benim 90 96 tv bazen kendi kendine reset atıyor bilgisi olan lütfen yardımcı olurmu |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (826. sayfa)
-
-
1874 görüyorum ben en son sony’nin mobil uygulamasında 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu kumanda resmen pili içiyor sanki.
En uzun dayanan üzerinde gelen pil oldu. Ondan sonra Duracell normal seri aldım 6 ay anca gitti.
En son hadi paraya kıyayım deyip aşağıdaki pili aldım ama bu da 5 ay dayandı.
Bizim küçük, youtubu çok kullanıyor onunla mı alakalı diye düşünmüyor değilim.
Panasonic LR03PPG/4BP Alkalin pro power ince pil 1,5 Volt 4'lüamazonPanasonic LR03PPG/4BP Alkalin pro power ince pil 1,5 Volt 4'lühttps://www.amazon.com.tr/dp/B003AWY128?ref_=cm_sw_r_apann_dp_4DJSYPTJPB8KWM57WRGY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TVde kızılötesi sensörü var. Hatta mevcut kumanda da BT kapatınca kızılötesi moduna geçiyor.
Ben "one for all 7140" ile
TV
Digitürk
D-Smart
kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme ne zaman geldi bende gözükmüyor.
55xh9077
Güvenlik yaması
1 Eylül 2022
Çekirdek sürümü
4.19.75
Android OS derlemesi
BRAVIA_VH1_EU-user 10 QTG3.200305.006.S245618741 release-keys
-
doğru anlamışsınız. bluetooth bağlandıktan sonra infrared bağlantıya, kumandayı görmesine gerek kalmıyor. bütün fonksiyonlar bluetooth üzerinden gerçekleşiyor.
pil azalınca bluetooth kesiliyor, infrared devam ediyor. pilleri kaliteli bir pille değiştirmeyi denediniz mi?
-
65XH 9096, arkadaşlar kablonet modül kullanıyorum, çok olmasada arada bir kanallar yok olup 10 kanal civarı kalıyor, bazen kapatıp açınca düzeliyor lakin genelde tekrar kanal aratması gerekiyor, başına gelen varmı?
Bu Sony’ye ve de servisine ne demek gerek siz anlayın artık!!
evet ben de aynısını düşünüyordum yazımda da belirttiğim gibi. Dün değiştirmiştim pilleri ve evet… bu kadar basitmiş…
Bir ara pil zayıf uyarısı veriyordu. Bu sefer vermeyince yanılgıya düştüm.
Allah da seni bildiği gibi yapsın Sony!
Kadına 20 dk kadar derdimi anlatamamıştım…
Israrla ve de ısrarla diyor ki; “BT sesli komut ve bazı diğer özellikler için”
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de başıma geldi geçende. TV2 miydi ne (kelime oyununun olduğu kanal) yok!?
olması gereken numarada bulamadım. Taratınca geldi. Bir daha olur mu bilemedim?
Ben sadece bir kanalın kaybolduğunu farkettim.
Şimdi bu sorunu KabloTV’ye söylesek; bizi Sony’ye…
Sony’ye söylesek KabloTV’ye paslamazsa ben de bir şey bilmiyorum
Not: ben de modül kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 23 Mart 2023; 16:40:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Servise haber verin , garanti devam ediyorsa ücretsiz temizliyorlar. Toz girmiş. Epey yaşayan oldu bu durumu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykuss -- 24 Mart 2023; 22:31:31 > -
Teşekkürler, peki evde mi temizliyorlar? Yoksa servis yerine mi götürüyorlar?
Yerinde temizlik oluyor mu yoksa alıp götürüyorlar mı hocam ? Malum , ekran büyük, sıkıntı olmasın taşınırken falan
Garanti bitimine bir ay kala servise başvurdum, gelip televizyonu aldılar ve bu işlem tozdan arındırılmış steril çalışma odasında yapılması gerektiğinden servise götürüp 2 günde temizleyip getirdiler. 2 ay oldu bu işlemi yaptıralı ve şimdilik bir sıkıntı yok.
-
-
Toz değil herhalde aldığımızdan beri bende de var. iNŞALLAH çoğalmaz
-
Görseldeki köşe kararmaları bu tv'lerin Va paneline özgü bir durum , toz veya herhangi bir arıza, sorun yok. 100 kullanıcının 100 ünde de bu var. Gönül rahatlığıyla kullanın .
Google tv henüz yok. DNS açınca farklı ülkeden ara yüz değişiyormuş. Ben google tv geldi sanmıştım. Bir kaç saat sonra yine eski menüye döndü. Durum bundan ibaret.
-
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır XH9096 modeline sahibim alırken ilerde PS için 120 Hz diye aldım ama PS5 almak daha yeni nasip oldu. 1 haftadır PS5 ile kullanınca TV'nin hakkını verdiğimi farkettim. PS5 HDMI 4 bağlı, ayar olarak da VRR aktif ettim (etmeli miyim emin değilim göreceğiz), ilerde bir tane de soundbar alıp HDMI-3(e-arc) e bağlamayı düşünüyorum. PS5 ve bu TV arasında yapmam gereken ekstra bir ayar var mıdır sormak istedim.
-
Oyun modu haricinde birşey yapmana gerek yok. Onu da ps5 otomatik açıyor sanırım allm açıksa. Ben sadece Hdr kullanmıyorum oyunlarda görüntüyü fazla işlediği için, input lag yükseliyor. Gerisi senin göz zevkine kalmış. Bu arada tv nin hdmi ayarlarında vrr açarsan yerel karartma kullanamıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X