Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
87
Favori
136.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan2200

Guide tuşuna basın .

teşekkür ederim.

• geis G kullanıcısına yanıt
    Orta tuşta olması daha iyi olurdu kesinlikle ama malesef boyle yapmışlar. Özellikle listeden kanal seçtikten sonra tekrardan izle tuşuna basmak çok saçma olmuş.
  • aynen gereksiz 1 tuş daha basılıyor

1. listeyi yükledim ama sinyal yok diyor. yüklemeden hemen önce eski listem sorunsuz çalışıyordu. sadece gereksiz çok fazla kanal olduğu için sildim.
  • ellerinize emeğinize sağlık. teşekkürler.

• Daha önce kanal listesi yüklediğimde çalışmıştı, 2019 du sanırım. Şimdi tekrar yükledim, yayın gelmiyor. İşin garibi Sony nin sayfasında anlattığı adımlarla ayarları da yapamıyorum, o ayarlar sanırım değişmiş artık aynı şekilde yapılamıyor. Diseqc yok, santralden odalara dağılıyor, tek kablo seçeneğini seçiyorum ama bir türlü olmadı.

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    Ben Türksata çevrili Tek çanak anten kullanıyorum. Sizde o şekilde kullanıyorsanız ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalıdır.

Ayarlar + TV izleme + Kanallar + Kanal Ayarı + Dijital Kurulum + Uydu ayarı + Uydu Tuner Modu seçimi + Sabit Anten veya DiSİEqC seçili olması gereklidir. (Cihazınızın ilk kurulumunu yaparken de "Sabit Anten veya Disieq" seçeneğini seçerek cihazınızı yapılandırabilirsiniz.)

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 12 Mart 2021; 19:17:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Ben Türksata çevrili Tek çanak anten kullanıyorum. Sizde o şekilde kullanıyorsanız ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalıdır.

Ayarlar + TV izleme + Kanallar + Kanal Ayarı + Dijital Kurulum + Uydu ayarı + Uydu Tuner Modu seçimi + Sabit Anten veya DiSİEqC seçili olması gereklidir. (Cihazınızın ilk kurulumunu yaparken de "Sabit Anten veya Disieq" seçeneğini seçerek cihazınızı yapılandırabilirsiniz.)

65xg9505 te ayarlar bende bu şekilde çıkmıyor.

Ayarlar\TV İzleme\Kanallar\ burada otomatik ayar ve manuel ayar var. Mevcut listeye bu ayarları yapamıyorum, manuelde zaten yok otomatikte de bu ayarları başladığımda tarama yapmadan kaydetmiyor. Tarama yaptığımda da kanal listesini kaybediyorum.

• Tarama yapmadan diseqc ayarlarını değiştirebileceğim ayarları bulamadığımdan komple tarama yaptıktan sonra kanalları Sony kanal editörü ile düzenledim, tekrar yüklediğimde kanal sıralamasında sorun olmasa da sıralamasını değiştirmediğim kanallar eski numaralarıyla kaldılar, örneğin 300 den sonra 375 e atlamadı gibi. Bazı durumlarda da aynı numaraya birden çok kanal atması sebebiyle karışıklıklar çıktı.

Daha sonra Chansort programını buldum. Bununla düzenlemek çok daha kolay, birçok özelliği görebiliyorsunuz, (şifreli kanallar, yayın tipleri, frekanslar vs vs. Referans listesini alıp dilediğiniz gibi kanalları düzenleyip istemediklerinizi silebiliyorsunuz. Daha sonrasında kanalların karışması, numara atlamaları vs de çıkmadı. İhtiyacı olan varsa Sony nin yazılımı ile zaman kaybetmeyin, Sony dahil birçok markanın televizyonunu da destekliyor.

https://github.com/PredatH0r/ChanSort/releases

Bilgi için teşekkürler; son güncelleme ile beraber kanal düzenlemek ve ayarları daha sıkıntılı olmuştu.

Chansort programı için neredeyse günlük güncelleme verilmiş.

• Teşekkürler Liste ve Programlar için..

• Kanalları görüyor ama sinyal yok diyor bir türlü çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Kanalları görüyor ama sinyal yok diyor bir türlü çözemedim

Aynı sorun bende de var? Kanal listesi isimler gözüküyor ama sinyal yok görüntü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: darkiot

Aynı sorun bende de var? Kanal listesi isimler gözüküyor ama sinyal yok görüntü yok

Alıntıları Göster

Muhtemelen Diseqc ayarlarından kaynaklanıyordur, liste diseqc olmadan yapılan bir tarama sonucu çıkarılmış. Ben de aşamadığım için (anlatılan yöntemler yeni menude geçerli değil, muadil bir yöntem de ne yazık ki bulamadım) kendi listemi yaptım , full tarama & chansort ile. Dilerseniz paylaşabilirim.

Teşekkür ederim. Bende dediğin gibi yaptım. Kendi listemi oluşturdum.

Ama otomatik kanal arama sistemini sevmedim. Çok karışık yapmışlar.
  • darkiot D kullanıcısına yanıt

Hallettim bir şekilde arama yaparak gayet güzel oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. mesaj ve kanal listesi güncellenmiştir.
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

selamlar, daha önce kanalları indirip program listesini eklemiştim. trt1 kaybolunca tekrar yükleyim dedim indirip usb ye attığımda, usb cihazında program listesi bulunamadı diyor, 2 farklı usb bellek ile yaptım sonuç aynı. ayrıca oto servis güncelleme de kapalı

• nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Dosya ismini değiştirmediniz degilmi ?
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

yok hocam değiştirmedim, en son her şey bozuldu kurcalarken, sıfır kurulum yaptım biraz daha uğraşır düzeltmeye çalışıdım. bizim tv ler sitenin ortak çanağından yayın alınca ayarlar tutmuyor sanırım, ona da bi çöüm bulmayı deneyeceğim, ilginize teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.