 60 tl ye aldim. Ilanlara bbakarsaniz o civarda fiyatlar. Lakin uyum sorunu olmaz diyorum ben cunkh lensler ayni sayilir. Farki bicak sayisi bildigim kadariyla

Peki hocam bu lenste bildiğim kadarıyla auto focus yok. Makinedeki focus peaking özelliği ile bu sorun çözülür de. Diyafram ayarı nasıl yapılıyor bu lensi kullanırken. Normal kit lensten farklı olarak hangi ayarları kullanmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beker3761

quote:

Peki hocam bu lenste bildiğim kadarıyla auto focus yok. Makinedeki focus peaking özelliği ile bu sorun çözülür de. Diyafram ayarı nasıl yapılıyor bu lensi kullanırken. Normal kit lensten farklı olarak hangi ayarları kullanmak gerekiyor.

Diyafram ayarı da lens üzerinden yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

Orijinalden alıntı: beker3761

quote:

Diyafram ayarı da lens üzerinden yapılıyor.

Teşekkürler hocam

• Fotoğraf makinesinin aynası tozlandı, çektiğim gökyüzü vs. fotoğraflarda leke olarak gözüküyor. İstanbul'da temizletebileceğim bir yer var mı acaba, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Sony a3000 satan varmı arkadaşlar. Fiyat ucuz olmalı. O nedenle sadece gövde olmalı, garanti hiç öenmli değil, kullanıma bağlı izler sorun değil.
    Aranan tek şart ucuz olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 6 Temmuz 2015; 17:17:24 >

• Gün batımı ve ay fotoğraflarına bayıldım hocam diğerleride güzel tabi ki.

• teşekkür ederim beğeniniz için ....bu arada makina sahibi diğer arkadaşların objektif denemelerini paylaşmalarının çok faydalı olacağını düşünüyorum....
  • 1 aylık kullanılmış garantili kutusunda kit lensi ile birlikte sıfır olarak alınmış Sony a3000 arayan varsa bana ulaşabilir.
  • Arkadaslar sony a3000 e uyumlu uygun fiyata zoom lens nelerdir. Ben bi tek Sony E 55-210mm F4.5-6.3 i biliyorum onun fiyati da 600 TL civari. Daha uyguna benzeri lens var midir ? Bende canon 70-300mm var mesela guzelde yakinlastiriyor ama uyumlu degil malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pentax kx ile takas düşünen olursa goruselım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar ben sony a3000 makinem vardı ses alısn diye ECM-W1M bu cihazı aldım sony sitesinde uyumlu aksesuar gözüküyor ama taktım uyumsuz dedi sony yi aradım uyumsuz dediler ben sitenizde uyumlu yazıyordu dedim yanıt yok sonra bir baktım bir aparat daha var adp mac diye bunu alsam calıstırımı kulanan varmı yardımcı olun lütfen acil cevap
  • Konu hortlayacak belki ama forumdaki arkadaşlardan bu cihaz için ucuz yollu lens tavsiyesi istiyorum
    Portre çekmek için..
  • Cihazi satmak isteyen varsa talibim satmak isteyen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.