< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (171. sayfa)

-
-
modeminizin özelliğinde varsa, direkt torrent uygulaması çalıştıranlar var. mesela keenetic hero gibi. uygulamadan torrent i ekliyorsunuz, modeme bir de harddisk bağlıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guncellemeden sonra manuel kanal ayarlamaya çalışıyorum. Uydu secince hiçbir ekran gelmiyor. Dijital ve analog açılıyor. Yani elle frekans giremiyorum şu an. Var mı bu sorunu yaşayan? Girip bakabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Betta_54 Tvlere koydukları ethernet kartları, ucuz olsun diye, 100mbps destekli yani saniyede 10-12 mb destekliyor, ev interneti de 100mbps ise sorun yok demektir. 80gb'lik bir dosya, 2 saatlik bir film üzerinden hesaplarsak bu da saniyede 10-12mb civarına denk geliyor. Yani 80gb'lik bir film bant genişliğini komple sömürmesi gerekir, bunu da %100 verimlilikle yapamayacağı için takılmalar yaşamanız normal. Böyle filmleri ya bilgisayara inidirip local network üzerinden stream etmeyi deneyeceksiniz(ki tv modem arasındaki kablolu bağlantı yine darboğaz yapabilir, 5ghz bağlantı yapmakta fayda var bu durumda.) ya da bir flashdiske atıp usbden izleyeceksiniz.
Ben Tv'yi kablolu bir şekilde bağlıyorum çünkü kablosuz ağ trafiğini boğmak istemiyorum, kablosuz ağa yeterince cihaz bağlı zaten. Hem 100mbps içeriklerin %99u için fazlasıyla yeterli, Netflix Youtube vs sıkıştırılmış içerik gönderdiği için sorun yaşama ihtimaliniz yok, hem de kablosuz ağda yaşanabilecek anlıkk daralmaların önüne geçmiş oluyorum.
-
Evet, aynı problem bende de var, Manuel kanal ayarında Uydu seçince devam etmiyor, manuel olarak kanal ekleme yapamıyorum.
-
Arkadaşlar şu videoyu indirip , usb üzerinden tvde oynatırmısınız. TAkılma atlama vs oluyormu ? Motionflow açıkken.
google docs
0. V Downtown Assault, The Snipers.mp4https://drive.google.com/file/d/1DVhduuxRvWkLk426YpIXC5rPnQ_Vrm8D/view -
Güncellemeden sonra mı oldu sizde de? Çok garip bir durum.
-
Stremioda donmadan film izlemek için modemin arayüzünden QOS ayarına bakılabilir. Youtube'da var ayarın nasıl yapıldığı. Ben de denemedim henüz ama bugün bakacağım. İnşallah işe yarar
selamlar 55 ekran x93j var bende ama bazen tv kendiliğinden kapanıyor neden anlamaıyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
-
Otomatik kapanma ile alakalı bir ayar yapmış olabilirsiniz.
-
direkt prize takın akım korumalı priz varsa
-
Öncesinde kontrol etmediğim için güncelleme mi sebep oldu bilmiyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155776325
Wifiye 5ghz ile bağlandığımda çıkan test sonuçlarım burada. Stremioda 25 gb filmleri donmadan izliyorum 4K, Dolby Vision modda.
FIFA haricinde online oyunlarda da sıkıntı yaşamıyorum ki konsolda 2.4ghz ile bağlanıyorum. Modemle odam arasında 5ghz bağlantısı kopuyor bazen, öyle olunca da online oyunun ortasında oyundan atılıyorum
X90j modelleri android 10 ile geliyor. Sony bu modellere android 13ü verecek mi? Philips vermeye başlamış.
Keşke verse ama vereceğini sanmıyorum.
-
Android 12'yi verdiği tv var mı?
-
Bende bir türlü kanal ekleyemiyorum. Muhtemelen fabrika ayarlarına dönünce düzelecek ama yeter ya en basit işlemde bile böyle sorun yaşanması uyuz oldum bu tv ye. Szc ve haber global HD yi bir türlü ekleyemiyorum. Delirecegim. USB ile kanal listesi atılmıyor. Tkgs yok. Zulüm ya bildiğin
Usb ile kanal listesini çok defa sorunsuz attım. Tkgs de vardı. Manuel kanal ekleme sorunu yeni oldu, umarım çözerler yakında.
-
tkgs nasıl var ya ? liste var mı elinizde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 14 Mayıs 2023; 17:0:8 > -
Ben frekans girip aratmışım sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X