Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Smart tube next kur youtube yerine. Reklam yok ve her türlü ince ayar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Bende premium var. Reklam yok. Neden başta tvlerde bu özellik varken bizde yok?

Acaba Android sürümü ile mi ilgili?

Hala bizde Android 11 var 🤦‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkiot D kullanıcısına yanıt

Aydınlatmasından dolayı bu tv lerin köşeleri hafif karanlık. Siz yeni fark etmiş olabilirsiniz belki.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

İlk aldığımda yoktu sanki 🤔

Köşeler dalgalı siyah. Eğer bu bir özellikle sorun yok o zaman. Ben zamanla ekranın her yeri böyle olacak diye korkmuştum :)

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Ben Temizleme köpüğü ile hiç bir şekilde silmiyorum ekranı.. Temizleme Köpüklerinin hepsi Panel Katili!

• drozgur1 D kullanıcısına yanıt

IP tv uygulamalarına engel gelicek diye bir haber okumuştum onu devreye almış olablirler bu günclleme ile

Ben kesinlikle güncelleme yapmıyorum çünkü yukarda bir arkadaşın da dediği gibi bize faydası olan hiç bir şey gelmemiş daha

çok bize faydası olan şeyleri engelliyorlar..

• Son güncellemeler sonrası 4 adet iptv programım da gayet stabil çalışıyor problem yok

• Arkadaşlar bizim televizyonlarda geforce now üyeliği kullananınız var mı? Performansı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

sorun cıkacagını sanmıyorum cunku asıl yükü sunucular kaldırıyor, tv ya da oynanılan cihaz goruntu veriyor, yayınlıyor. Eski android tablet telefonlarda sorun yasamamıstım.

• Arkadaşlar bu maç esnasında TRT1 başka frekansa geçiyor. 11794 olan. Onu manuel giriyorum ama tv bulamıyor. Acaba uydu anteninin kötü sinyaliyle ilgisi var mıdır? Neticede Türksat 4A uydusu da 42 derece doğuda diye biliyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum şu an

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Sd olarak izliyorum maalesef.

Herhalde UEFA yayın hakları gereği AVRUPA yayın sahasına olan yayınını geçici olarak TRT kesiyor. Nedenini tam bilmiyorum. Ama TRT1 doğu frekansından HD yayın devam ediyor. Birde SD yayın var ama gerek yok. Ben bu durumlarda doğu frekansından HD izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulak76 -- 16 Ekim 2023; 10:42:38 >
  • Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten tvnin doğu frekansını bulamaması.

Genel uydudan otomatik arama yaptırdığım zaman hem doğu hem batı frekanslar çalışır şekilde geliyor. Konumum Ankara bu arada.

• Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Sil baştan tekrar yapacağım ama hangisi doğu hangisi batı nerden bileceğiz? Kanalların tek tek frekanslarını göremiyorum. Transponder olarak da göremiyorum. Yeni nesil tvler uydu konusunda kullanıcıya fazla detay sunmuyor maalesef.

Hocam bütün kanalları silip tekrar sadece izlediğim kanalların frekansını girdim oldu. Trt de aşağıdaki frekansla çıktı listede. (Ben genel tarama yapmıyorum çok fazla gereksiz kanal var uyduda) Ancak sinyal gelmesi lazım bu frekansı girince. Sanırım kanal editörden boşlukları silince bir daha kanal ekleyemedim, yani bulsa da listeye eklemiyordu.

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Boldrex

Hocam bütün kanalları silip tekrar sadece izlediğim kanalların frekansını girdim oldu. Trt de aşağıdaki frekansla çıktı listede. (Ben genel tarama yapmıyorum çok fazla gereksiz kanal var uyduda) Ancak sinyal gelmesi lazım bu frekansı girince. Sanırım kanal editörden boşlukları silince bir daha kanal ekleyemedim, yani bulsa da listeye eklemiyordu.

Aslında en doğrusu bu. Dediğiniz gibi işe yarayanları girmek lazım. Listeyi de kayıt edip öyle kullanmak. Ben zaten hükümet kanallarını siliyorum. Öyle olunca da çok fazla kanal kalmıyor.

Aynen hocam izlenecek tarafları yok ayda yılda bi maç olursa işte

Kanalın sinyal bilgilerini kumandanın sağ altında "HELP" tuşuna basıp ancak görebilirsiniz. Malesef TV uydu sistemi, en basit uydu alıcılarından daha kullanışsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulak76 -- 17 Ekim 2023; 17:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.