Rica ederim, bende deneyip yazacağım sonucu. Benim anladığım yüksek veri hızını dışarıdan bağlanacak cihazlara öncelik vermişler Telefon, PC gibi. Wi-fi direct açık olduğu sürece modeme 5 GHz ile bağlanmıyor. Deneyip göreceğiz sonucu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (830. sayfa)
-
-
Hocam ayarlarda wifi direct var ama kapanmıyor ki tvde. Modemden de kanalı değiştirdim, wps tuşunu ve bazı başka şeyleri de kapattım ama yok olmuyor kafayı yiyeceğim. 5ghz de şifre hatalı diyip duruyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kapanmıyor. Kayıtlı cihazları sildim ama yinede olmadı. Modemin arayüzüne girdim belki orada bir ayar vardır diye ama herhangi bir şey bulamadım. Bende de xxx ağı bulunamadı diye uyarı verdi. 5ghz üzerinden modemi bağlayabilen varsa, bizim atladığımız bir şey var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şimdilik pes ettim valla. 30-35 mbit ile idare edeceğim... 🤦🏻♂️
Merhaba
ilginçtir aynı şeyi bende yaşıyorum,
eski 12 ses seviyesini şimdi 21 de yakalıyorum
55xh9096 + gsb950
soundbarın demosunu çalıştırdığımda sorun gözükmüyor, gümbür gümbür ses geliyor
Merhaba hocam. Şüphe edip demosuna çalıştırdım sistemde problem yok. Güncellemeden sonra oldu anlaşılan ayrıca tv nin kendi sesi çok az uzun süredir kullanmıyordum kendi sesini ama oda azalmış galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ne zaman Android 11 güncellemesi gelir. Çok geri kaldık.
güncelleme ile 2 yıl evvel tv kapandıktan (stand by) biraz sonra tekrar geri açılmamaya başladı. Fişi çekmek ya da tuştan hard boot etmek gerekiyordu tekrar izleyebilmek için.
Çok uzun süre almıştı güncelleme ile tekrar düzelmesi. Çok önemli bir artısı olmadığı sürece düzgün çalışan bir cihaza güncelleme yapmak hiç mantıklı değil. Sonucta pc ya da telefon değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google TV de gelmeyecek bu gidişle...
-
Arkadaslar merhaba. Orjinal kumanda cabuk yipranmasin diye trendyoldan birinin tavsiye ettigi bir kumanda almistim. Her fonksiyonu calisiyor, ancak ortadaki yuvarlak bolumde asagi basma tusu cok sert basmaya basladi. Baska sizlerin alipta memnun olduğunuz cok pahali olmayan bir kumanda var mi ?
Linki şu. Cok da memnundum ama vasmasi gerecekten cok zorlamaya basladi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam uygulama linki paylaşmışsınız bilgisayardan açılmıyor
-
Trendyolda "sony turn 3d led tv kumandası Netflix + youtube tuslu " diye aratinca cikar sanirim. Normal site linki atmaya ben de yapamadim.
hocam selamlar sesli komut çalışıyor mu? tşkler.
-
Merhaba. Sesli komut özelliği yok kumandanın. Eski tip kızılötesi gibi olan sistemle çalışıyor zaten. Tuşların neredeyse hepsi aktif çalışıyor. Youtube netflix gibi. Ancak aldığımdan beri özellikle ortadaki yuvarlak yön tuslarindan asagi tuşu biraz sertti. Onun disinda fiyatina göre iyi bir kumanda.
Merhaba ben de yeni digiturk modül kurulumu yaptırdım ancak gelen arkadaş bir şey bilmiyordu kanalların çoğu şu an yok. Genel aramayı nasıl yaptırabiliriz acaba yardımcı olabilir misiniz? Tek tek frekans girip duruyorum..
Kanal ayarlama modundan digitürk seçip komple arama yaptığında otomatik olarak platformun aram frekansını girmesi lazım tv ve direk sıralar, bende ilk önce dsmart modül vardı aynı şekilde sıralamıştım sonrasında kablonet (dijital) bölümden kanallar kaybolduğunda direk arama yapıyorum çıkıyor
Digiturk aratınca eutelsat çıkıyor hocam turksat mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X