Teşekkürler hocam bilgiler için. evet vrr ve yerel karartma beraber devrede olamıyormuş. şu aşamada pek rekabetçi oyun oynamadığım için vrr yerine yerel karartma benim açımdan daha öncelik oluyor. film dizi daha çok izliyorum açıkçası o yüzden HDMI ayarlarında ya dolby ya da 4k modunda kullanmak daha mantıklı sanki. ama öğrendiğim iyi oldu ileride cod vs oynamak istediğimde vrr açarım. |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (827. sayfa)
-
-
Merhaba, insan yüzlerini parlaklaştıran bir ayar var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VRR modunda gecikme, 4K 120HZ moduna göre daha fazla yaşanıyor bu modelde. Konuyu bilen biri açıklamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bilgi için. Şimdilik zaten VRR modunda kullanmıyorum, dolby ve 4k modu var. Bende soundbar olmadığı için 4k modunda kullanıyorum.
-
-
Vrr+ local dimming asla gelmeyecek doğru mudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba. Android 10 işletim sistemi gözüküyor. Android 11 e güncelleyemez miyiz?
Merhaba. 65” tv için regülatör kullanan var mı? Kaç Wattlık ya da va lık almak lazım.
Elektrik dalgalanmalarına karşı tv yi korumak istiyorum. Aşağıdaki ürün yeterli olur mu?
Schneider Electric APC LS1000-RS 1000VA/500W 3 Schuko Çıkış Otomatik Voltaj Regülatörü-UPS Değildir
https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-ls1000-rs-1000va500w-3-schuko-iki-otomatik-voltaj-reglatr-ups-deildir-p-HBV00000NPAKW?magaza=DST+G%C3%BC%C3%A7+Sistemleri&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu reset atma problemi hala düzelmedi mi.. Sorunlu yazılım güncellemesi çıktılar insan bunu düzeltir artık
Yıl olacak neredeyse
-
Son güncelleme ile o sorun tarih oldu.
Çok teşekkür ederim sayende aklıma geldi ve aldım bu cihazı. İyi yaptığımı düşünüyorum. Ben 500 W olanı aldım.
3 cihaz kurulu bende. PS4 ve Samsung Q990B var bir de 55’lik de Sony.
Bu vesileyle buraya bilgilerini bırakıyorum.
Sony KE-65XH9077 (Güç tüketimi Std. Mod: 116 W) (Canlı Mod): 236 W
HW-Q990B (Güç tüketimi: 41 W)
Sony PlayStation 4 (Güç tüketimi: 165 W)
Kılavuzunda da yük aşımı yapmayın diyor.
edit: tv modeli yanlış yazmışım, düzelttim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 9 Mayıs 2023; 17:35:14 >
Yazarken bunu düşünmüştüm. Hatta kombiye de alıyorlar. Kış ortası rezillik olmasın diye. 500w yeterli anladığım kadarıyla
Dışarıda TV 8.5 da Şampiyonlar Ligi maçı izleyince çok net gözüküyor. Ayni maçı 9077 ileı izlerken çimler donuk gözüküyor. Digiturk cihaz sorunu mu bu anlayamadim. Bein sport da zaten hep bu şekilde donuk çimler...
Apple tv uygulamasında fiyat ve kiralama seçeneklerinin görülememesi gibi sorun bir türlü çözülemedi. Sıkıntı değil telefondan satın alıp bakıyorum ama düzeltilmemesi çok abest geliyor bana hala.
Bu sorunun bizim TV'ler ile bir alakası yok yalnız tüm Apple kaynaklı olmayan platformlar için geçerli bir durum. Bu tamamen Apple'ın bir stratejisi. Kendi ekosistemleri üzerinden satın alma/kiralama yaptırarak kullandırmak istiyorlar.
-
Duzeltilmesiyle alakasi yok, Google Ve Apple tv anlasamadilar...Komisyon aliyordu Google Film satis ve kiralama da..
O konu hakkında bilgim yoktu arkadaşlar. Dün ps5 den girip; fiyat listesi ve izleme seçeneklerini görünce ps5 te aklıma takılmıştı. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Rica ederim, ben de güncelleme sonrası böyle bir durum oluştuğu için sizin gibi düşünmüştüm.
-
Merhabalar.Epeyce bir zaman olmuş ama yinede sorayım istedim siz bi çözüm bulabildiniz mi bendede aynı sorun var.Türksat conax modül kullanıyorum mozaiklenme var.Türksat geldi konnektörleri değiştirdi falan ama maalesef bi çözüm olmadı.Bu son yazılımdan sonra başladı benimki.Atiyrıca bazen kanallar kaynoluyor sizinde başınıza geliyormu bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X