Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Agustos ayında 30500 tl ye almıstım, ben mennunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berlin007 kullanıcısına yanıt

HOCMA BEND E85 " VAR memnunum ama orada 1700 euro ise yeni modeller cıkıyor 2023 gerkeırse 100 euro fazla ver

cok daha guncel kontrast oranı yuksek cihazlar samsung serılerıdne de vardır sony dede bu 2 markadan bak ve al eher 85" cıvarı alacaksan 3000 euro ya kadar cık 1 sefer alacaksın seni uzun yıllar memnun etsın

RTİNGS bu işte iyidir panellere bak ve al lcd alacaksan VA panel önceliğin olsun

• Merhaba arkadaşlar. Menü - Ayarlar - Hakkında - Reset yazan yerden reset yapmak ve fişi çekip tvnin tuşuna basılı tutup tekrar fişi takıp resetlemek arasında ne fark var birisi lütfen yardımcı olabilir mi?

Ayrıca pek anlamıyorum bu sürüm işlerinden ve restart sorunu başladığından beri güncellemeleri falan yapmadım hiç. Acaba xh9096 kullanıcısı var mı aramızda bu tv'den anlayan? Bazı sorular sormak istiyorum yardımcı olacak kişiye akşam yemeği ısmarlarım gerekirse. Lütfen bana özel mesaj atın.

2020'nin Ekim ayında Vatan Bilgisayardan Sony 65 XH9096 aldım. İlk bir sene gelen tüm güncellemeleri falan yaptım. 2022'de gelen güncellemelerin hiçbirini ellemedim. Tv'de Netflix, Disney+, Youtube, Tivimate uygulamaları mevcut. Tivimate üzerinden iptv izliyorum. Son zamanlarda tv'de bir sıkıntı yok ama daha öncesinde restart atma problemi vardı kendi kendine durduğu yerde Netflix veya Tivimate iptv izlerken donup restart atıyordu. Son 2 aydır falan sadece 1 kere restart attı. Tv'ye hard reset atıp gelen tüm güncellemeleri yapmalı mıyım? Dediğim gibi kullandığım uygulamalar hariç hiçbir güncellemeyi yapmadım 1 senedir ve eninde sonunda bir problem çıkaracak gibi bir hissiyat oluştu bende. Sonuçta güncellemeler bir takım iyileştirmeler içeriyor hepsi kötü olamaz. Varsa buradan veya özelden detaylı bilgi verip yardımcı olacak bu tv'den anlayan birisi çok sevinirim.

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allmight33 -- 16 Ocak 2023; 16:59:41 >

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt

Cevapladığım mesajda bahsedilen bluetooth G7BTS kumandayı satın aldım ve dün elime ulaştı. Ancak mevcutta kullandığım Logitech Harmony kumandayı kullanmaya devam edeceğime karar verdim ve G7BTS'yi satacağım. Ek olarak birkaç gün kullandığım USB alıcı üzerinden kablosuz çalışan mikrofon ve aydınlatma özellikli MX3 kumandayı da satacağım. İlgilenen olursa bana PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Ocak 2023; 2:7:35 >
  • Otadan güncelleme gelmiş beyler

• Merhabalar. Cihazı ota üzerinden güncelledim. Bu sefer kumanda çalışmıyor. Pil falan değiştirdim nafile. Ne yapabilirim fikri olan?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Aksesuar kîsmında kumanda tanıtma var

• allmight33 A kullanıcısına yanıt

Selamlar bende aynı model kullanıyorum 55inch aynı sorun bende de var , henüz servis flan uğraşmadım, güncelleme kaynaklıdır diye ,yeni güncellemede düzelir dedim ama üzerine 2 güncelleme geldi maalesef sorun düzelmedi.

TV kanlı izlerken olmadı hiç ama Youtube veya NEtfilix olsun bunlarda belli bir süre izledikten sonra donuyor ve restart oluyor TV, hatta bazen garip sinyal sesi gibi bir ses de veriyor donarken.

Gördüğüm kadarıyla herkes yaşamış bu sorunu. Nasıl bir çözüm yolu var düzelen oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 26 Ocak 2023; 22:36:48 >
  • Son güncelleme restart sorununu çözdümü beyler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boldrex

Son güncelleme restart sorununu çözdümü beyler?
    Güncellediğimden beri bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boldrex kullanıcısına yanıt

bende son güncel versiyondayım ama sorun devam ediyor. Ama sorun TV tarafında değil Youtube Netflix gibi Appden izlerken oluşuyor restart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 28 Ocak 2023; 12:29:22 >
  • belmont B kullanıcısına yanıt
    Ben de güncellediğimden beri sorun yaşamadım.

• belmont B kullanıcısına yanıt
    Bende sadece Netflix izlerken oldu ama sorun genel diyorlar hocam

• Merhaba, ana ekranda kısayol olarak favorilere eklediğim uygulamalar sürekli kayboluyor, çözümünü bilen var mı?

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• Boldrex kullanıcısına yanıt

güncellemeden beri restart yaşamadım. Bir hafta olmuştur güncelleyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 29 Ocak 2023; 12:55:47 >
  • blasph B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ben de güncelledim 👍

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt
    Kurdugunuz uygulamalar disardan apk olarak yuklendiyse oyle yapiyor kendi google marketten yuklenenlerde sorun olmuyor

• bu sorunu yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.