Xh9096 yada 9077 isinizi gorur...En azindan kullandiginiz tv den daha iyidir..Biraz yansimadan sikayet var direk gunse isigi aliyorsa odaniz..Hdr parlakligi dusuk ama en azindan goruntu kalitesi fena degil.. Dun 10.200 tl idi Vatan da 65 inc..Ara ara takip edin iyi fiyatti..Su an 12.400 tl civari..Gunluk indirim yapiyolar gece vs.. Android akici son modeller de..2.1 Hdmi de var..Orta ust seviye tv..Gonul ister ki Xh9505 olsaydi stoklarda direk alin derdim..Cok iyi bir tv.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler, araştırdığım kadarıyla ben de XH6505 üzerinde karar kıldım.
Bulursam alacağım yoksa Sony almayacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the wadeTeşekkürler, araştırdığım kadarıyla ben de XH6505 üzerinde karar kıldım.
Bulursam alacağım yoksa Sony almayacağım.
Stoga cok az girecek denmisti ama ses seda yok henuz..Surekli takip etmeniz lazim..Geldigi an kapmaniz lazim :)
Gelir insalah,hayirlisi olsun sizin icin..Ama 55 inc 13500 65 inc 16.000 satildi en son..Gelirse bu fiyatlar sa olmaz..Butcenizi asabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Haziran 2021; 11:19:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Ama xh9096 ve xh9505 arasında w-xide dışında ne fark var ben anlayamadım;
https://www.zkelectronics.com/comparetv/sony-kd-65xh9505/germany/sony-kd-65xh9096/germany/
-
quote:
Orijinalden alıntı: the wadeTeşekkür ederim
Ama xh9096 ve xh9505 arasında w-xide dışında ne fark var ben anlayamadım;
https://www.zkelectronics.com/comparetv/sony-kd-65xh9505/germany/sony-kd-65xh9096/germany/
Ben Xh9096 ya gore artilarini soyleyeyim Xh9505 in..
Yansima cok daha az Xh9095 de, Hdr-Sdr parlakligi daha iyi,goruntu kalitesi daha iyi islemciden oturu,earc girisi mevcut,hoparlor sayisi fazla 10 watt twetterlar var,premium kumanda var aydinlatmali,renk gami cok daha iyi fazlasiyla..Siyah dengesi cok az daha iyi..
Aradaki belirgin fark yarattigi yerler; goruntu kalitesi,hdr sdr parlakligi-renk gami,yansima performansi,gorus acisi izleme..2.1 giris yok ama Xh9505 de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bu Sony bayilerinin birbirinden haberi mi yok? Daha önce bir arkadaş Sony bayisinin kendisine XR-65X95J'nin ülkemize geleceğini söylediğinden bahsetmişti. Şimdi ben de hepsisony.com ile whatsapp üzerinden konuştum ve X95J modellerinin Türkiye'de satılmayacağını FALD olarak sadece X90J modelinin satılacağını söylediler. X95J'den çok umudunuz olmasın yani.
-
Xj serisinin ne zaman gelmesi bekleniyor ? Diğer konuda yazmıştım 5 sene daha gider dediğim sony xe9005 panel arızalandı mecbur tv yi
Değiştireceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
X90J geldi şu an satışta, X95J gelmedi o da Türkiye ye gelmeyecek deniliyor.
-
Ben görmedim hocam sitelerde bir link var mı ? Hatta sony bayisine uğradım mall of istanbulda orada da bilgi yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: AKA_33X90J geldi şu an satışta, X95J gelmedi o da Türkiye ye gelmeyecek deniliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: the wade65XD8505 sahibiyim, rezalet ötesi HDR performansı ve Andorid sebebiyle TV yenilemek istiyorum ancak anladığım kadarıyla sonyler hala android kullanıyor.
Bütçem 13.000 civarı bu sebeple 75'e çıkamam, önereceğiniz TV var mı bu rakamlarda.
Beklentilerim HDR ve HLG kalitesi, HDMI 2.1 desteği ve mümkün olduğunca akıcı işletim sistemi.
bak bunu bende arıyorum hdmi 2.1 120hz hız ve hoparlör de mümkünse 40w üstü
-
55 inc , hemde 95 serisi değil ve 16 bin lira
Yuh diyorum, başka bir şey demiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 29 Haziran 2021; 10:25:58 >
Xh9096 aldi Arkadas Memnunum diyor Hdr performansi vs..
quote:
Orijinalden alıntı: owolfo
55 inc , hemde 95 serisi değil ve 16 bin lira
Yuh diyorum, başka bir şey demiyorum.Sony Türkiye 2021 model televizyonların fiyat politikasında saçmaladı resmen. 55 inç oled modeli(XRA90J) 34000 TL den satışa çıktı. Bende bu fiyatları görünce X90J almaktan vazgeçip LG CX oled aldım. Kimseye bu fiyatlardan 2021 model Sony tv almasını önermem. Daha koca forumda 1 tane X90J alan görmedim. Gören ya da duyan olursa haber etsin konuyu devredeceğim kendisine:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 29 Haziran 2021; 15:0:42 > -
Aynen reis bende oyle yapacagim cx parasini sonuna kadar hak eden bir tv bence cok arasdirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun saatler karasal yayın izleme hariç diğer tüm senaryolarda CX ya da 2021 model C1/G1 i gözünüz kapalı alın derim.
-
Hocam görürsün ya, böyle taze şeye saldıran millet oldukça inan görürsünüz, şaşırmam.
Alinirsa g1 alinir hocam 2021 olarak onunda fiyati bugun itibariyle ucdu
Haliyle cx fiyat performans suanda 11 bin tlye
adamlar g1 ile ayni fiyata orta seviye led tv mi satmayi planlıyorlar :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X