Şimdi Ara

Sony Belgesel Yarışması Yardım Ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamboçya'da çektiğimiz belgeselin ses kayıtları telefonum bozulmasıyla gitmişti ve belgesel yarışması için hazırlanıyorduk :( (Sony FS7 II competition) Tam pes etmek üzereyken dün elimize ses kayıdı geldi ve belgeselimizi tamamladık lakin 5 saat sonra yarışma sona eriyor. Youtube üzerinden en çok beğeni alan ilk 10 belgesel jüri oylamasına gidecek. Tek isteğimiz jüri oylamasına ulaşmak. Çok emek verdik ve bi aptal telefon yüzünden çöpe gitmesini istemiyoruz. Bu yüzden izleyip, en önemlisi beğen butonuna basarsanız çok çok sevinirim. Herkese çok teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=A8-FL9Tl4EQ

• Sadece sen mi emek verdin? Rakipler de emek verdi ki; zaten jüri çok beğenileni değil kaliteli işe ödül verir.

Böyle ucuz numaralarla insanların hakkını yeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En beğenilen 10 tanesi jüriye çıkacak yazmış. Kazanmaya ilgili bi hak yeme durumu yok. Ayrıca beğeni için bu tarz paylaşım yapmayan bi yarışmacı olacağını sanmıyorum. Bu kadar yazana kadar girip beğensen yeterdi. Yada en azından bi göz atıp duruma göre karar verebilirsin.

• Bu tür yarışmalar da hileyle kazanılmaması için kazananı jüri oylaması ile belirleniyor (yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle yukarıdaki yazdıda belirttim amacım jüri oylamasına kalmak). Belgesel yapımları sadece çekip video yapımı ile bitmiyor. Bunun pazarlamasını da, reklamını da yapman gerekiyor. Sony' de belgesel yarışmasında en güzel çekilmiş olanına değilde belgesel yapımının tüm gerekliliklerini yerine getirmiş olup olmadığına bakıyor. Bu yüzden de bende elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Son olarak da "ucuz numara" şeklinde atıfta bulunmadan önce keşke yazıyı okuyup, nedenini anlasaydınız.
  • Beğendim

• 40 bin liralık makineyle mi çektin?
  • Girer başkasınınkini beğenirim diyordum gerçekten güzel olduğu icin beğendim. Normalde oy isteyen birine yardımcı olmam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netstat kullanıcısına yanıt
    Hayır. Küçük sony a7s makinesi ile çekmiştim.
  • Ben beğendim. Yüklenin arkadaşlar. Ülkemiz için gayet iyi bir iş. Biz bişey yapmıyoruz bari yapana basamak olalım.

• Destek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.