Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güncellemeyi yapmadım ama bende de aynı şekilde iptv çalışmadı. 2 program denedim. Boşa yükleme yapıyor. Telefondan yansıtıp izledim geçen gün maçı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devamlı uydudan cartoon network arıyorum. Kanalı bulup taşıyorum belli bir süre sonra kanal kayboluyor. Çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende, tivimate, nextv, implayer gibi programlar ile iptv sorun yok sizler hangi uygulama ile sorun yaşadınız?

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Ben tivimate kullanıyorum, bir sorun yok..

• Merhabalar. Son günlerde tv mi kapatinca ardından kısa süre sonra açınca ekran simsiyah gözüküyor. Simgeleri zar zor görüyorüm. Fişi çekip taktığımda tekrar düzeliyor. Ev sıcak olduğu için mi oluyor bilemiyorum. Sanki parlaklık sıfıra indirilmiş gibi çalışıyor. Bu durumu yaşıyan var mı ?

• Ara sıra tv nin ve kullandığınız programların hepsinin uygulama bölümünden ön bellek temizliğini yapın ve ara sıra tv açıkken yeniden başlatın telefondaki gibi.
    Sonuçta tv ve çalışan programlar nedeniyle ön bellek ram doluyor

• Merhaba, google tv an itibari ile tv'me kendiliğinden gelmiş bulunmakta. Herhangi dns vs açık ya da yüklü değil. Son guncellemeyi de yapmadim.

• bykuss kullanıcısına yanıt
    Bana da geldi çok kötü oldu bence. Ekranda kocaman ana ekranı özelleştirme ve geri bildirim gönder yazıyor
    Bir türlü kaldiramadim ekrandan

• Nasıl yani güncelleme olmadan Google TV mi oldu tv? 2 gündür şehir dışındayım son güncellemeyi de yapmadım. Umarım kapatma imkanı vardır. Android ekranı bana daha güzel sade geliyor. Özelleştirme de kolay.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine olmuş vallahi. Bende de son güncelleme yüklü değil. Arka planda şak diye google tv olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Off çok kötü. Değiştirme şansımız vardir umarım bir şekilde. Sırf arayüzü sevmediğim için tcl tvde Android de kullanıyorum.

• marcus83 kullanıcısına yanıt

Evet geri bildirim, özelleştirme falan çok kötü duruyor. Bende ilk bunu kaldirmaya çalıştım ama olmadı

Merhaba Google tv menüsünün bir resmini paylaşabilirmisiniz.

• Ben yeni güncellemeyi yapmış olmama rağmen hala Android duruyor.Neye göre değişiyor bu peki.

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    Bende de bir değişiklik olmadı. Güncellemeler de bir anda verilmeyip haftalar içinde geliyordu. Belki aynı mantıktadır.

Çok google tv gibi de durmuyor sanki. Dns açınca geçici google tv gelmişti bi kac ay önce, o daha cafcafliydı ve hoşuma gitmişti. En allta kocaman geri bildirim gönder, ozellestir kutulari yoktu.

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

Benim menüde bu şekilde ama Google tv de sol yukarıda google diye yazıyor olması gerekmiyormu.

Olabilir bi gariplik var, dedigim gibi çokta google tv gibi durmuyor. Android daha iyiydi

Galiba var olan arayüzde birkaç makyaj yapılmış. Başka da bir fark yok zaten.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

Evet bence de . Umarım google tvye geçiş olur artık

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.