Şimdi Ara

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
25.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digiman64

Merhabalar akşam Sony bluray cihazı sorun çıkardı aşağıda yazacağım sorunla karşılaşan arkadaş varmıdır acaba?

Daha önce 4-5 kez izlediğim BD cd sini çalıştıramadı farklı BD cd sini çalıştırdı problem yok bu arada cd ler orjinal copy felan değil BD cihazının çalıştıramadığı cd yi HP laptop ta çalıştırdım bir problem yok ama Sony e takınca unknow gibi bişi yazıyor ve çalışmıyor.

Ayrıca laptoptan hdmı bağlantı ile tv ye bluray görüntüsünü aktarayım dedim cd koruması engel oldu cdyi durdurdu bu durumu nasıl aşarız acaba bilgisi olan varmıdır?

Blu ray playeri'inin güncellemesini Sony nin sitesinden yaptın mı değerli hocam...güncellemeni yap sonra tekrar dene..bende Sony Blu ray player kullandım benim playeri'İn lensi öldü okumuyordu artık ...Şimdi Piooner'in güzel bir ürünü var ikiside güzel cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Çocuklar mutfakta film seyredebilsinler ve de duvara asılı TV de kablo karmaşası olmasın diye dahili Blu-ray playerı olan 40ex40b televizyonu aldım. Çok memnunum, orjinal blu-ray disk kullanıyorum. Yalnız bir sıkıntım var bazen disk çalarken vibrasyon sesi gibi çok kuvvetli bir ses çıkıyor ve uzun süre devam ediyor. Sessizlik olduğunda bu uğultu gerçekten rahatsız edici oluyor. Bir de dün dikkatimi çekti diskin üzerinde diklemesine lekeler bırakmış 3-4 yerde, silince çıktı ama şüphe uyandırdı bende acaba bir sorun mu var? Sizde de ses oluyor mu?

Blu ray player dahili ise ses normal bunu şuna benzetebiliriz mesela bilgisayarımıza laptabımıza DVD veya CD takınca okurken fandan ses gelir,zira lap taplar ince ve fanlar ufak ses yapar...ben mesela Harici pionner blu ray player kullanıyorum ağırlığı net 6-7 kilo değil uzaktan fan sesi falan Blu ray disk içindeyken git kulağını yaklaştır kesinlikle ses falan duymazsınız sadece film başlarken ilk okuma esnasında biraz ses oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerfarukdinç

''arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum bende aranıza yeni katılıyorum bi sorum olacaktı bende sony BDP s370 blu-ray oynatıcı var fakat 720p DTS filmleri takınca 'audio format not supported' şeklinde hata alıyorum ama yinede ses ve görüntü geliyo bunda pek problemim yok ama asıl 1080p DTS filmlerimi takınca 'the file is corrupt or unsupported' şeklinde hata alıyorum ve filmide açmıyor acaba bunun sebebi ne olabilir?''

aynı sorun bende de var cevap verecek kimse yokmu?

Değerli hocam Blu ray player aldım diyorsun hala 720P lerden bahsediyorsun...O zmaan neden blu ray player aldınız ki?Blu ray demek 1080p demektir Full HD ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Philips i kötülemiyorum ama bence Sony bu işin mucidi olarak daha iyi.

Kesinlikle ama Sony'nin her ürünü değil üst sınıf ürünleri..İnce yeni nesilleri beğenmiyorum..Bu ince yeni nesillerde Panasonic harikalar yaratıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Merhabalar.Geçen haftalarda yeni açılan Marmara Forum daki Satürn mağzasında görmüştüm 2 yeni model olan 280 ve 380 modeli vardı Sony nin.Ve ikisininde fiyatları aynıydı yanılmıyorsam 280 TL.Yalnız yine orada eski model olan 370 modeli vardı oda 380 in fiyatında 120 TL gibi yanılmıyorsam daha pahalıydı.Eski modelin daha ucuz olması gerekmezmiydi bunu anlayamadım?
    Birde Sony nin son serileri olan x80 li seriler satılmaya başlandı ama,ne Sony nin kendi sitesinde ne de Sony Centerlarda aralarındaki farkları anlatabilecek bilgili kimseyi bulamadım..En azından internet sitelerini güncelleyebilirlerdi...

Şahsi fikrimi söyliyicem SONY BDP S5000 alamadıktan sonra SONY almazdım..BDP S1 ES te süper cihaz ama 7.1 değil 5.1 desteklidir.üretilmiyor 1.000 TL den aşağı düşmedi Türkiye fiyatı zaten bulamazsınız arasanızda sanırım..Ben olsam Panasonic veya Pioneerden bakardım..

• geçen hafta istanbul forum saturnde 280 modelinin 199 tl ye satıldığını gördüm. 370 daha bir üst cihaz geçen senenin modeline olsa. 570 _ 770 alınmayacaksa paha veya pio nun muadil modellerine bakılabilir. ve benim kullanmakta olduğum philips bdt 8000 modelinde bu segmentte cihazlar arasında şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Merhabalar akşam Sony bluray cihazı sorun çıkardı aşağıda yazacağım sorunla karşılaşan arkadaş varmıdır acaba?

Daha önce 4-5 kez izlediğim BD cd sini çalıştıramadı farklı BD cd sini çalıştırdı problem yok bu arada cd ler orjinal copy felan değil BD cihazının çalıştıramadığı cd yi HP laptop ta çalıştırdım bir problem yok ama Sony e takınca unknow gibi bişi yazıyor ve çalışmıyor.

Ayrıca laptoptan hdmı bağlantı ile tv ye bluray görüntüsünü aktarayım dedim cd koruması engel oldu cdyi durdurdu bu durumu nasıl aşarız acaba bilgisi olan varmıdır?

Blu ray playeri'inin güncellemesini Sony nin sitesinden yaptın mı değerli hocam...güncellemeni yap sonra tekrar dene..bende Sony Blu ray player kullandım benim playeri'İn lensi öldü okumuyordu artık ...Şimdi Piooner'in güzel bir ürünü var ikiside güzel cihazlar.

Evet güncellemeyi yaptım ancak değişen bir şey olmadı. Yarın fırsatım olursa cd ile birlikte playeri servise götüreceğim ama çözüleceği konusunda pek ümidim yok.

• digiman64 değerli hocam Lens ölmüş olabilir Sony de bu tip sıkıntılar olabiliyor ama bu Sony kötü demek değildir ve Lenste cihazın yarı fiyatı vardırumarım garanti kapsamındadır hala aksi taktirde yenilemen gerekecek cihazı...
  • Selamlar,
    Sony bluray player almak, ama aynı zamanda usb'den medya oynatsın istiyorum.(harici hdd)
    Biliyorum Sony orj.bluray ve dvd harici pek destek vermez,ancak yeni modellerinde başta mkv olmak üzere başka tür formatlarıda desyekliyormuş,ve sitesinden incelediğim kadarıyla bir çok popiler format ve Fat32/Ntfsi'ile us^'yi destekliyormuş,tabi bu özellikleri siteden baktım.Gerçeklte almak ve test etmek imkanım olmadı,vede almayada kararsızım(yani sadece kağıt üzerinde yazanlara bakıpta almak istemem)
    almayı düşündüğğüm model : BDP- S380
    sitesinde ilgili açıklamalar :

http://support.sony-europe.com/tvhc/faq/faqkb.aspx?site=odw_tr_TR&d=kb&KBS=HV&m=BDP-S380&f=

açılan sayfadan - sıkça sorulan sorular - olası çözümler - Which codecs are compatible with my device? TIKLIYORUZ(karşımıza modelin çözdüğü format ve codekler ve diğer özelliklleri çıkıyor.
    Kullanan arkadaşlar varsa ilgili yazıların ne ölçekte doğru olduğunu ve gerçekte ne gibi formatları desteklediği,ayrıca harici hdd kullanma imkanları oldumu sormek isterim.
    Şimdiden teşekkürler.
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Selamlar,
    Sony bluray player almak, ama aynı zamanda usb'den medya oynatsın istiyorum.(harici hdd)
    Biliyorum Sony orj.bluray ve dvd harici pek destek vermez,ancak yeni modellerinde başta mkv olmak üzere başka tür formatlarıda desyekliyormuş,ve sitesinden incelediğim kadarıyla bir çok popiler format ve Fat32/Ntfsi'ile us^'yi destekliyormuş,tabi bu özellikleri siteden baktım.Gerçeklte almak ve test etmek imkanım olmadı,vede almayada kararsızım(yani sadece kağıt üzerinde yazanlara bakıpta almak istemem)

http://support.sony-europe.com/tvhc/faq/faqkb.aspx?site=odw_tr_TR&d=kb&KBS=HV&m=BDP-S380&f=

açılan sayfadan - sıkça sorulan sorular - olası çözümler - Which codecs are compatible with my device? TIKLIYORUZ(karşımıza modelin çözdüğü format ve codekler ve diğer özelliklleri çıkıyor.
    Kullanan arkadaşlar varsa ilgili yazıların ne ölçekte doğru olduğunu ve gerçekte ne gibi formatları desteklediği,ayrıca harici hdd kullanma imkanları oldumu sormek isterim.
    Şimdiden teşekkürler.
    İyi günler.

merhaba bende bdp-s580 var 1tb lık w.digital mybook hdd ile sorunsuz çalışıyor içinde 720p ve 1080p mkv ler var...

• quote:

Orijinalden alıntı: deluge11

quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
    İyi günler.

merhaba bende bdp-s580 var 1tb lık w.digital mybook hdd ile sorunsuz çalışıyor içinde 720p ve 1080p mkv ler var...

Cevabınız için teşekkürler,
    Mkv harici başka film dosya formatları deneme şansınız oldumu(yada deneyebilirmisiniz)Örneğin bluray formatı BDAV ve uzantısı M2TS yada MP4 , VMV , VC1 gibi.
    Zannedersem sizin kullandığınız model biraz tuzlu,ben s380(250-300 tl)düşünüyorum,

• Blu-ray ps3 ile izlemek nasıl sizce yani extra almama gerek varmı blu-ray player
    Akşam birde ps3 için bd-bluray bluetooth kumanda aldım iyi hoşuma gitti 1adet dvd
    1de bluray izledim sorun yok maşallah.?? Pek bilgim olmadığından sorayım dedim...
    Bd player nedir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Ağustos 2011; 16:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Blu-ray ps3 ile izlemek nasıl sizce yani extra almama gerek varmı blu-ray player
    Akşam birde ps3 için bd-bluray bluetooth kumanda aldım iyi hoşuma gitti 1adet dvd
    1de bluray izledim sorun yok maşallah.?? Pek bilgim olmadığından sorayım dedim...
    Bd player nedir.?

5.1 6.1 7.1 ses sistemin yoksa PS3 yeerde artar bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Blu-ray ps3 ile izlemek nasıl sizce yani extra almama gerek varmı blu-ray player
    Bd player nedir.?

5.1 6.1 7.1 ses sistemin yoksa PS3 yeerde artar bence.

Yani ses sistemi uyumlu değilmi ps3 ler yada tv'ye ses sistemini bağlasamda yararlansam olmazmı bilmiyorum hee Kimse
    Yanlış anlamasın.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Ağustos 2011; 16:30:05 >

• quote:

digiman64 değerli hocam Lens ölmüş olabilir Sony de bu tip sıkıntılar olabiliyor ama bu Sony kötü demek değildir ve Lenste cihazın yarı fiyatı vardırumarım garanti kapsamındadır hala aksi taktirde yenilemen gerekecek cihazı...

cihaz başka bluray cd leri okuyor sadece birinde problem var. Servise götürdüm cihazınız sağlam birşey yok cd de problem var dediler. Bende anlamadım nasıl oluyorda daha önce 4-5 kez izlediğim cd bd playerde çalışmıyor ancak laptopta çalışıyor?? tuhaf doğrusu. Yanlız şöyle bir ayrıntı var cdnin kabında KANALD HOME VIDEO logosu var ??
  • quote:

cihaz başka bluray cd leri okuyor sadece birinde problem var. Servise götürdüm cihazınız sağlam birşey yok cd de problem var dediler. Bende anlamadım nasıl oluyorda daha önce 4-5 kez izlediğim cd bd playerde çalışmıyor ancak laptopta çalışıyor?? tuhaf doğrusu. Yanlız şöyle bir ayrıntı var cdnin kabında KANALD HOME VIDEO logosu var ??

Sony Bu bazen yapıyor böyle şeyler işte:-))Disk beğeniyor..benimkinde de vardı..Pioneer aldım Nazar değmesin 1 defa bile okumamazlık yapmadı..
  • Selamlar arkadaşlar.
    Ben de 2 gün önce bu sony'nin bdp-s 280 bluray player cihazından aldım.Bir problem yaşıyorum.aynı cihazdan kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    Öncelikle cihazın bluray ve dvd gösteriminde ve altyazılarda hiçbir problem yok bunu baştan söyleyeyim.Samsung lcd tv ile çok güzel görüntü ve ses alıyorum.Fakat usb üzerinden harddiskimi bağlayıp, içerisinde mevcut bulunan pekçok mkv filmi izlemek istediğimde, filmler boyutları ne kadar olursa olsun çalıştı fakat altyazı alamadım.Denediğim bütün filmlerde altyazı yoktu.Yalnız altyazı filme gömülü ise o zaman gösteriyor.Bunun dışındaki ayrık .srt uzantılı dosyaları göstermiyor.işin ilginci .avi uzantılı bir filmde ayrık .srt altyazıyı göterdi.Gel de çık işin içinden.Bu arada belki bir ihtimal diye cihaz firmware' i ni yükselttim ama değişen birşey olmadı.Aynı cihazı kullanan ve deneyen bir arkadaş varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapatero

Selamlar arkadaşlar.
    Ben de 2 gün önce bu sony'nin bdp-s 280 bluray player cihazından aldım.Bir problem yaşıyorum.aynı cihazdan kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    Öncelikle cihazın bluray ve dvd gösteriminde ve altyazılarda hiçbir problem yok bunu baştan söyleyeyim.Samsung lcd tv ile çok güzel görüntü ve ses alıyorum.Fakat usb üzerinden harddiskimi bağlayıp, içerisinde mevcut bulunan pekçok mkv filmi izlemek istediğimde, filmler boyutları ne kadar olursa olsun çalıştı fakat altyazı alamadım.Denediğim bütün filmlerde altyazı yoktu.Yalnız altyazı filme gömülü ise o zaman gösteriyor.Bunun dışındaki ayrık .srt uzantılı dosyaları göstermiyor.işin ilginci .avi uzantılı bir filmde ayrık .srt altyazıyı göterdi.Gel de çık işin içinden.Bu arada belki bir ihtimal diye cihaz firmware' i ni yükselttim ama değişen birşey olmadı.Aynı cihazı kullanan ve deneyen bir arkadaş varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

aynı sorun bende de oldu mkv izlerken altyazı göstermiyor malesef...(bdp-s 580)

• tek şansımız firmware güncellemesi olacak demek...bu adamlar da bunu yaparlarmı bilemiyorum..
  • Arkadaşlar rahatsız etmiyim geçen sordum net cevap alamadım...
    Ya benim ps3 var blu-ray film izlemesi nasıldır sorunsuz ve iyimidir bilgim olmadığı ve deneyimim
    Olmadığı için soruyorum bilen varsa yazsın ses sistemine felan bağlanırmı ps3 please şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.