Şimdi Ara

Sony CDX-GT111 :215

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm hangisini tercih edersiniz kullanan arkadaşım varsa yardımcı olurmu.

Sony CDX-GT111 :215 ytl
    Sony CDX-GT20 :219 ytl
    Sony CDX-GT212 :267 ytl

12 taksitli fiyatları

• GEREK KALMADI SONY GT20 ALDIM ÇOK GÜZEL SES VAR SONY BEKLENENİ YAPTI
  • hayırlı olsun o zaman

bir sitede gt20 için "Dünyanın En Ucuz Sony MP3 + CD + Radyo Çaları" yazıyor doğru mu acaba ?
  • daha ucuzmarkalar var fakat sony için en ucuzu sayılır ayrıca ortalık cin malı sony pioneer kaynıyor bendeki malezya malı biraz daha iyi heralde.
  • Bence hiç biri bu model hepsinden daha ii alicaksan bir kere al teyp iki kere alma: http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=26082&productId=otsonycdxgt310

Niye bu molde diğecenizi biliorm O yüzden açiliim bi kere bu modelde sub kontrolü war yani hz.lerle oynuya bilioruz woofer konusunda+ 4x50 mosfet çikişlari war öbürlerinde 45x4 demişimdir baska arkadaşlara bazen 5 watt bile çok öenmli oluyor die+Uzaktan kumanda war ama pek öenmli bi özellik degil vde son olarak öbür modelere pek göemdim yada dikat etmedim onlarda aux çikişi yok yada war emin değilim

Saygilarmla...

• Sagol arkadasım bu teyp istedigimi verdi amacım sevdigim Mp3 leri dinlemekti dandirik markalara verecegime bir sony im oldu üstelik ÇİN malı degil. ses kalitesinin bu kadar güzel olacagını sanmıyorum 219ytl ye bu kalite üstelik 12 taksitle aldım.
  • Kardeş hayirli olsun ne dielim sesi güzle bi teyp oldunu biliorm en azindan kamosonic mamosonic gibi bir marka değil SONY! Dostum zaten sen kendin beğeniorsan orada iş bitmiştir
  • eywallah kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.