Şimdi Ara

SONY BDP-300-350 KULLANICILARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cihazla ilgili düşüncelerimizi burada paylaşabiliriz arkadaşlar.

VCD VE DIVX okumaması bence çok kötü,ama sonucta bu blueray oynatıcı diğer cihazlardan farklı sonuçta.

sony servisiyle görüştüğümde yeni yazılım çıkmış,sonu versiyon 15 olan suan 10.

Blueray kullanıcıları olarak bu başlık altında toplansak iyi olur bence

saygılarmla..

Bora Sevim / Diş Hekimi

• bende yeni aldım ve hemen net üzerinden güncelleme yaptım böylece BD PROFILE 2.0 oldu cihaz,
    işlemcisi ve birçok özelliği üst pahalı modeli ile aynı (s550)
    gayet güzel bir cihaz sadece hdmı girişli ve yeni nesil ses kodec lerini çözen amfisi olmayanlara eksik gelebilir.
  • bende 15 gun once ucuza buldum diye 230TL/10 taksitle bir s300 aldım. simdilik isimi goruyor. hem dvd leri upscale ediyor hemde arada aldıgım blurayleri biraz yavas acsada okuyor. su film fiyatları ve yeni modellerin fiyatları makul seviyeye gelinceye kadar idare ederiz artık. sutten agzımız yandı bir kere. zamanında almıstık hd-e1 i elimizde patladı. gerci elimdeki hd dvd leride onla izliyorum arada ama verdigim paraya acıyorum simdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

bende yeni aldım ve hemen net üzerinden güncelleme yaptım böylece BD PROFILE 2.0 oldu cihaz,
    işlemcisi ve birçok özelliği üst pahalı modeli ile aynı (s550)
    gayet güzel bir cihaz sadece hdmı girişli ve yeni nesil ses kodec lerini çözen amfisi olmayanlara eksik gelebilir.

Güncelleme yaptıktan sonra çok fark oldumu cihazda menüsel vs..

ayrıca film leri nereden alıyorsun???
  • ben önceki haliyle pek kullanmadım, o yüzden başka fark varmı pek bilemiyorum.
    ama bildiğim en önemli değişiklik BD 2.0 olması.

filmleri çoğunluk amazon.de ve smazon.co.uk dan alıyorum bazen de buradan 2. el olarak daima orijinal alıyorum.

buradaki blu-ray film fiyatları yanına yaklaşılacak gibi değil, birilerinin elinde patlayacak ama bakalım..

yurtdışından en baba film 20-25 dolar oluyor.. tabii tr altyazı şart dersen sadece amazon.de de biraz film var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.