Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amfi yi ucuz birçey alacağım ama hoparlör yamaha ns50 yerine dali concept 6 mı yapsam acaba diyorum. İnternet sitelerinde dali oldukça pahalı görünüyor. Euro yı 2.5 üzerinden hesaplıyor. dali nin alınabilecek fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa boşuna kazık yemeyelim.
  • Forumda orhan bey var ankara firması lakin dali konusunda yardımcı olacaktır irtibata geçin kendisi ile
  • sayın keyman2 ilginize teşekkür ederim. sahibinden de KLIPSCH F2 ilanı var.klipsch görüntü olarak benğm hoşuma gidiyor ve forumdan öğrendiğim kadarıyla seste de çok iyi bir hoparlör. malesef rf serisi benim bütçemin dışında 1200 TL ye 2. el f2 almak mantıklımıdır sizce? Ha bir de jbl e80 var 750 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydogan1982 -- 10 Aralık 2011; 19:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saydogan1982

sayın keyman2 ilginize teşekkür ederim. sahibinden de KLIPSCH F2 ilanı var.klipsch görüntü olarak benğm hoşuma gidiyor ve forumdan öğrendiğim kadarıyla seste de çok iyi bir hoparlör. malesef rf serisi benim bütçemin dışında 1200 TL ye 2. el f2 almak mantıklımıdır sizce? Ha bir de jbl e80 var 750 TL.

Açıkcası hop olarak genelde mekan küçüklüğü sebebi ile hep Bose / HK gibi compaq sistemler kullandığım için sadece kağıt üzerinde okuduklarıma dayanarak yorum yapmayı pek yeride bulmuyorum sizi yanıltmak istemem .
    Ama konu hakkındaki fikrim kesinlikle konfor saglayacak olanı almanız yolunda sizi mutlu memnun edecek olan en mühümi buda tarzla alakalı yoksa keyifsiz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: legademajr

Merhaba,

öncelikle sony yetkili servisi buldum.cihazın marka modelini söyledim.getirin bırakın bi ara bakarız ama o modellerin üretimi artık yok dediler:) bende evet haklısınız zaten kendisi 1980 model dedim:) kapadık telefonu.

kadıköy tarafında oturduğum için semt tamircisi aramaya başladım.cihaz 30 yıllık olduğu için güvenilir biri olsun istedim.kozyatağı tarafında 70 yaşlarında bir usta buldum.çıraktan yetişme.bu tip cihazların hem hastası hem ustası.ancak şu bir gerçek ki yedek parça sıkıntısı var.cihaza genel bir temizlik yaptı ve arızaları gidermeye çalıştı.bir çoğunda da başarılı oldu.

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

İyi geceler,

Saygılar

Bahsettiğiniz kişi Esen Elektronik mi? Eğer öyle ise tamir edemeyeceği cihaz yoktur. Parçalarını da nasıl buluyorsa buluyor.

• dh520 cihaz cumartesi elime geçti. pascal 545 hoparlörlere bağladım. tiz hastası olduğumdan center i de pio dan yana kullandım. hybrid filmdeki garaj kapısının açılışında nasıl ürktüğümü bir ben bir de o an odada olan annem bilir. özellikle dinamik bass larda rakipsiz desem yeridir. tüm yeni nesil HD cocecler ve ARC mevcut. fiyatına göre popüler olacak bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuhayer

dh520 cihaz cumartesi elime geçti. pascal 545 hoparlörlere bağladım. tiz hastası olduğumdan center i de pio dan yana kullandım. hybrid filmdeki garaj kapısının açılışında nasıl ürktüğümü bir ben bir de o an odada olan annem bilir. özellikle dinamik bass larda rakipsiz desem yeridir. tüm yeni nesil HD cocecler ve ARC mevcut. fiyatına göre popüler olacak bir cihaz.

Katılıyorum
  • Dünde ben bir deneme yaptım.
    Sony dh520 ye sonyericson ars s bağladım. Bağlantı türü hdmı. yalnız sonyericson S verilen hdmı kablosu kısa 1 metre felan. uzatıcı bir kablo vs. bulmak lazım.

Gerçekten muhteşem oldu ; cepten video-müzik-oyun özellikle oyun deneyimi güzeldi. Xperia serisini bu amp ile hd bağlantıda sizelere tavsiye ederim.
  • 520 F/P olarak hala kendini ispatlamaya devam ediyor üstelik cihaz ses rengi olarakda gayet tatminkar ufak mekanlar için
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sony STR-DH520 almayı düşünüyorum,yalnız daha önce avr li bir sistem kullanmadığım için acemice bazı sorularım olacak.Öncelikli amacım film seyretmek olacak,ikinci plandada ps3 de oyun oynarken ve tv yayını izlerken sesi sistemden almayı istiyorum.Müzik dinlemeyi pek düşünmüyorum.

Okuduklarım kadarıyla yanlış anlamadıysam eğer Ps3 ü ve Hd uydu alıcısını Hdmi vasıtasıyla avr ye bağlayacağım,avr dende çıkışı yine Hdmi vasıtasıyla Lcd'ye ileteceğim galiba.Lcd'imde optik çıkış var ama bunu kulllanmama gerek kalmıyacakmı bu durumda.Ve bu durumda bağlantıyı yaptıktan sonra ps3 de oyun oynarken ve bluray film izlerken sesi 5.1 olarak alabilecekmiyim,birde hd uydu alıcısı ile tv izlerken yayın 5.1 olmasa bile sesi tüm kolonlardan 5.1 olarak alabiliyormuyuz.

Sorduğum soru biraz karışık olmuş olabilir ama acemi olduğum için idare ediverin,gerçi siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde.

Birde Sony STR-DH520 ye bağlamak üzere maksimum 750 TL yi geçmeyecek bir hoparlör seti önerilerinizi bekliyorum,odanın büyüklüğü 25 m2 kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sony STR-DH520 almayı düşünüyorum,yalnız daha önce avr li bir sistem kullanmadığım için acemice bazı sorularım ?olacak.Öncelikli amacım film seyretmek olacak,ikinci plandada ps3 de oyun oynarken ve tv yayını izlerken sesi sistemden almayı istiyorum.Müzik dinlemeyi pek düşünmüyorum.

Okuduklarım kadarıyla yanlış anlamadıysam eğer Ps3 ü ve Hd uydu alıcısını Hdmi vasıtasıyla avr ye bağlayacağım,avr dende çıkışı yine Hdmi vasıtasıyla Lcd'ye ileteceğim galiba.Lcd'imde optik çıkış var ama bunu kulllanmama gerek kalmıyacakmı bu durumda.Ve bu durumda bağlantıyı yaptıktan sonra ps3 de oyun oynarken ve bluray film izlerken sesi 5.1 olarak alabilecekmiyim,birde hd uydu alıcısı ile tv izlerken yayın 5.1 olmasa bile sesi tüm kolonlardan 5.1 olarak alabiliyormuyuz.

Sorduğum soru biraz karışık olmuş olabilir ama acemi olduğum için idare ediverin,gerçi siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde.

Birde Sony STR-DH520 ye bağlamak üzere maksimum 750 TL yi geçmeyecek bir hoparlör seti önerilerinizi bekliyorum,odanın büyüklüğü 25 m2 kadar..

Okuduklarım kadarıyla yanlış anlamadıysam eğer Ps3 ü ve Hd uydu alıcısını Hdmi vasıtasıyla avr ye bağlayacağım, EVET avr dende çıkışı yine Hdmi vasıtasıyla Lcd'ye ileteceğim galiba.EVET Lcd'imde optik çıkış var ama bunu kulllanmama gerek kalmıyacakmı EVET bu durumda.Ve bu durumda bağlantıyı yaptıktan sonra ps3 de oyun oynarken ve bluray film izlerken sesi 5.1 olarak alabilecekmiyim,EVET birde hd uydu alıcısı ile tv izlerken yayın 5.1 olmasa bile sesi tüm kolonlardan 5.1 olarak alabiliyormuyuz.EVET

Sorduğum soru biraz karışık olmuş olabilir EVET ama acemi olduğum için idare ediverin,gerçi siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde. EVET

Bu cevapda başka bir arkadaştan gelsin bana göre 2. elde bile 1000 tl civarı bir şeyler daha mantıklı olur

• notebook u dh-520 ye bağlayıp mkv filmler izlemeyi düşünüyorum mesela NVIDIA GT 555M, gt520 vs gibi ekran kartları ile dts hd formatları çözüyor mu, amfi ye sorunsuz gönderir mu bu formatları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

notebook u dh-520 ye bağlayıp mkv filmler izlemeyi düşünüyorum mesela NVIDIA GT 555M, gt520 vs gibi ekran kartları ile dts hd formatları çözüyor mu, amfi ye sorunsuz gönderir mu bu formatları?

Bence suali yanlış bölüme sormuşsunuz ilgil, bölümde daha fazla sonuç alırsınız
  • Merhaba arkadaşlar sony vx8 müzik setim var. Oda her sony müzik seti gibi kafayı yedi cd kapagı dışarıda ses açma tuşu bozuk tuşlar farklı farklı çalışıyo...
    çözümü varmıdır bu sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan3486

Merhaba arkadaşlar sony vx8 müzik setim var. Oda her sony müzik seti gibi kafayı yedi cd kapagı dışarıda ses açma tuşu bozuk tuşlar farklı farklı çalışıyo...

Cözüm bulursunuzda maliyete değermi ve erbabını bulma sorunu öne çıkıyor muhtemelen dokunmatik panel ise çok fazla sorun oluyor zamanla sony klasigi dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Merhaba arkadaşlar sony vx8 müzik setim var. Oda her sony müzik seti gibi kafayı yedi cd kapagı dışarıda ses açma tuşu bozuk tuşlar farklı farklı çalışıyo...

Cözüm bulursunuzda maliyete değermi ve erbabını bulma sorunu öne çıkıyor muhtemelen dokunmatik panel ise çok fazla sorun oluyor zamanla sony klasigi dediğiniz gibi

Önemli olan maliyet ne kadar tutar, istanbulda yapan yer varmı, sizce yaptırmalımıyım yoksa farklı çözümlermi üretmeliyim.
    Benim için kolonlardan temiz ses çıkması sadece bilgisayardan müzik dinliyorum. İşin içinden çıkamadım sizlere soruyım dedim.

• quote:

quote:

quote:

Önemli olan maliyet ne kadar tutar, istanbulda yapan yer varmı, sizce yaptırmalımıyım yoksa farklı çözümlermi üretmeliyim.
    Benim için kolonlardan temiz ses çıkması sadece bilgisayardan müzik dinliyorum. İşin içinden çıkamadım sizlere soruyım dedim.

Bir kaç mesaj yukarıda @sami beyin mesajı size cevap sanırım alıntısı ile beraber

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kaç mesaj yukarıda @sami beyin mesajı size cevap sanırım alıntısı ile beraber

En iyisi sami beyden esen elektroniğin numarasini almak yardimlarınız için teşekkürler

• Umarım cözülür Sonucu paylaşırsanız mutlu oluruz .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.