Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.671
Cevap
114
Favori
260.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benzer fiyatlarda plex paylaşımları var, ben onu tercih ederdim. Google'a "plex share reddit" diye yazıp arayabilirsiniz.

• desperado439 D kullanıcısına yanıt

Bu ya çekim ekipmanından kaynaklanan bir kumlanma, ya da sonradan analog filmle çekilmiş gibi gözüksün diye efektle eklenmiş bir kumlanma. Anormal bir durum yok gibi.

• Cümleten selamün aleyküm, dün itibari ile vatandan 50x89j aldım. Normalde 18000den aşağı hiçbir yerde yok. Teşhir ürün diye 15.300 e aldım. Tesadüfen mağazaya uğradığımda gördüm.

9 senedir 82 ekran hd ready Vestel izleyen biri olarak, la yeter artık dedim-))

Küçük odamızda İzleme mesafesi 2 metre olunca, acayip keyifli sinema hissi veriyor.

Ses sistemi çok dengeli bana. Hem android hem apple cihazlaının ekran yansıtmasını rahat yapabildim. Arayüz çok hızlı olmasada yeterli, inşallah ileride tıkanma olmaz.

Harici hdd deki hiçbir filmi görmedi, üstünde çalışacağım bakalım.

Pc yi hdmı dan bağladım, fena görüntü değil, bi ekran kartı alırsam belki görüntü değişir.

Tv nin demosundaki ekrana verdiği canlılığı ne uygulamalarda ne filmlerde alamıyorsunuz. Hele normal tv yayınları tam bir çöp, elimdeki Vestel bile bu kadar kötü göstermiyor. Mesela trt çöp gibi ama trt hd fena değil, yine de benim eski tv kadar değil, bunun nedenini ekranın büyüklüğüne bağlıyorum. Bi trt 4k tabi ki daha iyidir. Blu tv den yüzüklerin efendisi izleyim dedim 1080 pixel oda trt hd kıvamında. Bilgisayardan 1080p film açtım oda bu düzeyde. Yani özet olarak elinizde çok kaliteli yayın yoksa bu tv den bir şey beklemeyin, keza hepsi öyle, sadece bu değildir bence.

Otomotik kanal arama ile baya kanla buldu. Kanal geçişleri bence iyi. Kumandada kullanabilirliği iyi sesli arama yapabilmesi iyi.

Eksilerine, hoşuma gitmeyen taraflarına bakarsak; filmleri görmemesi kötü, ama uğraşacam, görüntüler biraz iyi olsa iyi olurdu,

Ekrandan görüntü ayarı yapıyorum, mesala sinema moduna alıp parlaklığı kısıyorum, 15 dakika sonra tekrar eski haline geliyor, ben yapıyorum o bozuyor, şimdilik çözemedim.

• onno92 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Bayadır Stremio kullanmıyorum, bu tarz bi olay başıma gelmedi. Stremio kullanacaksam da uygulamadan uygulamaya seri geçişler yapıp cihazını ram'ini doldurmamaya çalışıyorum.

Aslında Geliştirici Ayarları aktif edip buna kısmen çözüm bulabiliriz ama pek kurcalamak istemedim. Geliştirici Ayarlar'dan "aynı anda kaç uygulama açık kalsın" benzeri bir seçenek mevcut, bunu 1 veya 2 yaparsak (ki sayısı bize kalmış) daha önce açık olan ilk uygulamayı arka planda kapatması gerekecek. Bu da arka planda çalışan uygulama sayısını azaltıp ram'i yormamak demek.

• Dün update geldi benim televizyona.

• tebrizi kullanıcısına yanıt

Arka plan isigini kapatin ayarlardan..Otomatik de olmasi lazim, kapatin..Resim ayarlarinda..

Film icin ise Kodi programini Marketten indirin, oradan izleyin..Hdd ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Nisan 2023; 16:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Onu denedim olmadı da, bu perakende modu varmış onu kapattım ondan sonra düzeldi, şimdiyse USB den kanal yüklemeye çalışıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onno92 kullanıcısına yanıt

Güncellemeden sonra tv de görünen sürümün kodunu yazar mısınız?

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kodi bu sabah aklıma geldi, teşekkürler, iş görüyor,

• Selam 7 aylık teşhir sony 65 Sony KD-65X89J 25.000'e alınırmı? 210 gün,2100 saat çalışmış günde 3 saat tv izleyen biri olarak karar veremedim.

• Merhaba arkadaşlar. 65x93j için tavsiye edebileceğiniz ayarlar var mıdır?

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Selam rtings in önerdiği ayarları deneyebilirsiniz.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Oraya bakmıştım x90j için ayarlar var, aynısı oluyorsa yapayım.

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

Rica ederim, 90j nin ayarlarını uygulayabilirsiniz hocam.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Tamam hocam sağolun.

• sony x90j (sdr) profosyonel cihazla 20p beyaz dengesi ve renk kalibrasyonu

(dolby vision) parlak içinde kalibre yayınlayacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Videoyu yuklemiyor

• kado1806 K kullanıcısına yanıt
    Google Chromedan deneyin. Ben uygulamadan galerideki fotoları yükleyemiyorum

• ergin967 kullanıcısına yanıt

Alınabilir. 2100 saat bir şey değil. Fiyat da bu şartlarda makul. Ancak bulma imkanınız varsa X90J, Samsung Q80A veya Q80B'ye yönelin. Onlarda full-array local dimming ve daha yüksek HDR parlaklığı var.

Sony, Türkiye'deki operasyonlarını daralttığı için Samsung mantıklı olabilir. Garanti ve yedek parça temini bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Mayıs 2023; 5:8:2 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.