sony kamera almayı düşünüyorum. çektiğim görüntüleri bilgisayarıma aktararak vcd hazırlamayı düşünüyorum. sony nin hangi kamrasını önerirsiniz. fiyat performan açısından değerlendirirmisiniz. trv 355e (garantisiz) 800 milyon trv 19 (garantili) 890 milyon trv 22 (garantili) 1.190 milyar trv 22 (garantisiz) 1.000
bende bugun doğu bankı dolaştım benimde aklımda 255e ve 265e modelleri vardı .sana bascuda.com ve hepsiburada.com a bir bak derim mesela 255e ve 265e modelleri çok uygun fiyatla veriliyor hemde 5 taksit.mesela 255e modeli bascudada 776 milyon bugunkü doğu bank fiyatları ile hemen hemen aynı ama bunda kradi kartına mesela 12 ay vade farkı 9.9 ile gayet güzel oluyor doğu bankta bu yok mesela. doğubankta dolaşırken 22e modellinin fiyatını sordum 560-580 euro arasında değişen fiyatlar verdiler genelde taksit yok peşin fiyatı ve ve 12 ay taksit fiyatı toplam 1milyar 50 milyon fiyat biçti mesela buda bascudada ve hepsiburadada yok bu arada kutulu ve garantili ürün. bende burda karar veremedim yani digital 8 (255e) mi yoksa miniDV mi (22e) mi almalıyım. düğünlerde filan kullanacam amatör işler için. bu konuda da yardım eden olursa sevinirim. bu arada doğubankın garantisin de sorun olmaz değilmi yani adama sorduğumda distributor garantisi var 2 sene dedi.
bende yardım istiyorum. hangi kamerayı alsak diye. bugun birarkadaşın kamerası vardı 360 modeli pek kaliteli olmadığını söyledi mini dv olanlardan almamı söyledi. hala kararsızım birileri yardımcı olsa çok iyi olacak.
TRV 22E yi tavsiye ederim,hatta para varsa 33E de alınabilir.Aralarındaki fark 33E nin fotoğraf kalitesinin 300.000 pixel fazla olması.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by aybasti</i> <br />sony kamera almayı düşünüyorum. çektiğim görüntüleri bilgisayarıma aktararak vcd hazırlamayı düşünüyorum. sony nin hangi kamrasını önerirsiniz. fiyat performan açısından değerlendirirmisiniz. trv 355e (garantisiz) 800 milyon trv 19 (garantili) 890 milyon trv 22 (garantili) 1.190 milyar trv 22 (garantisiz) 1.000
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>dostum gerek ölçüleri gerekse memory stick e sahip olduğu için trv22e..ama biraz daha para çıkartabilirsen trv33e lokum..
TRV19,22,33 modelleri HC20,30,40 olarak değiştirildi. Görünüşleride değişti. Fotoğraflarını koyuyorum.
TRV-33E
HC-40
digital 8 mi yoksa mini dv mi diye kafası karışan arkadaslar. mini dv formatı tabi ki daha iyi.ayrıca mini dv lerin mercek kalitesi daha iyi.carl zeiss mercek kullaniyorlar. görüntü kaliteleri de daha iyi. bilgisayara aktarip normal cekimler yapmak isteyenlere HC 14 ü öneririm. memory stick li isterseniz tabi ki hc30 ve hc 40 dogubank garanti vermiyor haberiniz olsun.kameranizda bir sorun olursa basinizin caresine bakarsınız. Sony eurasia urunlerinde 2 yil cihaz , 3 yil kafa garantisi var. herhangi bir sorusu olan arkadaslar olursa yardım edebilirim.