Şimdi Ara

Sony Android işletim sistemli medya oynatıcısı Walkman Z'nin beyaz modelini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Android işletim sistemli medya oynatıcısı Walkman Z'nin beyaz modelini satışa sundu

Dünyanın en önemli elektronik üreticilerinden Sony, Android işletim sistemli Walkman Z'nin beyaz renkli modelini Japonya'da satışa sundu.

Nvidia'nın geliştirdiği 1 Ghz işlem hızına sahip çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisinden güç alan Walkman Z'de 64 GB'lık dahili hafıza yer alıyor. 4.3 inç boyutlu WVGA ekranla donatılan medya oynatıcıda Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine yer verilmiş. Sony Walkman Z'nin diğer özellikleri arasında HDMI çıkışı, WiFi ve Bluetooth detaylar yer alıyor.

Sony'nin 64 GB'lık kapasitesiyle dikkat çeken Android işletim sistemli medya oynatıcısı Walkman Z'nin 17 Şubat'tan itibaren 533$ fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtiliyor.

• inşallah sonyericsson gibi türkiyeye 1 sene sonra getirmez cihazları sony tüm dünyada aynı anda çıksada dadından yinmez :D
  • Bunun 8GB modeli varmı?
  • ipod touch a rakip gelmesi iyi android tarafında üstelik tegra işlemci iyi gitmiş . sonucta bu şeyleri oyun için alan da var :) da fiyat yüksek gibi 8 - 16 gb lık hatta 2gb nand +32 gb ye kadar kartlı versiyon çok daha iyi gelir..

ipod pazarda tek bu konuda neredeyse.. hem multimedya hem app hemde müzik video konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatlerym -- 2 Şubat 2012; 22:35:24 >
  • Seçenekler albeniliğini artırır ürünün bencede iyi olmuş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlerym

ipod touch a rahip gelmesi iyi android tarafında üstelik tegra işlemci iyi gitmiş . sonucta bu şeyleri oyun için alan da var :) da fiyat yüksek gibi 8 - 16 gb lık hatta 2gb nand +32 gb ye kadar kartlı versiyon çok daha iyi gelir

tegra 2 güzel de fiyat fazla bi 500tl-600tl olsaydı alınabilirliği olurdu
  • Telefonlarından da iyi
  • sağlam makina ama pahalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlerym

ipod touch a rahip gelmesi iyi android tarafında üstelik tegra işlemci iyi gitmiş . sonucta bu şeyleri oyun için alan da var :) da fiyat yüksek gibi 8 - 16 gb lık hatta 2gb nand +32 gb ye kadar kartlı versiyon çok daha iyi gelir

Niye herşeyi Touch'la kıyaslamak gibi bir zihniyete sahipsiniz anlamıyorum ki?!

rahip nedir birde!?
  • cohh pahali cohhh
  • Yuh 533$
  • 533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.
  • philips ten sonra bu iyi gibi gelişiyor muzik oynatıcı dünyası.bide güzel bi ses çipi koyarlarsa neden alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 2 Şubat 2012; 21:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.

Müziğin M'sinden anlamayan 40 çeşit insan var. Müzikçalar ile telefonu kapıştırıyorlar. Ondan sonra Türkiye neden gelişemiyor.
  • modelin adı NW-Z1070/W . sony nin japonya pazarına özel ürettiği bir model.A ve S serilerinde de japonya pazarına özel modeller mevcut : NW-A867/VI ve NW-S764/NI
  • kamerada olsa güzel olcakmış ama fiyat pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

533 dolara 40 çeşit telefon var. Bu cihazın yaptığı herşeyide yaparlar. Ondan sonra sony neden zarar ediyor.

Müziğin M'sinden anlamayan 40 çeşit insan var. Müzikçalar ile telefonu kapıştırıyorlar. Ondan sonra Türkiye neden gelişemiyor.

Tamam güzel kardeşim sen müzikten anlayan bir insan olarak bu saçma alete 533 dolar ver. Sen ve senin gibiler sayesinde de ülkemiz gelişsin. Türkiye senin gibi yabancılar ne yapsa iyidir kafalılar yüzünden gelişmiyor. Sony haybeye 2 milyar doalr zarar etmiyor. Böyle saçma aletleri böyle saçma fiyatlarla sattığı için zarar ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Tamam güzel kardeşim sen müzikten anlayan bir insan olarak bu saçma alete 533 dolar ver. Sen ve senin gibiler sayesinde de ülkemiz gelişsin. Türkiye senin gibi yabancılar ne yapsa iyidir kafalılar yüzünden gelişmiyor. Sony haybeye 2 milyar doalr zarar etmiyor. Böyle saçma aletleri böyle saçma fiyatlarla sattığı için zarar ediyor.

Tamam.

• Tasarımı çok güzel. Sony yine tasarım özelliğini ortaya koymuş bu ürününde. Tam tegra2'nin kullanım alanı bana göre. Neyi nerede kullanacağını çok iyi biliyorlar. Fakat fiyat politikasını gözden geçirmesi lazım. Telefonlarının fiyatlarından yüksek bunun fiyatı.
  • cihaz guzel olmusta fiyati fazla geldi acikcasi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.