Hocam manuel olarak kanal ekleyemiyorum nasıl yaptınız acaba veya kanal listesini atabilirmisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güncel TRT 4K'lı liste arkadaşlar maçları izleyebilirsiniz. hatta TRT 4K'yı ilk sıraya koydum. güle güle kullanın.
Flash belleğe atarak yükleyebilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1k0V0_FBw2kkFJuAbm_ZUMLlsjoljaNaZ/view?usp=sharing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_34 -- 19 Haziran 2021; 15:20:45 > -
Arkadaşlar ben ne zaman hazır liste eklesem birçok kanal açılmıyor. En basiti tüm trt kanalları sinyal yok diyor. Ama tarama yaptığım zaman tüm kanallar geliyor, bu seferde 101den başlıyor ve her şey çorba oluyor
Binada tek çanak üzerinden dağılım var. Bununla alakalı olabilir mi?
-
Hocam çalışmıyor ama acaba tvye mi uıyumlu değil.Bende ki 65xh9096
-
TRT 4K açılmayanlar. konu başında, ilk mesajımda verdiğim listeyi güncelledim.
isterseniz yükleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 20 Haziran 2021; 17:13:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vlkn0888
Emeğiniz için teşekkürler.
Bu kanal listesi düzenleme ve güncelleme konusu Sony Android TV için işkence.
TKGS sisteminin entegre edilmesi için Sony ile irtibata geçtim ve ilgili birime mail de attım ama maalesef hiç bir şey olacağını sanmıyorum. Philips Android TV lerde tkgs var iken Sony de olmaması hiç hoş değil.55XH8196 Android TV var ama TKGS sanırım yok. Kanal güncelleme otomatik olmuyor. Resmen işkence. En dandik TV'lerde bile var ve diğer Android TV'lerde olan bir özellik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef Sony, kumanda ile kanal düzenleme konusu olsun, tkgs olsun çok geride. 3 senedir bir arpa boy yol alamadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam elinize sağlık ve teşekkürler, güzel liste ve sürekli güncel tutmaya çalışıyorsunuz.
-
Rica ederim dostum. Hayat paylaşınca güzel.
Merhaba, bu hazır kanal listesi tüm Sony lerde çalışmıyor galiba. Bende xe9005 var, genel uydu taramada tüm kanallar çıkıyor ancak sizin listeyi yükleyince hiçbir kanal açılmıyor, sinyal yok diyor.
Disieg ayarını modül A seçerek denediniz mi.
Kanal listesi 2018 ve sonrası cihazlarda uyum sağlamaktadır.
Evet A seçili, normal taratınca çıkıyor zaten. Sizin listeyi yükleyince liste geliyor ama sinyal yok diyor. Anlamadım vallla. Tek derdim TRT 4k yı açmaktı çünkü benim taramada TRT 4k şifreli diyor açılmıyor, belki sizin listeyi yüklersem açılır dedim. Bizim TV 2017 model ondan o zaman. Teşekkürler iyi akşamlar.
Bişey değil adaş. İyi akşamlar.
XH9505'e manuel olarak kanal (örn. TRT 4K) nasıl eklenebilir?
Uydu ayarı vs yapsam da servisin yüklediği dışındaki hiçbir hazır liste ile kanallarda görüntü alamadım
-
Benim xh90da da aynı şey oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x7055 serisinde de durum aynı, ne zaman hazır kanal yüklesem birçok kanalda sinyal yok ibaresi var. Şimdi kendim tarama yapıp listeyi flasha yükledim. Düzenleyip deneyeceğim. Nefret ettim ya böyle saçma şey olamaz. 5 yıllık LG tvde böyle sorunla hiç karşılaşmadım, kendi kendine her şeyi hallediyordu..
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainJackx7055 serisinde de durum aynı, ne zaman hazır kanal yüklesem birçok kanalda sinyal yok ibaresi var. Şimdi kendim tarama yapıp listeyi flasha yükledim. Düzenleyip deneyeceğim. Nefret ettim ya böyle saçma şey olamaz. 5 yıllık LG tvde böyle sorunla hiç karşılaşmadım, kendi kendine her şeyi hallediyordu..
Merhaba;
Önceki sayfalarda benim paylaştığım bir liste vardı onu deneyebilir misiniz? Hakan Bey'in paylaştığı liste bende de çalışmıyor örneğin. İlk sayfada aktardığı diseq ayarları da güncel yazılımda mevcut değil, bu değişikliği yapamıyorsunuz.
Bir önerim de dediğiniz yöntemi uygularken Sony nin editörünü kullanmayın, çok pratik bir yazılım paylaşmıştım kanal ayarı için. Çok daha kolay yaparsınız.
Kolaylıklar.
-
Hocam paylaştığınız yazılımla TVden aldığım orjinal listeyi açamıyorum. Yazılımın yeni sürümünü buldum onda da aynı. "dosyaları okumak/yazmak için eklenti bulamadı" şeklinde hata veriyor. Sizin linkteki klasörde bulunan sdb.xml dosyasını açıyor. Akşam sizin listeyi de deneyeceğim bakalım.
Bu arada yeni sürümü buradan indirebilirsiniz;
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainJackHocam paylaştığınız yazılımla TVden aldığım orjinal listeyi açamıyorum. Yazılımın yeni sürümünü buldum onda da aynı. "dosyaları okumak/yazmak için eklenti bulamadı" şeklinde hata veriyor. Sizin linkteki klasörde bulunan sdb.xml dosyasını açıyor. Akşam sizin listeyi de deneyeceğim bakalım.
Bu arada yeni sürümü buradan indirebilirsiniz;
Merhaba;
Bu eklenti ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Açılırken bu konuda bir uyarı veriyor , bazı kanal listeleri ancak eklenti yüklü olduğunda açılabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X