Bildirim
Sony Bravia, HDMI ile görüntü aktarımı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başka bir hdmi kablosunu dene belki problem kablodadır -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK
Başka bir hdmi kablosunu dene belki problem kablodadır
Başka kablo ve PC ile aynı sıkıntı devam ediyor. TV de problem ama nedir anlamadım. -
çözdünmü dostum sorununu? -
Başka bir HDMI portunu dene TV nin. O portta bir problem olabilir.
Başka bir PC ile denedin mi, önceki mesajından onu çıkaramadım. Eğer denemediysen mutlaka dene çünkü en yüksek ihtimalle problem burda. TV / bilgisayar bağlantısında TV nin görevi aslında çok az, görüntüyü iletmesi gereken yer PC. -
aynı sorun bndede var delı gıbı arastırıyorum ama bulamadım bısey.. hdmı ıle bagladıktan sonra 5-15 dk arasında ekran resım ayarları kendılıgınden degısıyor...kabloyu cıkarıp yenıden takıyorum yenıden yaptıgım ayarlara gelıyor.. tv sony bravia canlı renk ı secıyorum bı sure sonra onun yerınde grafik yazıyor!! -
düzeltebilen varmı ? çözünürlüğü 1024*768 yapınca sorun olmuyo ama 180p de renk bozuluyor -
Aynı sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X