Şimdi Ara

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
25.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkür ederim. Ama tam olarak anlıyamadım BDler yapılamaz derken neyi kasdettiniz? BDP S-370 ve 380 de BD player değil mi? Buradaki Sony servisine sordum, cihazın hiç bir işime yaramıyacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Cevap için teşekkür ederim. Ama tam olarak anlıyamadım BDler yapılamaz derken neyi kasdettiniz? BDP S-370 ve 380 de BD player değil mi? Buradaki Sony servisine sordum, cihazın hiç bir işime yaramıyacağını söyledi.

Bluray filmler için A, B, C bölgelerinin tümünün okunmasını cihazın içini açmadan yapmak mümkün değil. DVDler için 1,2,3,4,5 bölgelerinin tümünün okunmasını programlanabilir kumandayla yapmak mümkün. Bunun için cihazın adını yazıp region free takısı ekleyip arama motorunda arayın.
  • Teşekkürler. Sonuç olarak bir yolu var demek ki.
  • Bir de duyduğuma göre "region free" olayı buradaki bazı modellere yapılabiliyormuş. ABD'den satın alınanlara yapılamıyormuş.
  • Merhabalar;

46NX720 aldım ama bi oynatıcı ihtiyacı duymaktayım. Konu ile ilgim pek yok ama siz kıymetli arkadaşların önerileri doğrultusunda hareket etmeyi düşünüyorum.

Film izlemeyi severim ve ufaktan downloader sayılırım :) Herhangi ses sistemi kullanmadan, kaliteyi hissederek HD ve 3D filmler izlemek istiyorum. E tabi işin ekonomik boyutu da gözlerden kaçmamalı.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Bir de duyduğuma göre "region free" olayı buradaki bazı modellere yapılabiliyormuş. ABD'den satın alınanlara yapılamıyormuş.

"SONY BDP S1E model player'ınızı satmak isterseniz ilgilenebilirim" diye mesaj yazacaktım ama biraz araştırınca, HDMI 1.2 kullandığı için yeni nesil sesleri de HDMI uzerinden aktaramadığını, hatta bazı DVD'leri de oynatmayabileceğini, onların seslerini de çözemeyeceğini okuyunca vazgeçtim bu teklifimden. Bu player yeni çıktığında 2006 yıllarıydı sanırım ABD'de Best Buy'da 999 USD fiyat etiketi ile görmüş biri olarak sırf eski günlerin anısına almak isterdim belki ancak teknolojinin bu hızı ile alet saksı altlığı haline gelmiş bile

• Merhaba.
    Bende SONY BDP-S1E yok fakat bir arkadaş çok ucuza satıyordu, ama bölge kodu farklıymış. Aslında hiç çalışmasa bile görüntüsü için alacaktım. Çünkü artık öyle baba, ağır cihazlar pek üretilmiyor maalesef. Bu yüzden bölge kodu kırılabilir mi diye sormuştum ama, maalesef o da satılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 7 Mayıs 2012; 21:17:47 >
  • Sony'nin BDP S1000-S2000 ve S5000ES modelleri hakkında bilgisi olan var mı? S1000 le S1 aynı mı acaba?
  • bdp-s380 kullanan arkadaşlardan 3d blu-ray disk oynatıp oynatmadığını bildirmelerini rica ediyorum.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

bdp-s380 kullanan arkadaşlardan 3d blu-ray disk oynatıp oynatmadığını bildirmelerini rica ediyorum.

teşekkürler.

BDP-S380 3D DSTEKLİ DEGİLDİR. ALINABİLECEK İYİ BİR CİHAZ SU AN HALA KULLANMAKTA OLDUGUM
    BDP-S480 MODELİDİR.
  • BDP-S380 3D destekli olmadığını Müzik marketten satınaldığım 3D blu-ray filmin 3D seçeneğinde oynatmayıp 2D oynattığında anladım fakat 3D Bluray film izlemek mümkün.

piyasada half sbs (görüntü bölünmüş geliyor tv nin 3D seçeneği ile görüntü birleştiriliyor.) Blu-ray filmler satılıyor 10 tl kalitesi çok iyi bitrate değerleri yüksek disk kapasitesi 25 gb civarında,böylelikle ucuz fiyatlı blu-ray player ile ucuz fiyatlı blu-ray filmleri izlemek mümkün oluyor.

BDP-S380 playeri babalar gününe özel 149 tl den almıştım,3D özelliğinide kullanabildiğime göre benim açımdan sorun kalmadı.
  • Merhaba,
    İki hafta once S790 model bluray oynatici aldim.
    External hdd ile oynattigim mkv filmlerde altyazi fontu cok kucuk geliyor bana. Mkvmerge programi ile filmin icine ekledigimiz altyazilari kastediyorum.
    Altyazi boyutunu buyutmenin bir yolu var mi sony bluray cihazlarda?
    Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar arkadaşlar sony bdp-s480 bluray oynatıcı mevcut evde ama şöyle bi sorunum var yüksek çözünürlükte ki filmlerin alt yazısını bi türlü çıkaramıyorum bide türkçe olarak indirdiğim 3D filmlerin dili ingilizce ye dönüyo tekrar yardım edebilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaktürk

iyi akşamlar arkadaşlar sony bdp-s480 bluray oynatıcı mevcut evde ama şöyle bi sorunum var yüksek çözünürlükte ki filmlerin alt yazısını bi türlü çıkaramıyorum bide türkçe olarak indirdiğim 3D filmlerin dili ingilizce ye dönüyo tekrar yardım edebilirseniz çok sevinirim

ayarlar bölümünde dil seçeneklerinin tamamına (ses,altyazı) Türkçe kodu olan 1538 girmediyseniz,birde kod girdikten sonra deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

quote:

Orijinalden alıntı: mertaktürk

iyi akşamlar arkadaşlar sony bdp-s480 bluray oynatıcı mevcut evde ama şöyle bi sorunum var yüksek çözünürlükte ki filmlerin alt yazısını bi türlü çıkaramıyorum bide türkçe olarak indirdiğim 3D filmlerin dili ingilizce ye dönüyo tekrar yardım edebilirseniz çok sevinirim

ayarlar bölümünde dil seçeneklerinin tamamına (ses,altyazı) Türkçe kodu olan 1538 girmediyseniz,birde kod girdikten sonra deneyiniz.

tamamının kodu 1538 zaten ama yine olmuyo ya kafayı yiyorum yapamıyorum bi türlü alt yazıyı illa filmin içine mi atmam gerekiyo ki

• iki hafta önce s790 aldım ve ben de aynı dertten muzdaribim.
    mkv ripler ile yaptığım bütün denemeler ve forumlarda okuduklarımdan öğrendiğim, sony bd cihazlarda hiçbir şekilde harici altyazı okumuyor, mutlaka filmin içine gömülü olması gerekiyor. ancak onu da oldukça küçük gösteriyor benim cihazda.
    aksini yapmayı bilen öğreten olursa ben de çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

iki hafta önce s790 aldım ve ben de aynı dertten muzdaribim.
    mkv ripler ile yaptığım bütün denemeler ve forumlarda okuduklarımdan öğrendiğim, sony bd cihazlarda hiçbir şekilde harici altyazı okumuyor, mutlaka filmin içine gömülü olması gerekiyor. ancak onu da oldukça küçük gösteriyor benim cihazda.
    aksini yapmayı bilen öğreten olursa ben de çok mutlu olurum.

bundan dahamı küçük ?

• Evet, bundan kucuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bul ray de USB den film izlemiyorum denemek icin mkv bir filmin alt yazısı olan srt dosyasını not defteri ile açıp bicim yazı tipi seçip yazı tipi ve boyutunu 4 değişik sekilde mkvmerge v5.6.0 versiyonuyla coklattirdim fotoğrafta görüldüğü gibi 4 değişik dinti da player aynı büyüklük ve sekle dönüştürür gösterdi coklama yaparken etraf seçeneklerde tim degerleri yok olarak işaretledim bdp s380 de durum böyle izlenebilir büyüklükte alt yazı çıkıyor denemek isterseniz kısa bir film dosyasi düzenleyip indirip denemeniz icin upload edip linkini verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlattığınız şekilde denemedim hiç, standart yazıyı mkvmerge ile filme gömdüğümde sizin resimdekinden biraz daha küçük çıkıyor, fontu da pek hoş görünmüyor aslında.

size zahmet olmaz da yüklerseniz kısa bir deneme dosyası sevinirim, bakalım iyileşme olacak mı?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.