Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Türkiye'den çekilme kararı almış. Bu durumda kanunen sanırım 10 yıl parça ve servis desteği veriyorlar. Yeni alacak arkadaşların bilgisine...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • happymtl H kullanıcısına yanıt
    Tam bunun icin konuya gelmistim cekilme kararinin nedeni nedir acaba. Guzelim marka ne hale geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu "güzelim memleket ne hale geldi" olacaktı sanki

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çözüldü, iyi ki çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 30 Ocak 2023; 17:30:38 >
  • Viserion87 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• allmight33 A kullanıcısına yanıt

Arkadaşın şu sorusuna birileri cevap verirse ben de çok merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Menü - Ayarlar - Hakkında - Reset yazan yerden reset yapmak ve fişi çekip tvnin tuşuna basılı tutup tekrar fişi takıp resetlemek arasında ne fark var birisi lütfen yardımcı olabilir mi?

Son güncelleme çok iyi hocam. Fabrika ayarlarına alıp son güncellemeyi alırsan bir sorunun kalmayacağı kanaatindeyim. (Tabi daha bilgili kişilerden cevap gelirse onları da değerlendir derim)

• merhaba, tam olarak bu sorunu yerli ve yabancı sitelerde yaşayan epeyce olmuştu . benimde başıma gelmişti geçen yıl oradan biliyorum . en son ne zaman güncelleme yaptınız? çünkü bu yazılımsal bir sorundu ve 2 güncelleme öncesi çözülmüştü neyseki .

• Merdiven altı rezil servislerle çalışmanın sonucudur bu durum. Tv yi alırken garantisiz gibi düşünüp aldım. Kimse tercih etmiyor sony yi.

• 55xh9096.
    Son güncellemeyi henüz yapmadım. Restart sorunum hiç olmadı. Çözüm saçma gibi görünse de kesinlikle işe yarıyor. Eski mesajlarimda çözümü anlattım.

• mozcanc M kullanıcısına yanıt
    Siz tv kanallarının güncelleme sonrası açılışta takılma problemi için yazmıştınız. Hatta ben de yararlanmıştım. Fakat restart sorununun tek çözümü güncelleme.👍

• Merhaba, google playstore güncellemelerden android web uygulamasını güncellemiyor hata veriyor. Uygulama yorumlarına insanlar güncellemeyi yükleyemediklerini yazmış. Çözümünü bilen var mı?

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

Bende de olmuştu programı kaldırıp tekrar sıfırdan yüklemeyi deneyin.

• Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, deneyeceğim

• Merhaba arkadaşlar. Samsung s21 telefonum var. Ayni kablosuz ağda bagliyiz telefonla. Samsung dex ile televizyona baglamaya calistim görmedi tvyi. Smart wiev ile bağlamaya çalıştım ayni sekilde gormedi. Televizyondan bir ayar yapmamiz mi gerekli acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

Sifirlasanda, temizlesende ,tekrwr yuklesende yine de guncelleme yuklenmeyecek android webwiew. Çözümü hard reset. Tv yi komple reset yapmadikca o şekilde kalir

• bykuss kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkür ederim

• star1984 S kullanıcısına yanıt
    Dex çalışmıyor bu cihazda. Boşuna çabalamayın. Ekran yansıtmayı da telefona google home uygulamasını kurarak yapabilirsiniz

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Peki bilginiz varsa kablo ile dex bağlantısı mümkün mu acaba? Çok bilmiyorum ama sanırım dex ile baglayinca tvde sadece dik görüntü degil de yatay olarak tvye sığdırma oluyor. Bir mouse bağlayarak tum uygulamalari rahatça kullanabiliyormusuz

• Arkadaşlar iyi geceler.Bir sorum var bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Kumanda son güncellemeden sonra bluetooh bağlantısı sık sık kesiliyor.Pilleri geçen ay değiştirmiştim.Ayarlar kısmında eşleştiriyorum ama kısa zaman sonra tekrar yavaşlıyor anlıyorumki bluetooh bağlantısı gitmiş.Bilgisi olan var mı acaba?

• star1984 S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınız varsa dexi pc de deneyin. Kablosuz deneyebilirsiniz. Kablo ile tv de olur. Tv sadece kablosuz bağlanmıyor. Yatay tam ekran görüntü alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.