533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.
Müziğin M'sinden anlamayan 40 çeşit insan var. Müzikçalar ile telefonu kapıştırıyorlar. Ondan sonra Türkiye neden gelişemiyor.
Türkiye müzik çalar ile telefonu kapıştırdığından gelişemiyorsa; ithalat/ihracat oranı 1'den yukarı çıktığı için bu veriler yalan söylüyor.
Ben ne diyom sen ne diyon aga ya?!
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.
Müziğin M'sinden anlamayan 40 çeşit insan var. Müzikçalar ile telefonu kapıştırıyorlar. Ondan sonra Türkiye neden gelişemiyor.
Türkiye müzik çalar ile telefonu kapıştırdığından gelişemiyorsa; ithalat/ihracat oranı 1'den yukarı çıktığı için bu veriler yalan söylüyor.
Ben ne diyom sen ne diyon aga ya?!
İşte ben de onu diyorum.
Ne alaka?
quote:
Orijinalden alıntı: muarız
kamerada olsa güzel olcakmış ama fiyat pahalı
Kamerası olmadıgını bu yorumdan sonra farkettım :)))) işe yaramaz o halde . bıze Xperia yeter :))
Güzel tasarım ama fiyat beni benden aldı. :)
fiyat fenaymış severim sony şu an kulandığım nwz-444 8gb var gayet yetiyor bana bazı arkadaşlar yetmez 8 gb demişler depolama için kulanılacaksa yetmez kapasiteden çok şarz süresi ne kadar gidiyor önemli olan o gerçi elimdeki nwz-444 yaklaşık 30 saate yakın gidiyor bu daha fazla gider bence
quote:
Orijinalden alıntı: enja
fiyat fenaymış severim sony şu an kulandığım nwz-444 8gb var gayet yetiyor bana bazı arkadaşlar yetmez 8 gb demişler depolama için kulanılacaksa yetmez kapasiteden çok şarz süresi ne kadar gidiyor önemli olan o gerçi elimdeki nwz-444 yaklaşık 30 saate yakın gidiyor bu daha fazla gider bence
bu bir android cihaz oldugundan uygulamalar filmler müzikler derken 8 gb nin yetmemesi gayeet normaldir bu arada ürün biraz büyük ama gercekten süper bir ürün kamerasıda olsaymıs tadından yenmezmis
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
quote:
bu bir android cihaz oldugundan uygulamalar filmler müzikler derken 8 gb nin yetmemesi gayeet normaldir bu arada ürün biraz büyük ama gercekten süper bir ürün kamerasıda olsaymıs tadından yenmezmis
hocam haklısınız ama günümüzde android telefonların çoğu günlük şarj etmek zorundayız neredeyse şarz süreleri çok az hele iphone 4 günlük şarj ediyor arkadaşım samsung galaxy eminim oda çok az gidiyordur şarzı kaldıki bunda filim izlenicekse çok sağlam bir batarya koymaları lazım ki uzun süre dayansın yoksa benim görüşüm bir işe yaramaz sürekli şarz edilmesi lazım Sony Xperia x8 cep telefonum arkada çalışan uygulamları kapatınca 1 haftaya yakın süre şarz gidiyor kapatmasam uygulamları en fazla 2 gün
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
quote:
hocam haklısınız ama günümüzde android telefonların çoğu günlük şarj etmek zorundayız neredeyse şarz süreleri çok az hele iphone 4 günlük şarj ediyor arkadaşım samsung galaxy eminim oda çok az gidiyordur şarzı kaldıki bunda filim izlenicekse çok sağlam bir batarya koymaları lazım ki uzun süre dayansın yoksa benim görüşüm bir işe yaramaz sürekli şarz edilmesi lazım Sony Xperia x8 cep telefonum arkada çalışan uygulamları kapatınca 1 haftaya yakın süre şarz gidiyor kapatmasam uygulamları en fazla 2 gün
batarya günümüzün gelisen teknoljinin en büyük sorunu oldu bu üründe o sürenin bir miktar üstüne cıkar yada telefondan kullanaganız uygulmaları bu cihazdan kullanıp telefonunuzun sarj süresini uzatmıs olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
şahsen ben mp3playeri müzik için yani ses kalitesi için alan biriyim yoksa cep telefonundada var bu özellikler ve aynı fiyata ama bence sony ipod touch a rakip olsun diye çıkardı bu modeli ama ses kalitesine önem veren biri ipod touch yerine bu modeli alacaktır büyük ihtimalle bende sony a864 almayı düşünüyorum ses kalitesine bakarak acaba ses kalitesi olarak a864 kadar iyimi. İyi değilse yada aynıysa ben tercihimi a864 den yana kullanırım çünkü hem daha küçük hem daha ucuz sonuçta herşey ses için görüntü ikinci planda olmalı
Selam bir konu açacağım ses teknolojilerinden anlıyorsun sanırım açtığım konuya yorumunu beklerim.
Mesaja cevap olarak bugün fiyat araştırması ve karşılaştırmalar vs. yaptım. Sony şu an a864 ve z1040 modellerinde dijital anfi kullanıyormuş ses açısından ikiside aynı kalitedeler denedim gördüm. Fiyat olarak a864 500 saturn'de z1040 650 teknosa'da kampanyalı fiyat ! Sennheiser cx 400 kulaklığımla beats prodan daha fazla ses çıkartan alet ikiside.. Çalışanları da çok zorladım en iyi ses çıkışlı mp3 player diye cevap bu ikisi !!!!
Aletten bende var müzisyenim; ses kalitesi isteyen varsa a serisi tavsiye ederim ses kalitesi a serisinden iyi değil.
Bu özellikleri telefonlarına Koysa Olmuyormu
Sony resmi olarak 8GB modelini 250 Dolara satışa sunmuş.Galaxy S Wifi 5,4'e göre özellikleride fiyatıda çok çok çok iyi umarım ülkemize de gelir.
Tasarımıyla,boyutuyla,işlemcisiyle tamamen kafamda tasarladığım alet olmuş lakin 64gb olduğu için fiyatı biraz fazla kaçmış 1000lira civarlarına geliyor.4-8gb boyutlu ama sd card takılabilir halde 500-600 lira seviyesinde çıkarsalar tadından yenmez
8 gb modeli 600 liradan türkiyede internetten birkaç yerde bulunabiliyor biraz araştırın görürsünüz hepsiburada da var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme