Şimdi Ara

Donanımhaber Programcısı Citizen'den Kişisel Bir Rica...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Donanımhaber Programcısı Citizen'den Kişisel Bir Rica...

Diğer forumların onlarca sunucusu ve yöneticisi var. Biz ise 1 adet Casper sunucu ile 3-5 yöneticiye sahibiz.
    Forum donanımhaber en çok ziyaret edilen forum sitesi. Ayda milyonlarca hit alıp insanlara hizmet ediyor. Ama maalesef her köşede bulunan reklam bannerları benim forumu programlamaya çalışırken yediğim aburcubur masraflarını bilene karşılamaya yetmiyor.

Ticaret ve reklamcılık iyidir. Bu nedenle forumun daha fazla bölgesine reklam bannerları koymaya çalıştım ama daha fazlasını forum kaldıramayıp çöküyor.

Donanımhaber biraz özel. Teknoloji cenneti yada halka açık bir çocuk parkı gibi. Asosyaller için bir tapınak gibi. Tamamen trollük yapabileceğimiz ve bilgisayardaki sorunlara çözüm bulabileceğimiz bir yer.

Bu forumu programak yerine +18 çizgifilm sitesi kurup her tıklamada çıkan jigolo reklamlarından koyabilirdim. Ben farklı bir şey yapmaya karar verdim. Ve sonuç ortada.

Eğer bunu okuyan herkes bağış yapsaydı daha fazla sunucu alıp forumu çökmekden daha çok kurtarmış olacaktık. Fakat 2 yıldır sadece 3 kişi bağış yapmış.

Bu yıl lütfen gönlünüzden ne koparsa 3-5 lira bağışlayarak ve ya BIM'den alacağınız hisse senetleri ile forum.donanımhaber'in devam edebilmesinde ve benim de forumu düzdün proglamamlamamda yardımcı olmaya çalışın.

Teşekkürler,

Citizen
    Forum.donanimhaber Programcısı

• önlerden
  • Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Donanımhaber Programcısı Citizen'den Kişisel Bir Rica...

Diğer forumların onlarca sunucusu ve yöneticisi var. Biz ise 1 adet Casper sunucu ile 3-5 yöneticiye sahibiz.
    Forum donanımhaber en çok ziyaret edilen forum sitesi. Ayda milyonlarca hit alıp insanlara hizmet ediyor. Ama maalesef her köşede bulunan reklam bannerları benim forumu programlamaya çalışırken yediğim aburcubur masraflarını bilene karşılamaya yetmiyor.

Ticaret ve reklamcılık iyidir. Bu nedenle forumun daha fazla bölgesine reklam bannerları koymaya çalıştım ama daha fazlasını forum kaldıramayıp çöküyor.

Donanımhaber biraz özel. Teknoloji cenneti yada halka açık bir çocuk parkı gibi. Asosyaller için bir tapınak gibi. Tamamen trollük yapabileceğimiz ve bilgisayardaki sorunlara çözüm bulabileceğimiz bir yer.

Bu forumu programak yerine +18 çizgifilm sitesi kurup her tıklamada çıkan jigolo reklamlarından koyabilirdim. Ben farklı bir şey yapmaya karar verdim. Ve sonuç ortada.

Eğer bunu okuyan herkes bağış yapsaydı daha fazla sunucu alıp forumu çökmekden daha çok kurtarmış olacaktık. Fakat 2 yıldır sadece 3 kişi bağış yapmış.

Bu yıl lütfen gönlünüzden ne koparsa 3-5 lira bağışlayarak ve ya BIM'den alacağınız hisse senetleri ile forum.donanımhaber'in devam edebilmesinde ve benim de forumu düzdün proglamamlamamda yardımcı olmaya çalışın.

Teşekkürler,

Citizen
    Forum.donanimhaber Programcısı

helal olsun güzel olmuş

• en önlerden
  • Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye okudumki ben bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Donanımhaber Programcısı Citizen'den Kişisel Bir Rica...
  • Ben evet diyorum.
  • önlerden
  • olmuş bence
  • Önler

• şöyle önlerden yerimizi alalım
  • önlerden
  • Nereye yapacaklar vıdeosu geldı aklıma

• güzel olmuş güldüm
  • vay işsiz seni
  • Önlerden
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.