Şimdi Ara

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
25.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korcin

anlattığınız şekilde denemedim hiç, standart yazıyı mkvmerge ile filme gömdüğümde sizin resimdekinden biraz daha küçük çıkıyor, fontu da pek hoş görünmüyor aslında.

size zahmet olmaz da yüklerseniz kısa bir deneme dosyası sevinirim, bakalım iyileşme olacak mı?

teşekkürler.

deneme

http://s2.dosya.tc/server17/FhISSN/deneme_1_.rar.html
  • Sony bdp 790 mi ne alacaktim,allahtan almamisim alt Yazi ciddi problem,himedia player aldim canavar acmadigi yok.belki 4k cozunurluk ,3d ve dts hd formati icin yine alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Sony BD-P S5000ES BD player 1.300,-TL edermi? İkinci el ama sıfır temizliğinde. Özellikleri nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 17 Temmuz 2012; 17:04:36 >
  • Arkadaslar bende Lg 47lx9500 ve Lg 906sb bluray okuyuculu ses sistemi var 2tb lik taşınabilir disk vasıtası ile Bd25 versiyon filmi bir türlü makineye gösteremiyorum ( belki de görmemesi gerekiyordur) ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Arkadaslar bende Lg 47lx9500 ve Lg 906sb bluray okuyuculu ses sistemi var 2tb lik taşınabilir disk vasıtası ile Bd25 versiyon filmi bir türlü makineye gösteremiyorum ( belki de görmemesi gerekiyordur) ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varmı?

Böyle bir imkan BD ya da DVD oynatıcılarda olmaz. DVD, BD dosyasını ancak boş DVD ya da BD'ye yazdırarak izleyebilirsiniz. Taşınabilir disk üzerindense MKV,DIVX, MP4 vb. dosyaları çalıştırabilirsiniz.

Sizin ürünün özelliklerinde
    okunabilecek dosya tipleri aşağıdaki gibi.

Video - MPEG4 AVC(H.264)
    Video - SMPTE VC1 (VC-9)
    Video - DivX
    Video - DivX HD
    Video - MKV
    Video - AVC HD
    Video - MPEG2
    Video - MPEG3

Bunun dışında oynatacağı diskler

BD-ROM
    BD-R
    BD-RE
    Melez disk (BD+DVD)
    DVD(NTSC)
    DVD(PAL)
    DVD-R
    DVD-RW(Video/VR Modeli)
    DVD+R
    DVD+RW(Video modu)
    DVD-RAM
    DVD-Audio
    Video CD/Super VCD
    Audio CD
    DTS-CD
    Audio CD-R/CD-RW

Hemen hemen tüm oynatıcılar bu şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: danjamem

quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Arkadaslar bende Lg 47lx9500 ve Lg 906sb bluray okuyuculu ses sistemi var 2tb lik taşınabilir disk vasıtası ile Bd25 versiyon filmi bir türlü makineye gösteremiyorum ( belki de görmemesi gerekiyordur) ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varmı?

Böyle bir imkan BD ya da DVD oynatıcılarda olmaz. DVD, BD dosyasını ancak boş DVD ya da BD'ye yazdırarak izleyebilirsiniz. Taşınabilir disk üzerindense MKV,DIVX, MP4 vb. dosyaları çalıştırabilirsiniz.

Sizin ürünün özelliklerinde
    okunabilecek dosya tipleri aşağıdaki gibi.

Video - MPEG4 AVC(H.264)
    Video - SMPTE VC1 (VC-9)
    Video - DivX
    Video - DivX HD
    Video - MKV
    Video - AVC HD
    Video - MPEG2
    Video - MPEG3

Bunun dışında oynatacağı diskler

BD-ROM
    BD-R
    BD-RE
    Melez disk (BD+DVD)
    DVD(NTSC)
    DVD(PAL)
    DVD-R
    DVD-RW(Video/VR Modeli)
    DVD+R
    DVD+RW(Video modu)
    DVD-RAM
    DVD-Audio
    Video CD/Super VCD
    Audio CD
    DTS-CD
    Audio CD-R/CD-RW

Hemen hemen tüm oynatıcılar bu şekildedir.

detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim, bu tür filmleri sadece yazdırarak izleyebileceğimi bilmiyordum...

• Selamlar,
    Konunun bütün sayfalarını okudum ama sorumun cevabı yoktu.
    Araştırdığım diğer yerlerde de farklı farklı cevaplar buldum.
    Sorum şu PS3 3D bluray oynatıyor mu acaba?
    Yeni 3D TV aldım. Kablomda HDMI 1.4 , PS3 son sürümde, gözlükler var ama 3D bluray oynatamıyorum.
    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kolay gelsin
  • ps3 3d bluray oynatır, belki bağlantıda falan problem olmuştur yada ps3 ün ayarlarına bir bakın derim normalde 3d filmi koyduğunuz zaman otomatik olarak filmi başlattığında 3d olarak açılması gerekir yada filmin menüsünden 3d yi seçmeniz gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluge11

ps3 3d bluray oynatır, belki bağlantıda falan problem olmuştur yada ps3 ün ayarlarına bir bakın derim normalde 3d filmi koyduğunuz zaman otomatik olarak filmi başlattığında 3d olarak açılması gerekir yada filmin menüsünden 3d yi seçmeniz gerekir...

Tekrar selamlar,

Film yükleniyor daha sonra play tuşuna basınca 2D ve 3D seçenekleri çıkıyor.
    3D basınca desteklenmiyor gibi bir yazı çıkıyor.
    Dün akşam yine kurcaladım ama işin içinden çıkamadım.
    Ne gibi ayarlar yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pureblack

quote:

ps3 3d bluray oynatır, belki bağlantıda falan problem olmuştur yada ps3 ün ayarlarına bir bakın derim normalde 3d filmi koyduğunuz zaman otomatik olarak filmi başlattığında 3d olarak açılması gerekir yada filmin menüsünden 3d yi seçmeniz gerekir...

Tekrar selamlar,

Kolay gelsin

PS3 ü güncellemek gerekebilir, güncellemeye bakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pureblack

quote:

Tekrar selamlar,

Kolay gelsin

PS3 ü güncellemek gerekebilir, güncellemeye bakın.

Selamlar,

PS3 "Display setting den "Video output setting" "Automatic" yapınca sorun çözüldü.
    Şuan PS3 den 3D film izleyebiliyorum.

Kolay gelsin

• Eski kasa PS3'lerde de 3D bluray film izlenebilir mi?
  • BDP s380 uyumlu wireless adapter hangileri ?
    Sony'nin orjinal ürünü bdplayer'dan pahalı :)

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sybor

BDP s380 uyumlu wireless adapter hangileri ?

Teşekkürler

http://www.sony.com.tr/product/tpa-other-tv-accessories/uwa-br100#/uyumlu-urunler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sybor

BDP s380 uyumlu wireless adapter hangileri ?

Teşekkürler

http://www.sony.com.tr/product/tpa-other-tv-accessories/uwa-br100#/uyumlu-urunler

işte bende bunu diyorum.. Bu wireless 180 tl civarı...
    Uyumlu başka model kullanan varsa diye sormuştum :)

• Arkadaşlar Sony BDV-EF 200 bluray 3d oynatıcısı aldım. Ayrıca 2+1 ses sistemi de mevcut. Bu ürün ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı? 2d bluray ıso dosyalarını hdd üzerinden açar mı?
  • Iso dosyalarının BD ya da DVD Playerlar okumaz. ISO dosyasını boş DVD ya da boş BD ye yazdırmanız gerekir. Bu şekilde okutabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danjamem -- 22 Eylül 2012; 0:42:38 >
  • Mercekten göze 3D deneyimini izleyicilerine sunabilen ve bu konuda tek lider olan Sony 3D çekimi için kullanılan ekipman ve sistemler ile içerik oluşturan film ve oyunları üreten, tüketiciye 3D teknolojisini sunan ve ulaşmasını sağlayan tek şirket olarak Sony, tüm bu komple çözümlerini “mercekten göze 3D deneyimi” olarak tanımlıyor. aynı zamanda 2012 ye kadar UEFA Şampiyonlar Liginin ve 2014e kadar FIFA nın resmi sponsoru. Ayrıca 2010 ve 2014 FIFA World Cup ın (FIFA Dünya Kupası) küresel sponsoru olarak futbola çok uzun yıllardır büyük destek veriyor. Şimdide standart 1920X1080 in 4 katını evimize getirmeye hazır.

Detay severler için satışa çıkan fiyatı belli diğer Sony 4K 3D ürünleri..

Sony 4K 3D Blu ray-Player BDP-S790
    Sony 4K 3D Projeksiyon VPL-VW1000ES
    Sony 4K 3D 84'' 214cm LED TV XBR-84X9005

Sony markette 4K çözünürlük destekli filmlerin bir listesi var.

Sony Pictures 2004-2012 4K Film listesi
    http://pro.sony.com/bbsc/ssr/mkt-digitalcinema/resource.latest.bbsccms-assets-mkt-digicinema-latest-4kmoviereleaseslisting.shtml

Sony 2005 yılından beri 4K ya hayat Veriyor.
    Sony 2005 yılında 4K profesyonel SRX-R210 üretti.
    Sony 2006 yılında 4K profesyonel SRX-220 Kampanya fiyatı 360.000 TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_SRX-R220-PROJEKSIYON,1291.html

Ayrıca Sony dijital marketi ziyaret etmenizide tavsiye ederim.
    http://pro.sony.com/bbsc/ssr/mkt-digitalcinema/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Percipience -- 26 Eylül 2012; 1:30:13 >

• Kullandığı BDP-S350'yi DVD'ler için (Bluray diskler değil) region free yapmak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir. Ben, ebay üzerinden kumanda satın alarak kullandığım player'ı region free yaptım. Şu an bu kumandaya ihtiyacım yok.
  • Sony player da şu harici altyazı olayı tek sorun ettiğim şey araştırma aşamasında.. Mkvmerge ile altyazıyı gömen ve büyüklüğünü ayarlayabilen var mı ? bu yapılabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.