Şimdi Ara

sony bravia yı kablolu internete bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bravia kdl-40ex720 tv var hiç yazılım güncelleme yapmadım şu ana kadar 12 senelik eski bir tv internet kablosunu bağladım bağlantı tamamlandı ip adresi falan yazıyor ama bunda YouTube yok bulamadım bravia internet video diye bişey var ordada bağlantı hatası veriyor, teli ekran yansıtma ile bağlamaya çalışıyoruz tv gözükmüyor nasıl yansıyacak android telefon için bilen varsa yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 22 Aralık 2024; 1:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

Bende de Sony Bravia 40EX500 modeli var ,aynı şeyleri(yani internete bende kablolu bağlanmayı denedim),sizinle aynı sonuçları aldım.

Malesef o zamanlar daha Smart özelliği yoktu(hatırladığım kadarıyla 2014'te almıştım.)Çözümü, PC ye bağlayarak kullanmakta buldum. (veya bir tane TV box alınacak)

• izmirden kullanıcısına yanıt

tek çare uyduya kablosuz wifi aparatı almak next kanky uydu için 160, 170 tl ondan almak onda YouTube falan var bağlanmak için . tvnin güncellemesini indirip flashla yüklesem yine olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşündüm ama, şahsen benim TV 'm den ziyade salonda kullandığım projeksiyon için bir 4K receiver alayım, hem de web 'e girer - YouTube ve platformları kullanırım dedim, ancak uydu receiver 'leri Smart(TV box)konusunda pek başarılı değiller, çok donuyor ve işletim sistemleri genelde eski sürümlü

Hele ki sizin bahsettiğiniz uydu alıcı çok yetersiz

Ben yeni yılda Botech Wzone Medya Oynatıcı (32 GB)

almayı düşünüyorum. Cihaz esasen 4K TV box, ayrıca uydu tuner ine sahipmiş, yani bu aparatı ekleyince uydu kanallarını da gösteriyormuş(dikkat ;genelde bu cihaz uydu aparatsız satılıyor, TV box + tuner ayrı ,güncel fiyat trendyolda 2100 + 488 TL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.