Bugün uzun bir aradan sonra star tv gitti bendede.. Kanal kistesi atıyorum star tv açıyor 2 saniye sonra siliniyor.. üstelik aynı lnb 2 tv mevcut diğerinde star çıkıyor bir sıkıntıda yok.tuhaf gerçekten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi im_Cihan -- 8 Ekim 2020; 19:38:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (7. sayfa)

-
-
Merhaba bu konu hakkında çözüme ulaşan varmı bende de aynı sorun oldu star ve bağlı kanallar siliniyor ayar yapıyorum geliyor bi kaç saniye sonra iptal çözüm bulan varsa yazsın lütfenquote:
Orijinalden alıntı: im_CihanBugün uzun bir aradan sonra star tv gitti bendede.. Kanal kistesi atıyorum star tv açıyor 2 saniye sonra siliniyor..
üstelik aynı lnb 2 tv mevcut diğerinde star çıkıyor bir sıkıntıda yok.tuhaf gerçekten
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetaliakti
Merhaba bu konu hakkında çözüme ulaşan varmı bende de aynı sorun oldu star ve bağlı kanallar siliniyor ayar yapıyorum geliyor bi kaç saniye sonra iptal çözüm bulan varsa yazsın lütfen
Alıntıları Gösterbendende silindi 3 sefer hazırkanal listesi yükledim en sonuncu yüklememde usb aygıtını çıkarmadan tamam dedim tv açılınca 2.3 dakika işlem yapmadan bekledim şimdilik sorun yok bu arada tv ethernet kablosuyla internete bağladım son yüklememde.
-
Sabah denediğimde sorun düzeldi.Dün dolu yağmıştı ve hava kapalıydı İzmirde.Bugün hava açık ve bulutsuz.Belkide budur sebebi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Liste için teşekkürler, yararlandım.
-
sony android tv de program listesi aktarımı seçeneği kapalı bunu nasıl açarım
mevcut listenin yedeğini almak istiyorum
(flash bellek ntfs olarak biçimlendirdim)
-
Dostum TV de diğer USB girişlerinde başka birşey takılı olmaması lazım. Klavye mause felan varsa çıkar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni Tring kanalları yüklü liste yapılabilir mi acaba..? Teşekkürler..
-
Arnavutluk kanalları. Hiçbirinde Türkçe dil desteği yok.
Tamam teşekkür ederim...sadece fikir olarak sormuştum...
-
Muhtemelen geçici olacaktır bu kanallar. Sifresizleri taratinca çıkmadı. Şifreli yayınları tara dediğimde çıktı. Eğer kullanmak istiyorsanız size bu kanalların ekli olduğu listeyi gönderebilirim.
Arnavutluk kanalları olan tring kanalları izlemek için vereceğim linkteki dosyayı indirip kullanabilirsin.
Kanallar listenin sonunda dır.
Liste ----> https://dosya.co/ox5ugg0f7olj/sdb.xml.html
-
Zahmetiniz için Teşekkür ederim...Saygılar.Sanki Tring kanalları açmakla bir reklam yapıyor gibi...İlerleyen zamanlarda belli olacaktır sanırım....
-
Bişey değil, Bende öyle tahmin ediyorum.
-
Elinize sağlık, DMax ve TLC kaybolmuştu takip ettiğim, onları bulayım derken kötü karışık bir liste geldi.
Editörle düzeltmeden önce bir arama yapıp mesajınızı bulduk, liste gayet güzel, teşekkürler.
-
kanal listeleri için teşekkür ederim. konuyu güncel tutmanızda güzel bir davranış.
-
TV xf9005
program listesi aktarımı seçeneği kapalı bunu nasıl açarım
bütün usb çıkışları boş
-
Teşekkür ederim hocam da linkler ölmüş galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrol ettim sıkıntı yok. -
Telefondan indirmeye çalışmıştım birde pc den denerim o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X