Bildirim
Sony Center harici tercihler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla 3 gün önce xperia z aldım İstanbul Bilişim den hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer ki distribütör garantili istiyorsan sony center, vatan, gold ve bimeks gibi yerlerden alabilirsin. Ancak İstanbul bilişimi tavsiye ederim. Teknik anlamda da kendileri ilgileniyorlar şu zamana kadar teknik servisten bir sıkıntı yaşamadım (daha önceleri de telefon almıştım.) ;)
Bu arada telefon canavar -
quote:
Orijinalden alıntı: enables
Valla 3 gün önce xperia z aldım İstanbul Bilişim den hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer ki distribütör garantili istiyorsan sony center, vatan, gold ve bimeks gibi yerlerden alabilirsin. Ancak İstanbul bilişimi tavsiye ederim. Teknik anlamda da kendileri ilgileniyorlar şu zamana kadar teknik servisten bir sıkıntı yaşamadım (daha önceleri de telefon almıştım.) ;)
Bu arada telefon canavar
Görüşünüz için teşekkürler -
güncel -
Kliksave vatanbilgaisayar -
sony center larda satılan telefonların garanitisini hangi firma veriyor ?quote:
Orijinalden alıntı: grndy80
Kliksave vatanbilgaisayar -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
sony center larda satılan telefonların garanitisini hangi firma veriyor ?
Sony'nin kendisi . Sony Eurasia , ama bu garantiyi sadece Sony Center vermiyor . Hepsiburada'da var bu garanti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
sony center larda satılan telefonların garanitisini hangi firma veriyor ?
Sony'nin kendisi . Sony Eurasia , ama bu garantiyi sadece Sony Center vermiyor . Hepsiburada'da var bu garanti.
teleservis veriyor dedi fb sony sayfası ?
sony eurasia garantliyse alırım sony. -
Tabi ki ürünü kendi mağazasından almak lazım fakat diğer mağazalarla pek farkı yoksa 150-200 tl cebe kalmalı. Kafamı karıştıransa teleservice ' e karşı birçok şikayet konusu açılması -
up -
Bu belki yardımcı olur.quote:
Orijinalden alıntı: emeksiz005
up
""""""Bu 33. Sony telefonum olduğu halde sony ye yazıklar olsun diyorum.
Tamam üretim hatası olabilir ama servis konusu tam biş komedi.
Benim teli Sony Centerdan Sony Eurasya garantili olarak aldım. Sonynin kendi garantisi altında dediler.
Ama....
Kamerada sorun çıkıp servise göndermek için Sony Çağrı Merkezini, Eurasya yı ve aldığım Center ı aradığımda hepsi Teleservise yönlerdirdi.
Şu kimsenin beğenmediği, haftalarda telefonun beklediği, ve tamir sonrası su geçirmezlik garantisi vermeyen yer!
işin garibi x10minisini internette enucuz siteden brighstar diye bir garantili anlan arkadaşımda telefonunu teleservise verdi.
Sony garantisinin hiçbir anlamıyok, bosuna Sony center da 300-400 TL fazla veriyoruz.
Elim mahkum Teleservise verdim teli. Ama bir de not düşürdüm, "su geçirmezlik testi yapılsın" diye. Su geçirmez bi şekilde veriyorum bu şekilde almak istiyorum diye.
Bakalım ne olacak?""""
-
quote:
Orijinalden alıntı: melantis
Bu belki yardımcı olur.
""""""Bu 33. Sony telefonum olduğu halde sony ye yazıklar olsun diyorum.
Tamam üretim hatası olabilir ama servis konusu tam biş komedi.
Benim teli Sony Centerdan Sony Eurasya garantili olarak aldım. Sonynin kendi garantisi altında dediler.
Ama....
Kamerada sorun çıkıp servise göndermek için Sony Çağrı Merkezini, Eurasya yı ve aldığım Center ı aradığımda hepsi Teleservise yönlerdirdi.
Şu kimsenin beğenmediği, haftalarda telefonun beklediği, ve tamir sonrası su geçirmezlik garantisi vermeyen yer!
işin garibi x10minisini internette enucuz siteden brighstar diye bir garantili anlan arkadaşımda telefonunu teleservise verdi.
Sony garantisinin hiçbir anlamıyok, bosuna Sony center da 300-400 TL fazla veriyoruz.
Elim mahkum Teleservise verdim teli. Ama bir de not düşürdüm, "su geçirmezlik testi yapılsın" diye. Su geçirmez bi şekilde veriyorum bu şekilde almak istiyorum diye.
Bakalım ne olacak?""""
Yorum için teşekkürler ,
-
sony xperıa go almayı düşünüyorum tel. hakkında bilgisi olan varmı tşkrler -
sizce gold güvenilir midir ? -
upquote:
sizce gold güvenilir midir ? -
upquote:
up
Alıntıları Göster -
quote:
sizce gold güvenilir midir ?
Ben Gold'dan aldım ama bir daha alır mısın dersen almam hocam. Şöyle ki, telefon süper hiç bir problemim yok kafam rahat.
Hatta sıkıntı yaşayanları gördükçe şükür ediyorum :) Sony Center'dan aldığın ürünle aynı birebir ama bir daha almam dememin sebebi teknik servis. Gold kendi garantisini veriyor o yüzden bir daha Sony Center'dan alacağım. 150 lira fazla veririm Sony Center'dan alırım. Gold bir firmadan alıyormuş telefonu öyle satıyormuş bende o yüzden mesela telefona bir şey olsa Gold'a vereceğim Gold aldığı firmaya gönderecek ölme eşeğim ölme hesabı yani. :) Yoksa aldığım ürün Sony center'dan alınanlardan daha sorunsuz :) -
Sony eurasia ithalati da dahil sony turkiyeden telefon almayin 1850 tl nizi cope atmayin. Teknik servislerini ve zihniyetleri degismedigi surece almayin. Teknik servisi icin bunlara dunyanin en pahali telefon parasini veriyoruz ama sonuc koca bir hic. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
quote:
Ben Gold'dan aldım ama bir daha alır mısın dersen almam hocam. Şöyle ki, telefon süper hiç bir problemim yok kafam rahat.
Hatta sıkıntı yaşayanları gördükçe şükür ediyorum :) Sony Center'dan aldığın ürünle aynı birebir ama bir daha almam dememin sebebi teknik servis. Gold kendi garantisini veriyor o yüzden bir daha Sony Center'dan alacağım. 150 lira fazla veririm Sony Center'dan alırım. Gold bir firmadan alıyormuş telefonu öyle satıyormuş bende o yüzden mesela telefona bir şey olsa Gold'a vereceğim Gold aldığı firmaya gönderecek ölme eşeğim ölme hesabı yani. :) Yoksa aldığım ürün Sony center'dan alınanlardan daha sorunsuz :)
Teleservicinde şikayet konuları ortada , şunu anladım ki telefon saglam olduktan sonra garanti türkiye de arkaplanda.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
quote:
Hatta sıkıntı yaşayanları gördükçe şükür ediyorum :) Sony Center'dan aldığın ürünle aynı birebir ama bir daha almam dememin sebebi teknik servis. Gold kendi garantisini veriyor o yüzden bir daha Sony Center'dan alacağım. 150 lira fazla veririm Sony Center'dan alırım. Gold bir firmadan alıyormuş telefonu öyle satıyormuş bende o yüzden mesela telefona bir şey olsa Gold'a vereceğim Gold aldığı firmaya gönderecek ölme eşeğim ölme hesabı yani. :) Yoksa aldığım ürün Sony center'dan alınanlardan daha sorunsuz :)
Teleservicinde şikayet konuları ortada , şunu anladım ki telefon saglam olduktan sonra garanti türkiye de arkaplanda.
O konuda şanslı olduğum apapçık ortada tabi ki. Zaten cihaz aynı cihaz sadece firmaların teknik servisleri farklı oluyor.
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- en iyi powerbank
- samsung a70 ne zaman çıktı
- exynos 2400
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X