< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (834. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. Bizim tvye apk oyun indirmek mümkün müdür. Hafiza cok yetersiz oldugu icin soruyorum . Ornek buyuk bir football oyunu oynatabilir mi ayrica. Yetermi donanım ozellikleri. Hafizayi harici bellek takarak cozebilir miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten dijital platformlar ve bir kaç iptv oynatıcı artı lazım olan uygulamalar için hafıza yetmez birde güncellemeler geliyor, dolayısıyla sadece tv de kullanacağınız düzgün bir hdd şart. (Bildiğim kadarıyla o hdd yi tv kendi için formatlıyor ve başka yerde kullanamıyorsunuz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu son arayüz değişikliği geçen hafta benim tv ye de geldi. sony ile alakası yok sanırım. bu arayüz değişikliğini google yaptı herhalde. çünkü tv yi aldığımdan beri (haziran 2021) hiçbir sistem güncellemesini yapmadım. google play güncellemesi ile oldu bence.
-
Sony XH9096’ya Android TV 12 gelme ihtimali var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Televizyonunuz XH9096 mı?
Passthrough portu hangisi?
Bildiğim kadarıyla bu TV de passthrough yok çünkü LG soundbarda Sony TV ile istediğim sesi asla alamıyorum zaten daha önce buraya yazıp çözüm aramıştım. Xiaomi stick 4K bağlayınca ses sinemadaki gibi çıkıyor ama TV de çıkmıyor.
Sanmam 10 bile zar zor geldi. Bunda kalır artık 3 senelik model sonuçta.
2 yıllık xh9096 55 inc satmaya kalksam ne kadar eder. Çok temiz
Bugün bir güncelleme geldi 1.70 GB
Menu degisimi sonrasi benim tv sacmalamaya basladi, uygulamalarin kapanmasi, menulerin yavaslamasi cok kotu oldu.
Dunku guncelleme sonrasi biraz daha iyi ama eski sorunsuz kaymak gibi akan hali kalmadi.
Var mi benzer sorun yasayan?
E-arc' ye baglayacaksiniz Soundbari..
Kumanda nin Pilleri zayiflamis olabilir..Menude ki yavaslik adina soyluyorum..
Güncelleme yi yaptım herhangi bir fark hissetmedim
E-ARC’a bağlı zaten. HDMI 2.1 kablo da aldım ona özel hatta kabloda sorun vardır diye bir tane daha aldım. Sorun Sony TV’de.
Sesi işlemeden ses sistemine göndermiyor. Xiaomi 4K ve bilgisayar ile bağlayarak denediğimde ses gayet iyi. Sony TV’de yarı yarıya gidiyor efektler falan.
Sony ses sistemi çok pahalı olmasa onu alacaktım ama o fiyatlar ne öyle. Zaten fiyatları yüzünden tek tek bölümleri zarar ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 17 Eylül 2023; 5:15:54 >
televizyonunuzun ses ayarlarının fotoğrafını çekip buradan paylaşabilir misiniz?
yıllardır sony TV kullanıyorum, xd70, xe90, xh90 hiç passthrough sorunu yaşamadım.
bir de oynatmaya çalıştığınız içeriği ve ses codeclerini de söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
-
Kusura bakma hocam. DH'e çok sık bakmıyorum. Mesajını şimdi gördüm.
Evet XH9096'nın 55" versiyonu. Televizyonda passthrough portu yok. eARC için tek bir port var, o da HDMI 3'te. Kullandığım soundbar'ın passthrough portu var ama belirttiğim gibi HDMI 2.0 olduğu için (ve derdim 4K 120Hz olduğu için) kullanmıyorum.
Soundbar ARC (veya eARC) destekliyorsa 3. HDMI portuna bağladığınızda çalışmalı aslında. Olmadı stick ve soundbar bluetooth destekliyorsa öyle de deneyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba.Bir iki kanalı taşıma yaptım ve ne yazık ki bütün kanallarım ve sıralama çorba oldu.Elinde hazır sıralı liste olan varsa paylaşmasını rica edeceğim.
-
Dostlar 42" Sony A90K buldum kapali kutu Sony Eurasia garantili, yetkili servisi aradim 50" ustu icin ucretsiz kurulum yapiyorlarmis 50" ucretsizmis, hepsiburada da Sony icin 42" uzerine ucretsiz servis kurulumu iste acmayin servis gelmeden falan filan yaziyordu. Bunu duyunca Sony musteri hizmetlerini aradim dogruladi 50" alti oldugu icin kendiniz de kurabilirsiniz ucret odemenize gerek yok garantisi fatura tarihiyle baslar dedi, kutuyu acarken kurulum yaparken video kaydina alin isterseniz bir sorun olursa vs vs dedi. Ne yapayim sizce? Servise parasini vererek ucretli mi kurdurtayim yoksa bu sekilde kendim mi yapayim?
-
Arkadaşlar XH9096 2020 modele saahibim. Ekranın köşelerinde kararma oldu. Sanki bu kararma etrafa yayılacağına benziyor. Başınıza gelen var mı? Ne yapmak gerek. Garantiside bitmiştir.
-
Arkadaşlar ayrıca youtube programında neden videoyu hızlandır özelliği yok? Babamda Vestel android TV var ve onun youtube porgramın videoyuz hızlı oynak özelliği var? Ben genelde videoları hızlı izlerim. Bu bakımdan kötü oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X