Şimdi Ara

Sony Android işletim sistemli medya oynatıcısı Walkman Z'nin beyaz modelini satışa sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide yemek pisirseymis cok iyi olurmus ama fiyat pahali zın zın zın :)
  • Ürün nedense bir telefon gibi tanıtılmış, işlemcisi ekran boyutu vs. Biraz da asıl kullanım amacı olan ses konusunda teknik detaylara değinseniz olmazmıydı... Herkesin tartışmasını geçtim, haber kaynağı bile ürüne telefon gibi bakıyor.
  • Telefon fiyatına walkman olmuş bu
  • fiyatını haketmesi için tegra 3 ve 8 mg kamera koymaları lazımdı
  • yaklaşık 950 liraCIK mış beyler
  • iPod Touch gidici gibi. Yürü be Sony.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahili hafızasının 64gb olması oldukça iyi olmuş
  • bu da güzel ama...XPERIA S i bekliyoruz bakalım :).
  • sonny telefonlarına bile bu donanımı koymuyor.bu japonları anlamak mümkün değil...
  • İPod touch daha mantıklı.
  • Daha sade bir cihaz olabilirdi aslında.
  • Kamerasımı yok ? ne?
  • ingilterede zaten satisda 8 gb lisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

ingilterede zaten satisda 8 gb lisi

bu japonyaya özel bir model.bak bakalım ingilterede beyaz var mı
  • bence güzel bi alet hafıza kartı ile seçenekler çoğaltılsa kamera olsa tegra iki fazla BİLE sonuçta androidde adam akıll oyun yok en azından türkiyede adam tegra iki ile angry birdsmi oynıyacak
  • 8 gb lik modeli Türkiye de satılacak sanırım, ama 8 gb yetecek mi ? orası önemli. Ayrıca fiyatı ne olacak 8 gb lik model için 700 TL fiyat çekmezlerse iyi olur.
  • Fiyat çok uçuk, bizde kim bilir ne kadara satarlar 8gblığını
  • şahsen ben mp3playeri müzik için yani ses kalitesi için alan biriyim yoksa cep telefonundada var bu özellikler ve aynı fiyata ama bence sony ipod touch a rakip olsun diye çıkardı bu modeli ama ses kalitesine önem veren biri ipod touch yerine bu modeli alacaktır büyük ihtimalle bende sony a864 almayı düşünüyorum ses kalitesine bakarak acaba ses kalitesi olarak a864 kadar iyimi. İyi değilse yada aynıysa ben tercihimi a864 den yana kullanırım çünkü hem daha küçük hem daha ucuz sonuçta herşey ses için görüntü ikinci planda olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.

Müziğin M'sinden anlamayan 40 çeşit insan var. Müzikçalar ile telefonu kapıştırıyorlar. Ondan sonra Türkiye neden gelişemiyor.

Türkiye müzik çalar ile telefonu kapıştırdığından gelişemiyorsa; ithalat/ihracat oranı 1'den yukarı çıktığı için bu veriler yalan söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.