Bencede fotoğraf kalitesi olarak azda olsa CANON daha önde ama estetik olarak SONY daha önde... yani azda olsa fotoğraf kalitesinden ödün vererek, kullandığı makinenin taşınabilirliğini ve estetiğini düşünen birisinin tercihi genelde SONY olur... Sonuçta bu makineyle insan içinede çıkacaksın ya kardeşim...
katılıyorum arkadaşa estetik bu devir de çok önem liiiiiiiiiiii
quote:
Orjinalden alıntı: digitaldelisi
Bencede fotoğraf kalitesi olarak azda olsa CANON daha önde ama estetik olarak SONY daha önde... yani azda olsa fotoğraf kalitesinden ödün vererek, kullandığı makinenin taşınabilirliğini ve estetiğini düşünen birisinin tercihi genelde SONY olur... Sonuçta bu makineyle insan içinede çıkacaksın ya kardeşim...
bravo işte anlatmak istediğim buydu.yine sen tam anlamıyla benim düşüncelerimi özetledin digitaldelisi yahu daha önce bi topic'te daha böyle olmuştu ne de güzel özetliyosun pek de güzel özetliyosun
Sony DSC-H5 kuLLananınız var mı ? Sizce nasıL bir makina ? ArtıkLarı eksiLeri neLerdir ?
Bende Canon dijital fotoğraf makinesi var.Tasarımı ve fotoğraf çekimi harika.Sony de bundan geri kalır değil.İki kameram var ve ikisi de sony.Estetik,tasarım ve teknoloji harika.Sony bu işi biliyor.
Yaa ben şu an düşünme aşamasındayım alacağım. Ama tasarım olarak SONY kendine çekiyor beni. Laptop alırkende aynısı olmuştu. SONY tasarım konusunda süper yaa
Samsung ilk 5 de olamaz...
Nikon-Canon-Sony-Fuji-Kodak-Pentax diye gider....
quote:
Orjinalden alıntı: alumsum_89
quote:
Orjinalden alıntı: digitaldelisi
bravo işte anlatmak istediğim buydu.yine sen tam anlamıyla benim düşüncelerimi özetledin digitaldelisi yahu daha önce bi topic'te daha böyle olmuştu ne de güzel özetliyosun pek de güzel özetliyosun
''Çokta güzel özetliyosun'' demeyi unutmuşsun... ayrıca saol...
çokta güzel özetliyosun!!
quote:
Orjinalden alıntı: LynXMaSTeR
Sony DSC-H5 kuLLananınız var mı ? Sizce nasıL bir makina ? ArtıkLarı eksiLeri neLerdir ?
Ben H5 kullanmıyorum ama H5'in en büyük eksisi ''boyutu''... Her gittiğin yere götürebileceğin bir makine değil... Fakat teknik açıdan tartışmasız olarak ''kompakt'' makinelerin en iyilerinden... En yakın rakibi CANON S3, teknik açıdan aşağı-yukarı aynı ama estetik ve LCD ekran boyutu olarak SONY H5 çok daha üstün... ayrıca bu seviyedeki makinelerin 10x optik zoom'u olmasıda bir üstünlük tabi...
ALayım diyosun yani = )
En iyi Sony mi diyorsunuz?
Sizin bu marka Regal işine dönmüş!
quote:
Orjinalden alıntı: LynXMaSTeR
ALayım diyosun yani = )
Eğer önceliklerin şu şekildeyse;
1-) Fotoğraf kalitesi 2-) Teknik açıdan üstünlük 3-) Estetik ve dizayn 4-) Taşınabilirlik
Sony DSC-H5 alınabilecek bir makine...
Sony Sony dir her zaman :D
Kalitesinden dolayı alacağım bi üründe sony markası ararım genelde...
fotoğraf makiman Sony H5 mp3 çalarda da yine sony a3000 olarak tercihimi yaptım ve çok çok memnunum..
digitaldelisi dedikLerin aynen geçerLi (=
iceozzy arkadaşım acaba h5 iLe çektiğin bi kaç fotoğraf koyabiLir misin farkLı iso değerLerinde çekiLmiş hareketLi objeLerin fotoğrafLarı oLursa sevinirim (=
Tr ye ilk geldiği aydan beri yani yaklaşık 1 seneye yakın zamandır DSC-H1 + Yine Sony 1gb Ms Pro Kullanıyorum. Çok memnunum. Tek şikayetim, video sırasında zoom yapmaması. Sony digicam grubunda çok iddialı... 1. liğe oynamaya başladı diyeblirim... Ha sürekli yanımda taşıyamıyorum. O yüzden 2. bi ufak cam almak istiyrum. Ve buda mutlaka sony olacak. T Serisi çok hoşuma gidiyor... Ve t serisi almak istiyorum... Sony makinalardan şikayetçi olanıda hiç görmedim...
Bari şuraya örnek fotoğraflar da koyalım. O zaman daha güzel olur bence.
ARKADAŞLAR BENCE SONY Yİ CANONDAN FARKLI KILAN ÖZELLİK CANONLAR VİDEOYU SÜRELİ ÇEKİYOR ÖRN: 30 SN BUNUN İÇİN VİDEO SUDA PEK FAZLA BİR İŞE YARAMIYOR BENCE ALAN SONY ALSIN AMA SONY NİNDE DEZ AVANTAJI MEMORY STİCK DUO PRO (R) KULLANMASI BUNUN NE ZARARI VAR DERSENIZ ÇOK PAHALI BİR HAFIZA KART MODELİ BENCE ALAN YİNE SONY ALSIN AMA
quote:
Orjinalden alıntı: rsi
Bari şuraya örnek fotoğraflar da koyalım. O zaman daha güzel olur bence.
hocam zaten bütün popüler sony modellerinin kendi başlıkları var... ve o başlıklarda gerek benim gerek diğer arkadaşlarımızın çektiği sayısız fotoğraf var... İligli başlıklardan hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz...
ARKADAŞLAR H5 LE DEĞİLDE SONY P100 5.1 MP İLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARDAN GÖSTERE BİLİRİM TAMAMEN KENDİ ÇEKİMLERİMDİR