Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alternatif kumanda kullanıp memnun kalan ve tavsiyesi olan var mı?

1 yıldan fazladır orijinal kumandayı kullanıyorum. Sürekli aynı tuşları kullanıyoruz haliyle yıpranıyor. Temel fonksiyonları çalıştırması yeterli olur diye düşünüyorum. Bir de öncelik değil ancak ışıklı olması güzel olur. Tecrübe edenler yanıtlarsa memnun olurum.

• Benim geçmiş mesajlarda vardı hocam güzel kumanda orijinali aratmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt

Sanırım aşağıdaki model değil mi? Kızılötesi deyince bizim televizyonlarda çalışmayabilir diye düşünmüştüm. Bu modelse hiç araştırmayayım alıp geçeyim.

SONY 3D-LED TV Kumanda NETFLIX YouTube Tuşlu RM-L1370

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]amazon
    SONY 3D-LED TV Kumanda NETFLIX YouTube Tuşlu RM-L1370
    https://www.amazon.com.tr/3D-LED-Kumanda-NETFLIX-YouTube-RM-L1370/dp/B07DP7DBV9
  • Arkadaşlar tvnin sesi netflix,disneyde tatmin edici değil.Ekstra yapmış olduğunuz ayarlar varmı?Ben bulamadım.Önereceğiniz soundbar varsa onlara bakayım.Sony soundbar almak dahamı verimli olur.Başka bir marka önerirmisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostkar iyi akşamlar. Ben sound bar bağlanmıştım arc girişine, daha sonra ps5 aldım ve arc girişine ps5 i bağladım, normal hdmi girişine sound barı bağladım fakat bu problem yarattı. Nasıl bir bağlantı yapmam gerek?

• Barerkican kullanıcısına yanıt
    PS5 i HDMI 4 e soundbari arc a alabilirsiniz. Daha sonra ayarlardan gelişmiş i seçmeyi unutmayın hdmı 4 için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • superior1 kullanıcısına yanıt
    Sağol, arc girişi hdmi 2.1 ve ps5 2.1 i destekliyor diye oraya bağlamıştım. Hdmi 4e bağlayınca ps5 verimlilik düşmez mi?

• Forumdaşlar merhaba 2 yıl önce 55xh9096 aldığım tv mi severek kullanıyorum yakın zamanda ps5 aldım oyunlarımı çok güzel şekilde oynuyorum fakat tv sesi yetersiz gelmeye paşladı gamer kulaklık fiyatları 2 3 bin lirayı buluyor kulaklık yerine tv ve film izlerken de kullanabileceğim aynı zamanda oyun oynarken de keyif alabileceğim tv ile uyumlu bir soundbar almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum önerebileceğiniz bir soundbar var mı en fazla 2 3 bin bandında f/p ürünü olarak

• Barerkican kullanıcısına yanıt
    Düşmez hocam ikisi de destekliyor. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.

• Karanlık sahnelerde altyazı çıkınca olan parlama efektini azaltmak için bir ayar var mıdır? Bu çok rahatsız ediyor beni bilen biri yardımcı olabilir mi ?

• alt yazı rengini gri seçince biraz daha rahat oluyorum ben.

• Son güncellemeden sonra Şubat 2022 yılında yazılım güncellemesi ile giderilen kanal piksellenme problemi yine başladı. Yasayan var mı acaba Conax model kullanımında yapıyor.

• Bu tvde çok hoşuma giden bir özellik vardı mesela apple tv ve ps5 açtıgımda otomatik o ekrana geçiyordu tv appletv kspadıgımda tvde kspanıyordu ne yaptıysam bu bozuldu.bunun ayarını bilen varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Hdmı ayarlar kısmında idi ayarları acın tv otomatık basşlayt kapat ayarları var tikleri acın

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Öyle bir ayar bulamadım hdm girişler böyle

Burdada hepsi açık ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 26 Şubat 2023; 14:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Hocam konsol ayarında olması lazım bu özellik ps5 i açtıktan sonra ordaki ayarlardan olması lazım dualsense ayarlarında da olabilir tam emin değilim orada görmüştüm öyle bir ayar

• Televizyona HBO Max uygulamasını nasıl indirebilirim? Google Play Store’da ABD hesabıyla giriş yaptığım halde uygulama gözükmüyor.(VPN ABD seçtiğim halde gözükmüyor)
    Bunun bir çözümü var mı?

The Last of Us dizisini izlemek için indirmek istiyorum.

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt
    Farklı yurtdışı hesabımla giriş yaptım fakat bu seferde indirmeye çalışırken “ Hata. Cihazınız bu sürümle uyumlu değil.”⚠️ uyarısı verdi. Sürümden kasıt yazılım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EchoThreeOne -- 26 Şubat 2023; 23:52:10 >

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt
    Kodi ve Fen Addon u araştırmanızı öneririm hocam

• superior1 kullanıcısına yanıt
    Peki araştırayım, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.