Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki dantax opus 208 leri arkadaşıma sattım yerine bir çift Sony ss-f60 es serisi kabin aldım. Baslar biraz sönük kaldı ama genel netlik açısından güzel sadece derin baslar için subwoofer ile kullanmak lazım zira kendi basları kısa kalıyor kabin portsuz tasarım ama genel olarak beklentilerimi karşıladı diyebilirim . En azından amfim gibi ES (elevated standart) serisi oldu. Kabinlerin bir tanesi 22 kg eskileri 12 kg idi her bir bas kendi hacminde çalıyor 3 yollu 4 hoparlörlü bir tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 12 Mart 2013; 22:03:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 - 1,5 yıl önce bu konuyu takip etmeye başlayarak kendime Sony Str-dh520 aldım ve ufaktan hi-fi dünyasına adımımı attım.
    hoparlör olarak hong kong'dan jbl 480 takımını aldım ( 500 TL civarıydı, woofer'ı zararsız getirmek çok zordu :/ ) ..
    artık amfide beginning seviyesinden intermediate kıvamına geçmeliyim diye düşünüyorum, siz üstadlar bu durumda ne önerirsiniz? hoparlörler 8 ohm bu arada..
  • Öncelikle başlıktan faydalanmanız ve memnun olmanız sevindirici, Evet 1-1.5 yıl artık başlangıç seviyesini ilerletmek için yeterli bir süreç, Lakin beklentilerinizden ve bütçe limitlerinizden de bahsederseniz daha iyi tavsiyeler alırsınız diye düşünüyorum.
  • teşekkürler ilginiz için.. açıkcası su anda elimde olan hoparlörler ile devam etmeyi planlıyorum, amfi upgrade'i düşünüyorum.
    599 tl idi aldığımda sony, su anda ne biliyim 2000'e kadar çıkabilirim sanırım..
  • beklenti olarakta sanırım düşük ses seviyelerinde de en güzel ses aralıklarını duymak istiyorum, malum apartman dairesinde amfiyi hep 50-60 volume'da dinleme imkanım olmuyor.. sony amfi 70'e kadar ses destekliyor, genelde 20-30 arası dinliyorum ama belli yani daha iyi amfide aynı sesten daha fazla verim alınabilir, bilmiyorum belkide bu amfinin yapması gereken en büyük özelliktir ve bunu yapan amfilerde ki kalite malzemesi bu tarz cihazların fiyatlandırılmasında kilit rolü oynuyodur.. belkide siz üstadlar yönlendirmelisiniz, nasıl daha fazla geliştirebiliriz kendimizi? nelere asıl dikkat etmeliyiz?
  • merhaba.. sony strdh720 hakkında bir kaç şey sormak istiyorum..bir süre sonre optoma gt750 projeksiyon almak istiyorum.hdmi girişi mevcut..avr nin hdmi out kısmından tv yerine bu cihazı bağlamam yetecek sanırım..dün hdmi girişi olmayan bir cihazı avr ye bağladım( rca girişli) ama sonuç alamadım..her çıkışı denedim olmadı.. input kısmından analog-digital ayarı da yaptım olmadı..benim fikrim ; hdmi ile avr ye gelen sinyalleri( digiturk..ps3.. mediaplayer) analog çıkıştan alamıyoruz galiba. avr de tek hdmı out olması sebebiyle tv-optoma tak çıkar yapmak gerekecek.. ya da switch.. avr-tv arasnda component baglantı yaparsam, avr ye gelen hdmi sinyallerini aynı anda tvye component ile..optomaya da hdmi ile aktarmam mümkünmü..karışık oldu..üzgünüm..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar

sony'nin dh520 modelini almayı düşünüyorum, bu arada pioneer ın denk seviyedeki avrlerine de bakıyorum fakat sony daha ucuz gibi.

şimdi sorum şu elimde sony rx80 in hoparlör ve surround hoparlörleri var

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU

birde eski 5.1 sistemimin hoparlörleri, creative 5200serisinin. hoparlörlerin jaklarını çıplak uca çevirip elimdeki dandik vestel ev sinemaya bağlayıp kullanıyorum.

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU

avr yi aldığım gibi hoparlörler alamam o yüzden bu elimdekilerle idare etmeyi düşünüyorum fakat subwooferım yok. bir şekilde creativein amfisini kullanma imkanım olur mu ? ya da önerebileceğiniz makul f/p oranlı bir sub var mıdır, ve elimdeki hoparlörle idare eder mi sizce ?

teşekkürler

• designr kullanıcısına yanıt
    Bütçe bakımından Sony uygun ise yapılacak bir şey yok, Ama artırılabiliyor ise pio vsx 921 ide önerebilirim.
    Hoplar ise geçici olarak iş görecektir ama gerçek tad almak istiyorsanız ileride mutlaka degiştirmek şart, Sub u tanımadığım için yorum yapamıyorum lakin çıkışları mevcut ise oda degiştirilmek üzre kullanılabilir.
    Uygun sub ise sahibinden üzerinden bakılabiliri, Koda veya Ww uygun maliyetli ve hayli tatminkar modelleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Bütçe bakımından Sony uygun ise yapılacak bir şey yok, Ama artırılabiliyor ise pio vsx 921 ide önerebilirim.
    Hoplar ise geçici olarak iş görecektir ama gerçek tad almak istiyorsanız ileride mutlaka degiştirmek şart, Sub u tanımadığım için yorum yapamıyorum lakin çıkışları mevcut ise oda degiştirilmek üzre kullanılabilir.
    Uygun sub ise sahibinden üzerinden bakılabiliri, Koda veya Ww uygun maliyetli ve hayli tatminkar modelleri mevcut.

teşekkür ederim.
  • SONY STR-DH 520 KULLANICILARI

http://forum.donanimhaber.com/m_79243540/f_//tm.htm#79243540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Ağustos 2013; 3:45:11 >
  • Hdmi çıkışını iki ayrı çıkış yapan adaptörler mevcut ben kullandım ama 3d görüntüde bandgenişliği yeter mi sanmam. Hdmi1.3 bağlantıda hem tv ye hem de projeksiyona aynı anda çıkış aldım. Ek olarak hdmi hat kuvvetlendiricisi de kullanıyordum zira projeksiyon kablosu yaklaşık 25 metre. Bu da örneğin dsmart uydu alıcısında çalışırken pc nin dvi çıkışından çalışmıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Konun baş sayfaları tamamen 520 ait durumda buradan devam etmeniz daha tatminkar olabilirdi hemde konu bölünmezdi.
  • SONY nin son AVR si EISA 2013 ödülünü almış. Teknik veriler iyi kozmetik olarak ben beğenmedim
    Homecinemachoice gayet iyi notlar vermiş:
    HCC VERDICT
    Sony STR-DA5800ES
    Price: £2,000 Approx
    www.sony.co.uk

Highs: Powerful, dynamic multichannel delivery; advanced audio processing modes; integrated network switch; great user interface, streaming video content support
    Lows: No Airplay; no Spotify; no THX post-processing; no 11-channel pre-out

Performance: 5/5
    Design: 4/5
    Features: 4.5/5
    Overall: 5/5

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

SONY nin son AVR si EISA 2013 ödülünü almış. Teknik veriler iyi kozmetik olarak ben beğenmedim
    Homecinemachoice gayet iyi notlar vermiş:
    HCC VERDICT
    Sony STR-DA5800ES
    Price: £2,000 Approx
    www.sony.co.uk

Highs: Powerful, dynamic multichannel delivery; advanced audio processing modes; integrated network switch; great user interface, streaming video content support
    Lows: No Airplay; no Spotify; no THX post-processing; no 11-channel pre-out

Performance: 5/5
    Design: 4/5
    Features: 4.5/5
    Overall: 5/5

teknik veriler iyi kozmetik olarak ise ben çok beğeniyorum bendeki 1200es nin aynısı hiç bir fark yok desem yeridir.
    fiyat olarak da aslında 2000 sterlin görünüyor ama türkiye de sony muadili diğer markaların ürünlerden daha ucuz gibi geliyor tabi bu dediğim eskiden di artık gelmiyor bildiğim kadarıyla yada sadece iki model geliyor.

• SONY STR-DH130 modeli hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? SONY SS-B3000 modeliyle birlikte kullanılıcaktır. Laptop'u bağlayıp oyun, müzik ve film için kullanılacaktır.

SONY STR-DH130 :http://www.amazon.com/Sony-STRDH130-Channel-Stereo-Receiver/dp/B006U1VH2S/ref=cm_cr_pr_product_top
    SONY SS-B3000 :http://www.amazon.com/gp/product/B000OG6I6A/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1J7WSBJHTGUFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 22 Ağustos 2013; 22:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

SONY STR-DH130 modeli hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? SONY SS-B3000 modeliyle birlikte kullanılıcaktır. Laptop'u bağlayıp oyun, müzik ve film için kullanılacaktır.

SONY STR-DH130 :http://www.amazon.com/Sony-STRDH130-Channel-Stereo-Receiver/dp/B006U1VH2S/ref=cm_cr_pr_product_top
    SONY SS-B3000 :http://www.amazon.com/gp/product/B000OG6I6A/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1J7WSBJHTGUFA

Hic olmasa 530 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: elensar

SONY STR-DH130 modeli hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? SONY SS-B3000 modeliyle birlikte kullanılıcaktır. Laptop'u bağlayıp oyun, müzik ve film için kullanılacaktır.

Hic olmasa 530 al

Daha yüsek watt olmasının dışında ne gibi faydası olur bana?

• 7.1 4k vs ozelikler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünleri amazondan alan varmı ? Gümrükte sorun çıkıyor mu ?
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende aşağıda belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum , sizce uygunmudur ,ürün hakkında fikirlerini paylaşabilirmi bilgisi olan arkadaşlar,şimdiden teşekkür ederim.
    http://www.sony.com.tr/product/hcs-home-cinema-receiver/str-dn840
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.