Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fthcicek

Forumdaşlar merhaba 2 yıl önce 55xh9096 aldığım tv mi severek kullanıyorum yakın zamanda ps5 aldım oyunlarımı çok güzel şekilde oynuyorum fakat tv sesi yetersiz gelmeye paşladı gamer kulaklık fiyatları 2 3 bin lirayı buluyor kulaklık yerine tv ve film izlerken de kullanabileceğim aynı zamanda oyun oynarken de keyif alabileceğim tv ile uyumlu bir soundbar almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum önerebileceğiniz bir soundbar var mı en fazla 2 3 bin bandında f/p ürünü olarak
    2 ay Presonus eris e4.5 kullandım 6 aydır e5 kullanıyorum. Bayağı iyi ses veriyorlar, ancak görüntü olarak soundbar kibarlığı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VRR ve local dimming ile alakalı bir açıklama geldi mi Sony den. Sanırım fixlenecek bir durum yok donanımsal bir durum doğru mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

blu tv den izleyebilirsiniz.

• Google tv mi geldi acaba ,ana menu değişmiş.
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni güncelleme gelmiş v2030...

• bykuss kullanıcısına yanıt

Dün akşam göremedim ben güncellemeyi lakin şu an bunu görünce sevindim. Şimdi işte Sony tüm sözlerini tutmuş oldu TV hakkında. Ne kadar VRR konusunda sıkıntı olsa da ne kadar yıllar sürse de güzel bir gelişme...

• Güncelleme şuan sadece Amerika sitesinde gorunuyor

VPN bağlıyken de arayüz değişiyor.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

Evet vpnden dolayı olmuş 👏👍İlginç gercekten. Sevincimizi kırmak istemem ama şuan yine eski görünüme dönmüş.

• Yeni güncellemede büyük bir değişiklik yok, sanırım VRR ve Local Dimming olmayacak xh90 da...

• benim 90 96 tv bazen kendi kendine reset atıyor bilgisi olan lütfen yardımcı olurmu

• Merhabalar. Conax Modül kullanıyorum ve kanallar mozaiklenme yapmaya başladı hiç bir kanal izlenmiyor. Galiba son güncelleme ile oldu bu hata. Sony ile görüştüm yazılımsal problem yok dediler Türksat ile görüştüm problem bizden değil dediler hdmi kutu ile açtılar her şey yolunda. Daha önce sorunu yaşayanlar olmuş çözüme ulaşabilen oldu mu acaba?

• EnteymenTürk kullanıcısına yanıt

Daha önce yaşayanlarınki yazılım kaynaklıydı. Sony güncelleme çıkardı düzeldi. Hatta o güncellemenin yama notlarında bile yazıyor.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    O zaman donanımsal bir problem yaşıyorum galiba. İlginiz için teşekkürler olmadı box kullanımına geçeceğim.

• EnteymenTürk kullanıcısına yanıt

Merhaba

neotion conax modülü uzun yıllardır kullanıyorduk, ama 40 inc samsung tv ve 55inc tcl tv de ara ara mozaiklenme sıkıntısı oldu, sinyal seviyesi iyi değilmiş gibi davranıyordu, türksat servisi kendi conax modüllerinden takınca hiçbir problem kalmadı,

• terminator kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Türksat tan yeni bir Conax modül talebinde bulunayım ayrıca sinyal arttırmaları yönünde de bir talepte bulunacağım.

• superior1 kullanıcısına yanıt

Vrr ve lokal dimming olmayacak derken bu ozellikleri mi kaldiriyorlar yani ? Local dimming olmadan ne anlami kalir, guncelleme yapmayalim o halde??

İkisi bir arada kullanılamıyor. HDMI vrr modunda iken yerel karaltma kullanamazsınız olay bundan ibaret

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

Merhaba,

TV de, Android System WebView uygulaması güncellenemiyor hatası için çözüm.

AYARLARDAN UYGULAMALARA GİRİN / PLAY STORE Yİ SEÇİN. PLAY STORE UYGULAMA BİLGİLERİNDEN ÖNCE ÖNBELLEĞİNİ SONRA VERİLERİ SİLİN.

Sonra tekrar Play store'a girip Android System WebView uygulamasını "güncelle" yapın.

DENENDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulak76 -- 17 Mart 2023; 14:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.