Şimdi Ara

Sony CyberShot DSC-W50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benım dsc-w50 foto makinam war. bilirsiniz önunden denklanjör çıkıyor ve orası hassas bi yapı.oraya dokunmayı hiç sevmiyorum bozulacak die bozulmasından geçtim yınede içimde bi his war bişi olucak die.herneyse ben çok foto çekerım çok severım.çektiğimdede arkadaşlarım felan bakıyım derler fotolara ve o denklanjöre ister istemez elleri değer ve çok sinirlenirim. herneyse sony ler de şu war hanı çektıgımız resimleri izlemek için bir tuşa basıyoruz ya resımlerı ızlerken bi kaç dk sora denklanjör kendılıgınden kapanıyor.onun kapanma süresini daha kısa bi süreye çeviremezmıyım yanı 10 sanıyede kapanmasını felan ıstıyorum yapamazmıyım.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.!!!!

• arkadaşlar bilen warsa lütfen cevap atsın
  • Ben benden daha bilgili arkadaşların affına sığınarak bir mesaj atacağım.

Ben denklaşör çıkıyor derken bir şey anlamadım.Herhalde objektiften bahsediyorsunuz.

Ona sertçe dokunmadıktan sonra bir şey olacağını sanmam.
    Arkadaşlarına da bu kadar titiz olduğunu(yani ellenmesini istemediğini belirtirsen) senin cimri,mala düşkün biri olduğunu sanabilirler.Elbette bizim için bazı vazgeçilmez şeylerin değerli olduğunu bilmelidirler ama yanlış da anlayabilirler haberin olsun.
    Ben de elektronik cihazlarımı titizlikle kullanırım ancak fazla da üstüne düşünce, ''çizildi,kirlendi'' gibi durumlarda kötü hissetmeyin sonra kendinizi..Düşmesi ve çatlaması ayrı bir durum tabi..
    ben canon A590IS özelliklerine bakıyorum en az bir dakika yazıyor malesef.Bir dakikadan önce kapanmıyor objektir.Ama sony için aynı durum söz konusu mu onu bilemiyorum..Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 26 Temmuz 2008; 14:42:26 >

• objektif cikmadanda fotolara bakma imkanin olmasi lazim fuji f50 öyle
    makinanın üstündekı tuşları tek tek 3 - 4 sanıye basılı tut ne olcak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkann -- 26 Temmuz 2008; 14:48:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirkann

objektif cikmadanda fotolara bakma imkanin olmasi lazim fuji f50 öyle

evet objektif çıkmadan direkt resimleri gösterme tuşuna basıyorum öle objektif çıkmıyo makına çalışıp resımlerı gösterıyo ama resımı çekıyorum objektif açık sora o gösterme tuşuna basıyorum yıne objektif açık ama o arada objektif bi süre sora kendılıgınden kapanıyor ama baya beklıyorum ve cimrilikle felan hiç alakası yok tüm eşyalarımı böle özenle korurum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutanay

quote:

evet objektif çıkmadan direkt resimleri gösterme tuşuna basıyorum öle objektif çıkmıyo makına çalışıp resımlerı gösterıyo ama resımı çekıyorum objektif açık sora o gösterme tuşuna basıyorum yıne objektif açık ama o arada objektif bi süre sora kendılıgınden kapanıyor ama baya beklıyorum ve cimrilikle felan hiç alakası yok tüm eşyalarımı böle özenle korurum ben

Zaten ben senin öyle biri olduğunu söylemedim.Ben de senin gibiyim demek istedim.Sadece karşındaki insanlar durumu bu şekilde anlayabiliyorlar.Yoksa ben de emek harcayıp aldığım cihazları en iyi şekilde koruma tarafındayım.

• özür dilerim yanlış anlamış olabilirim aynı kafadanız demek o saatler biraz kafam bozuktu çok çok özür diliyorum etrafa bile püskürüyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

quote:

quote:

Zaten ben senin öyle biri olduğunu söylemedim.Ben de senin gibiyim demek istedim.Sadece karşındaki insanlar durumu bu şekilde anlayabiliyorlar.Yoksa ben de emek harcayıp aldığım cihazları en iyi şekilde koruma tarafındayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Satılık: Sony Ericsson W610i
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

özür dilerim yanlış anlamış olabilirim aynı kafadanız demek o saatler biraz kafam bozuktu çok çok özür diliyorum etrafa bile püskürüyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

quote:

quote:

Estağfurullah olur mu öyle şey..Bazen hepimiz sinirlenebiliyoruz tam okumadan değişik cevaplar verebiliyoruz hiç önemli değil..
    Ama dediğin gibi aynı kafadayız.Bir kez daha diyorum..Emek verip çalışarak aldığım şey benim için değerlidir.Ama şöyle bir şey de söz konusu.Ne kadar üstüne düşersek o kadar çizilebiliyor,yıpranabiliyor..Ne kadar korumaya çalışırsak yine de bazı şeylerin önüne geçemiyoruz işte..
    Sadece başkalarının,yani senin makinenin önemli olduğunu hissedebileceği bir şekilde davranmak yeterli gelebiliyor..
    Aşırısı(çok ama çok korumak) dostluklardan,arkadaşlıklardan önemli değil demekk istediğim....Senin de böyle düşündüğüne ben zaten eminim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.