< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
S.a arkadaşlar, bende xf8596 tv var, şöyle bir sorunum var. Kanalları düzenliyorum. Belli bir süre sonra eski haline geri dönüyor bazen 1 ay bazen 1 hafta bazense usb den yüklendikten 2 dakika sonra eski haline dönüyor. Dijital.iydu ayarlarından otomatik.guncelleme adina ne varsa kapattim ama fayda etmedi. TV sürümü son sürüm. Varmı fikri olan.Aynı sorun bende de var, güncelleme kapalı olmasına rağmen star, ntv gibi bazı kanallar kayboluyor. İlgin olan ise, usbde bir kanal yedeğim var her seferinde geri yükleme yapıyordum 1 ay idare ediyordu, bu akşam geri yüklüyorum kanal geliyor 1-2 dk sonra kayboluyor, çözebilen varsa çok makbule geçer.
-
Aynı durumu yaşıyoruz 😃 ben kanal yedeğini bir alt android sürümünden almıştım aceba ondan dolayı mı yapiyor bunu. Dediğiniz gibi 10 kez yükledim sürekli siliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet açık diye yapabilirmi aceba.
quote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
İnternet açık diye yapabilirmi aceba.Bende anlamadım hocam buradaki kanal listesini de yükledim mesela Star geliyor, kanala geçince 1-2sn sonra kayboluyor. Sıfırdan uydu taradım NTV star (sanırım doğuş grubu) hiç gelmedi, çok ilginç anlam veremedim
Hocam ben biraz uğraştım şu şekilde çözdüm ama çözdüm mü kendiliğinden mi düzeldi emin olamadım. Yaptığım işlemi anlatayım, bence sadece doğuş grubu (ntv, star, tlc, dmax vb) kayboluyordu, bunun için start tv nin uydu transporterı manuel tarattım, bunu şöyle yaptım.
Ayarlar > Kanal Ayarı > Dijital Kurulum > Uydu Ayarı > Dijital Uydu Ayarlama > Evet > Sonraki > Genel Uydu > Normal Tarama
Bu adımdan sonra üst bölümde bende Uydu1 de çıkan Turksat 42.0E yi seçtim. Tarama tipi Manuel taramayı seçip Trasporter bölümünden Star Tv'nin aşağıdaki değerlerini girdim. Sonra geri gelip Başla dedim, 8 tane kayıt buldu. Sonrasında kanal listemi Teknik Bilgileri tekrar AL diyerek yükledim şimdilik problem yok gibi görünüyor.
Alış Frekansı : 12.015 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol Hızı : 27.500 Ksym/s
-
Aynen hocam dediğiniz gibi sadece bahsettiğiniz kanallar gidiyor . Dediğiniz işlemi müsait olunca bir deneyeyim hocam.
-
Kanal listesi güncellenmiştir. (ilk mesaj)
Doğuş yayın grubundaki, Kendiliğinden silinen Star tv vb. kanalları yeniden eklenmiştir.
-
beinspor şifresiz kanal listeye eklenemez mi acaba
-
Malesef sistem izin vermiyor. (daha önceden sildiğim için) Silinen kanallar eklenemiyor.
-
sony tv için güncel kanal listesi varmı? pcde sıralama yapıp düzenleyelim. nette var herifler yobaz krt , tele 1 yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200Malesef sistem izin vermiyor. (daha önceden sildiğim için) Silinen kanallar eklenemiyor.
Hakan kardeşim belliki sende birinci sayfadaki listeyi kendin degil netten almışın görselden belli krt tv ve tele1 olmadıgı listelerin maksatı nedir arap tv kabe tv diyanet tv hepsi var hepsini seyredene saygı duyarım ama bırakında millet ne izleyecegine kendi karar versin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200Kanal listesi güncellenmiştir. (ilk mesaj)
Doğuş yayın grubundaki, Kendiliğinden silinen Star tv vb. kanalları yeniden eklenmiştir.
Teşekkürler üstad ,eline koluna sağlık.
-
Ben ilk 30 kanalı izliyorum genelde.
Bana kalsa 30 taneden fazla koymayacağım.
Krt Tv ve Tele1 muhtemelen yerel kanal zannettiğim için koymamışımdır. Sonradan ekleme özelliği olsaydı sizin için eklerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200
Ben ilk 30 kanalı izliyorum genelde.
Bana kalsa 30 taneden fazla koymayacağım.
Krt Tv ve Tele1 muhtemelen yerel kanal zannettiğim için koymamışımdır. Sonradan ekleme özelliği olsaydı sizin için eklerdim.tşk ederim tepkim size degil .saygılar. emeginize saglık
-
ilk listeyi yüklediğimde trt lerin çoğu çalışmıyor. trtleri tekrar tarattığımda 25 civarı kanal buluyor ama radyolar ile bazıları ekleniyor, yine hepsi gemiyor. eğer trt frekansını tam tarama yaparsam trtler geliyor, bu sefer de diğer kanalar siliniyor.
özet olarak ilk listeye trt kanallarının sd eri eklenebilir mi?
-
Malesef, sistem silinen kanalları getirmeye olanak tanımıyor.
Onun için sıfırdan liste oluşturmak gerekiyor.
-
Merhaba;
Aşağıdaki dosyada tam taranmış ve sıralanmış sdb dosyası ile Sony dahil birçok TV için kanal düzenlemesini kolaylıkla yapabileceğiniz Chansort yazılımını paylaşıyorum. Hiçbir kanal silinmemiştir.
https://dosya.co/v3mh2cg7omou/SonyTV.zip.html
Programın kullanımı oldukça basit ister benim paylaştığım kanal listesini kullanarak ,seçip sola doğru oka basarak kanalları sağ tarafa taşıyın ve sıfırdan liste oluşturun, dilerseniz de paylaştığım liste üzerinde düzenlemeler yapın. sdb dosyasını seçip açarken Geçerli listeyi değiştir ya da sıfırdan liste seçenekleri ile dediklerimi gerçekleştirebilirsiniz.
Favorileri sol tarafta görebilirsiniz. (+A,+B,+C...)İstediğiniz yayınları 4 favori grubuna eklediğinizde TV nizde favori kısmında bu kanalları bulabilirsiniz.
Kolaylıklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 5 Nisan 2021; 9:55:24 >
-
Size çok tşk ederim sayenizde on numara oldu listem emeginize saglık.
-
Rica ederim , keyifli seyirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X