Şimdi Ara

PS3 ü ağa kablolumu kablosuz mu bağlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar call of duty 4 online oynarken çok fazla kopma oluyor kablosuz bağlanıyorum ağa acaba kablolu bağlananlarda da böye bir sorun var mı?test edenler deneyenler için hangisi daha sağlıklı olmadı kablo çekicem..

• ben kablosuz kullanıyorum hiçbir sorun yok
  • kablosuz
  • kablolu... kablosuz ağ genelde herşeyden etkilenebilir. telsiz telefonlar, kalın duvarlar baş düşmanlarıdır. ben kabloluyu tavsiye ederim. en kesintisiz çözüm bu bence.
  • banada kablolu biraz daha sağlıklı olur gibi geliyo..kablosuzlardaki şifreleme olayının modem performansını düşürdüğü de düşünülürse sanki kablolu daha iyi olur gibime geliyor..350 ytl lik modem kullanıyorum ve ps3 le arasıda uzak değil bende de yapıyorsa herkeste yapar:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 8 Temmuz 2008; 16:34:46 >
  • Kesinlikle kablolu

no problem
  • Bnde kablosuz kullanıyrm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablolu. en ufak sinyal düşmesinde wireless gidiyor. bu nedenle en garanti bağlantı kablolu !!
  • philips syk 3600 aldım elektrik üzerinden ağı dağıtıyor kablosuz kablolu ağ :) süper birşey
  • kablolu nasıl oluyor acaba ?

Anlatabilecek biri varmı ? : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

kablolu nasıl oluyor acaba ?

Anlatabilecek biri varmı ? : )

ethernet kablosuyla modemden ps3'e bağlantı yapılıyor işte.
  • kablosuz kullanıyorum 2 mbit le hiç sorun yok
  • Kablosuz kullaniyorum, sorun yok bende
  • Kablosuz kullanıyorum,ama 5-6 saatten fazla multi oynayınca hata veriyor.Neden olduğunu anlamadım.Ama pekde önemli değil.
  • kablolu kullanıyorum evdeki telefon telsiz sinyali az da olsa bozabiliyor
  • bende airties rt-211 var 2 üst kattaki laptopla ve yan odadaki ps3 e wireless bağlıyorum tabi birde masaüstü war ama masaüstü pc ye kablolu bağladım modemi 3ünde de hiç sorun yaşamadım
  • ben aylardır kablosuz kullanıyorum ps3 ü, 350 ytl lik bir modemim var ve ps3 ile modem de birbirine yakın..bilimsel olarak şunu kanıtladım ki kablolu ps3 kablosus ps3 ten daha hızlı çalışıyor..psn store daki video veya oyun demoları sayfasına girildiğinde sayfadaki iconlar çok daha hızlı ekrana geliyor diyebilirimki %200 daha hızlı geliyor ekrana, psn store dan herhangi birşey yüklerken 2 mb internetle 5 saniyede 1 megabayt yüklerken şimdi 4 saniyede 1 megabayt yüklüyor, yani bilimsel olarak kanıtlanmıştır ki kablolu kablosuzdan daha verimli çlışıyor..

zaten bu bilinen bişeydi kablosuz modeme şifre girildği zaman modemin performansı biraz düşer bundan dolayıda kablolu daha hızlı çalışıyor arkadaşlar bilginize..

NOT:ps3 genelde laptop gibi değil sabit duran bişii imkanınız varsa kablolu bağlamanızı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 9 Temmuz 2008; 8:43:15 >
  • kablosuz
  • Bende kablolu kullanıyorum ve bir sorun yasamadım.
  • aynen bende kablolu bağlıyorum ve çok da güzel kablosuz olunca korkuyorum şifre kırılma falan filan güvenli değil bence... kabloluu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.