< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (829. sayfa)
-
-
Arkadaşlar çalışan düzenli bir kanal listesi var mı? TRT let gidince tekrar tarama yapayım dedim ama karman çorman oldu forumdaki bir listeyi atınca da kanallar gelmedi anten bağlı değil sorunu aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncelleme var
https://www.sony.com.tr/electronics/support/lcd-tvs-android-xh90xx_x90xxh_x91xxh_xh92xx-series/ke-65xh9077/software/00286324
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avantajlar ve İyileştirmeler
Eco (Ekonomi) kontrol paneli kullanıma sunuldu
Alexa Search & Play'de içerik seçmek için sesli komut desteği sağlandı
TV kullanıcı arayüzünde desteklenen soundbar modellerinin kapsamı genişletildi
Belirli bir kanalda görüntü paraziti gözlemlenebilmesiyle ilgili bir sorun çözüldü (yalnızca Polonya)
TV güvenliği iyileştirildi
İşimize yarayacak hiç bir şey eklenmemiş gibi gözüküyor. Hala 5 ghz e bağlanamıyorum bu TV ile. Hep 2.4 ghz. 5 ghz deneyince şifre hatalı diyor. Düzeltmediler gitti bunu😡
Bende hiç öyle bir sorun yok 🤔
ben de henüz güncellemedim ama 5GHZ doğru şifre girildiğinde bile kabul etmeme sorunu oldu 1-2 haftadı, ağı unut vs. denedim işe yaramadı resetlemek de istemiyorum, inşallah güncelleme ile düzelir.
-
Ben resetledim değişen bir şey olmadı. Hard reset yaptım hatta. Hdmi geçişinde ekran gelmiyordu en başta geçiş yapmayınca. Hard reset ile o düzeldi ama 5ghz düzelmedi.
Hatta firma değiştirdim Telekom modemi ile denedim onla da olmuyor.
Hangi model? 55 xh9077 benimki. Eski modem 2.4-5 ghz tek ağ adı idi hep 2.4 bağlanıyordu. Mesafe de aşırı yok. Farklı firmaya geçince şimdi Telekom modemi denedim ayrı ağ adları. 5 ghz hiç bağlanmıyor. Şifre hatası veriyor diğer arkadaşın gibi. Reset de işe yaramadı. 2.4 ghz ile de ancak 30-35 mbit bağlanıyorum 200 mbit hat ile...
Aynı model hocam benimki de... Lakin kendi router'ımı kullanıyorum
-
Tv nin yanına router (repeater) al, kabloyla (lan) bağla tv ye... 100 mbit ten fazla hız istiyorsan tplink usb 3.0 gigabit / lan converter al... ben öyle bağladım... converterı usb 2 ye bağlarsan 300 mbit civarında, usb 3 e bağlarsan gigabite yakın hız alırsın...
Ekstra masraf çıkacak o zaman da hocam. Boşta airties 5750 vdsl Router özellikli modemim var. Wifi olarak kullanılabilir mi bu? 100 mbit portundan ethernet ile tvye baglasam?
Modeli bilmiyorum, bir dene... ethernet kablosuyla bağlarsan 100 mbite yakın alırsın...
Eve gidince deneyeceğim. Repeater özelliği yokmuş galiba ama bakalım.
Güncelleme yayınlandı bugün, yapan oldu mu acaba izlenimlerini paylaşabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıda yazmıştım neler düzeltilmiş diye. Bize yarayan bir şey yok kısacası...
Hocam gözümden kaçmış teşekkürler. Grundig GSB ses sisteminden güzel ses alıyordum ses seviyesi eski halinde olmasına rağmen seste azalma var hatta tv nin hoparlör sesi de iyice azalmış gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony nin resmi sitesinde böyle yazıyor; "Televizyon bir kablosuz yönlendiriciye (veya erişim noktasına) USB Kablosuz Yerel Ağ Adaptörü kullanılarak 5 GHz’de bağlanmışsa;
- [Wi-Fi Direct], [Açık] olarak ayarlandığında 5 GHz bağlantısı kesilir.
- [Wi-Fi Direct], [Kapalı] olarak ayarlandığında bağlantı sürdürülür.
Bağlanacak cihazlar şu koşulları yerine getirmelidir:
- Wi-Fi Direct uyumlu cihazlar: 2,4GHz bağlantı (5GHz desteklenmez).
- Wi-Fi Direct desteklemeyen cihazlar: IEEE802.11 g/n, 2,4GHz bağlantı (5GHz desteklenmez"
Wifi direct Ile bağlı değil ama onu kapatmam mi lazım tam anlamadım...
Benim anladığım öyle. Wi-fi direct kapanırsa bağlanıyor. Aynı sorun bende de var xh 9005 televizyonum.
Tamam hocam eve gidince deneyeceğim. Siz de deneyip yazın buraya. Teşekkürler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X