peki sence sd9 700 ytl eder mi ? bu fiyata baska bişey alınmaz heralde.. bende de para az, sabır da hiç yok.
O fiyata alınır. Çünki o fiyata bu ayarda başka birşey yok
quote:
Orjinalden alıntı: Hypodenz
bende de FUJIFILM FINEPIX S9500 var ama sony nın yanında cocuk gibi kaldı...
Hiçte değil o da iyi makine.. 1cm'den makro çekebiliyor. (1 cm'den de nasıl foto çekilecekse...) O da çok kaliteli bir marka. Düşünki o firma S2 (üretimden kalktı) S3 pro'yu yapan firma. Şu an piyasadaki en iyi DSLR ürünlerinden birinin markası. Ve onlarında DSLR like makinelerdeki en iyi modeli.
yok valla ben R1 in populeritesinin bu kadar oldugunu bilmiyordum her forumda ovuluyor ve cektigi fotlar ki ben cekemedim cekenlerden gorduklerimle konusuyorum hakikaten cok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: malcomgerenimo
yok valla ben R1 in populeritesinin bu kadar oldugunu bilmiyordum her forumda ovuluyor ve cektigi fotlar ki ben cekemedim cekenlerden gorduklerimle konusuyorum hakikaten cok iyi
+1
quote:
Yukarıda yolldaığım tüm fotoğraflar R1 ile çekildi. Gerek ben gerekse sitelerden aldığım fotoğraflar yukarıda. Ayrıca hiçbirinde R1'in uzatma lensleri yok. Özellikle ayırdım. Fotolor konuşuyor işte
ahanda benim hafıza kartı sizlere ömürrrrr. garantiye yolladım bir hafta ile iki hafta arasında haber vereceklermis sansa bak ya
noldu ya kimse ugramıyo mu buraya artık
quote:
ahanda benim hafıza kartı sizlere ömürrrrr. garantiye yolladım bir hafta ile iki hafta arasında haber vereceklermis sansa bak ya
Hocam naptın hayırıdır
quote:
noldu ya kimse ugramıyo mu buraya artık
R1 gerçekten pahalı ve özel bir makine. Herkeste olmasını bekleyemeyiz. O yüzden pek popüler değil bu formda. Katılımın pek fazla olmaması bu yüzden. Ama R1 almak isteyen olabilir onlar da soru sormak için gelebilirdi. Gelmemeleri ilginç. Bu arada kartın ne oldu. Geldi mi.
Seni hep "yatar" görüyorum bunalımdasın herhalde karttan dolayı
quote:
Orjinalden alıntı: aLper_iLeri
ben V1 makinemi sattım. sırf bu sensör muabbetinden dolayı. R1 alamicam çok pahalı. 2. el makinelere bakıyorum. kelepir bişi arıyorum. büyük sensörlü olsun dslr olsun taştan olsun icabı Sigma sd9 buldum 700 ytl. incelemesini okudum dpreview'dan - iyi diyorlar fena degil diyorlar. var mı yorumda bulunabilecek kimse ?
Dostum KM 5D önerecektim ama herhalde Nikon 8700 almışsın. Hayırlı olsun.
Orjinalden alıntı: _uMaY_
.....
Ayrıca sizin önemli olacak diğer bir husus ise exif bilgileri, baktığınız fotoğraflarda sağ tıklayım özellikler ve gelişmiş dediğiniz zaman exif bilgilerini görebilirsiniz. Bu exif bilgileri size fotoğraf çekilirken hangi ayarların kullanıldığını gösterir manuelde. Ve bu şekilde çekilmiş fotoğraflarda insanların ne gibi ayarları kullandığını keşfedersiniz...
.....
arkadaslar merhaba. bu basligi daha once okumamistim. her ne kadar R1 sahibi birisi olmasam da ilgi cekiciydi. belki r1 dslr'den onceki son duragim olur.:) belki alakasiz olacak ama benim takildigim nokta ise yukaridaki alintida bahsedilen exif degerlerinin gorulmesi. kendi cektigim fotograflarin degerlerini gorebiliyorum fakat baska yerden buldugum fotograflarinkini nasil gorebilirim. kendimi gelistirme adina bunun cok yararli olacagini dusunuyorum. her turlu ortamda sag tiklayip ozelliklerine bakmaya da calistim ama nafile. Tesekkurler.
yok ya mediart 1 hafta ile iki hafta arasında haber edicez dediler hala bi sonuc yok
High speed 2 gb alacaktın ne oldu....
1gb aldım. alacagım bi arkadas vardı baskasına satmıs.. yani biraz satısa geldik. ben de maltepeden aldım 80 milyona
r1 bence yaptığı işe göre çok da pahalı sayılamaz.
bu arada bendeki sony h2 için gittigidiyordan ambalajında 2gb sony ms pro duo gaming kart aldım, kargoyla birlikte 120 ytl ye patladı. piyasada 250 ytl den daha ucuza almak zor. orayı tavsiye ederim. garantisi filan yok ama sırf garanti için 200 ytl daha vermek pek anlamlı gelmedi bana.
evet ben de sordum magazalarda 240 ytl artı kdv. adaptoru de yok. Ben adaptorle birlikte 80 ytl ye aldım sony pro duo 1 gb. bence sırf garanti ugruna o kadar para vermenin manası yok cunku daha onceki hafıza kartım bozuldu ve garantiye gitti hala ses cıkmadı.
Maltepe'de 2 gb high speed var demiştin o ne oldu...?
110 ytl ye satılıyor.
buraya nasıl fotograf eklerim bilen biri var mı
1- filmin bitinca msn'de maltepe detaylarını alayım. 2- Resim yükleme:
İlk öncehttp://imageshack.us/ sitesine gir oradan en gözat tuşu... Bilgisayarındaki resmi göster. Upload tuşuna bas. gelen linklerden an alttaki linki kopyala. Sonra burada cevapla kutusuna bas. Mesajını yaz. Üstte duran image tuşuna bas. [simage][/simage] böyle birşey yazacak iki kelimenin arasına linki paste et. ve iste sana resim yükleme