Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak etme tek acemi sen değilsin ev içi fotoları auto modda gece çekimlerini ise

Pozlama süresi; 30''
    İso; 64
    F: 2,8 veya 4

şeklinde ama en önemlisi makineyi sabitleyerek çekebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: flofey

merhaba arkadaşlar
    bende aranıza yeni katıldım
    çok çömezim yani
    makinayı aldım ama hiçbir özelliğini bilmiyorum
    sizlerin yazılarından öğrenmeye çalışıyorum
    ama gece ve ev içerisindeki florasan ışığında hangi ayarları kullanacağımı bilemiyorum yardımcı olan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy_76 -- 29 Kasım 2006; 18:07:03 >
  • Yaw bu topic bana ilaç gibi geldi.
    Önce fujifilm finepix v10 düşünüyordum
    sonra kodak V550'de karar kıldım

2 ay öncesine kadar Danimarka'dan aldığım pentax S4i kullanıyordum ama çaldırdım havuz başında

Ama 2 gündür bu makineyi inceliyorum y.dışı sitelerin review'lerinde, acaip beğendim, hele bu topicin ilk sayfasındaki fotoları gördükten sonra resmen salyalarım aktı. Kesin kararımı verdim ve bu makineyi alacağım. Son kararım

Gittigidiyor.com'da şu anda yaklaşık 7-8 tane bu makineden satılıyor farklı kişiler tarafından. çoğu amerika'dan getirildiğini yazmış. Mesaj attım ve orijinal japon olduğunu kutularının açılmadığını sıfır olduğunu yazdılar. Fiyat 520-600 arası oynuyor. Hatta bazıları 1 gb m.stick veriyor ama sanırım orijinal m.stick değildir ve dandiktir ben mutlaka orijinalini alırım.

Şimdi sizden bazı ricalarım olacak.

Makine paket içeriğinde neler var ??? Aranızda gittigidiyor.com'dan alan varmı ?? Ve yine aynı siteden şu ucuz m.stick duo'lardan alıp memnun kalan varmı ??

Gittigidiyor.com'da 20 ytl'ye satılan DSC N1 kılıfı var, alan varmı, izlenimi nedir ???

Bir de 2 gb m.stick duo kart ile en geniş ve en iyi çekim modunda kaç dk video çekimi yapılabiliyor ???

Yardım eden arkadaşlarımın güzel gözlerinden öpeceğim

• @digitaldelisi@
    Dostum harbidende "digitaldelisiymiş"
  • SADECE BİRİNİ CEVAPLAYABİLİRİM! 2gb en iyi çekim modunda yanlış hatırlamıyor isem 500 civarında foto çekebiliyosun. fotolar 3,5-4 mb olduğuna göre evet doğru 500 adet..
    quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

Yaw bu topic bana ilaç gibi geldi.
    Önce fujifilm finepix v10 düşünüyordum
    sonra kodak V550'de karar kıldım

2 ay öncesine kadar Danimarka'dan aldığım pentax S4i kullanıyordum ama çaldırdım havuz başında

Ama 2 gündür bu makineyi inceliyorum y.dışı sitelerin review'lerinde, acaip beğendim, hele bu topicin ilk sayfasındaki fotoları gördükten sonra resmen salyalarım aktı. Kesin kararımı verdim ve bu makineyi alacağım. Son kararım

Gittigidiyor.com'da şu anda yaklaşık 7-8 tane bu makineden satılıyor farklı kişiler tarafından. çoğu amerika'dan getirildiğini yazmış. Mesaj attım ve orijinal japon olduğunu kutularının açılmadığını sıfır olduğunu yazdılar. Fiyat 520-600 arası oynuyor. Hatta bazıları 1 gb m.stick veriyor ama sanırım orijinal m.stick değildir ve dandiktir ben mutlaka orijinalini alırım.

Şimdi sizden bazı ricalarım olacak.

Makine paket içeriğinde neler var ??? Aranızda gittigidiyor.com'dan alan varmı ?? Ve yine aynı siteden şu ucuz m.stick duo'lardan alıp memnun kalan varmı ??

Gittigidiyor.com'da 20 ytl'ye satılan DSC N1 kılıfı var, alan varmı, izlenimi nedir ???

Bir de 2 gb m.stick duo kart ile en geniş ve en iyi çekim modunda kaç dk video çekimi yapılabiliyor ???

Yardım eden arkadaşlarımın güzel gözlerinden öpeceğim

• enjoy teşekkür ederim
    yavaş yavaş öğreneceğiz kullanmasını
  • ben sony bayisine gittim
    türkçe kılavuz sordum
    bana istanbuldan bi numara verdiler
    danışma hattıymış galiba
    aradım orayı
    ellerinde türkçe kılavuz yokmuş
    kayıt aldılar geldiğinde göndereceklerini söylediler
    ama ben geleceğini zannetmiyorum
    biz bu kılavuzu burada çözeceğiz
  • Merhaba Arkadaşlar,
    SONY DSC N1 KUTU İÇERİĞİ : Makinanın Kutusunu İlk açtığımda üstte kılavuzları ve kurulum Cd sine ulaştım daha sonra bir koruyucu kılıf içerisinde makina onun altında pili ve şarj kablosu ile şarj kutusu ayriyettende ekran kalemi ve sony orjinal bilekliği ile aldım. Fakat şu varki bayi dışı alınan malzemelerde ki topiktede var okursan göreceksin bazı parçalarının orjinal olmadığı yazılmış buna elbette dikkat etmek gerekir. Türkçe Kullanma kılavuzuna gelince henüz bende temin edemedim sony.com.tr den yazdık ama bir cevap alamadık başka bir topikten birisinin msnine ulaştım adam bana fotokopisini yollayabileceğini fakat bunun için 50 usd istediğini yazdı bende eksik olsun dedim:) Millet çakal olmuş şehre inmiş haberimiz yok yahuu:)
  • 50$ mı peh!!! makineyide veriyimmi deseydiniz? Allah Allah adamlara bak yaa... ben doğubanktan mak. alırken klavuzuda istedim bende yok ama hemen getirebilirim 7 ytl karşılığında dedi bende internete güvendiğim için almadım..

quote:

Orjinalden alıntı: aasgard

Merhaba Arkadaşlar,
    SONY DSC N1 KUTU İÇERİĞİ : Makinanın Kutusunu İlk açtığımda üstte kılavuzları ve kurulum Cd sine ulaştım daha sonra bir koruyucu kılıf içerisinde makina onun altında pili ve şarj kablosu ile şarj kutusu ayriyettende ekran kalemi ve sony orjinal bilekliği ile aldım. Fakat şu varki bayi dışı alınan malzemelerde ki topiktede var okursan göreceksin bazı parçalarının orjinal olmadığı yazılmış buna elbette dikkat etmek gerekir. Türkçe Kullanma kılavuzuna gelince henüz bende temin edemedim sony.com.tr den yazdık ama bir cevap alamadık başka bir topikten birisinin msnine ulaştım adam bana fotokopisini yollayabileceğini fakat bunun için 50 usd istediğini yazdı bende eksik olsun dedim:) Millet çakal olmuş şehre inmiş haberimiz yok yahuu:)

• quote:

Orjinalden alıntı: aasgard

Merhaba Arkadaşlar,

O 50 $ isteyen arkadaş.... neyse yazmayayım, sinirlendim

• ya millet nelerle uğraşıyo
    50$ nerden çıktı ya
    ingilizcesini çeviririz biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdin34

Arkadaşlar, Sony N-1 (spot) Kasımın 30'una kadar 580 Ytl.,
    Sony N-2 (spot) ...............................670 Ytl.
    Bu fiyatlara K.Kartına 12 taksitle ...

Arkadaşlar bugün itibarı ile ,peşin fiyatına k.kartına 12 taksit kampanyası bitmiştir.Selamlar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, Sony N-1 (spot) Kasımın 30'una kadar 580 Ytl.,
    Sony N-2 (spot) ...............................670 Ytl.
    Bu fiyatlara K.Kartına 12 taksitle ...

Arkadaşlar bugün itibarı ile ,peşin fiyatına k.kartına 12 taksit kampanyası bitmiştir.Selamlar

doğubanktan n1+kılıf+2gb stickproduo+tripod+9 taksit + hepsinin üzerinde orjinal sony japon etiketi var(nekadar doğru bilmiyorum tabi) + 1 yıl garanti (belgesi var.) 700 ytl ye aldım uygunmu acaba halen bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy_76 -- 1 Aralık 2006; 12:42:35 >
  • sony n1 makinam var dışardan hafıza kartına kaydettiğim filmleri hangi formata çevirirsem n1 de izlerim. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir program varmı?
  • DOSYALARI mpeg olarak kaydetmiyor mu n1?

quote:

Orjinalden alıntı: a726

sony n1 makinam var dışardan hafıza kartına kaydettiğim filmleri hangi formata çevirirsem n1 de izlerim. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir program varmı?
  • yaww ben gideli ne olmuş burası coşmuşş yaa ilgi gösteren herkese tşk edeerrim enjoy_76 n1 tabikide mpeg4 olarak kayıt yapıyor o yüzden kaliteli ve az yer kaplıyor bu arada arkadaşalar benim sorunumla karşılaşan var mı?
  • gittigidiyor.com'dan alsam sorun yaşarmıyım acaba
  • Gittigidiyor.com'da satılan makinelerin yanında genelde 1 gb memory stick pro duo veriyorlar
    resimden gördüğüm kaarıyla bu memory stickler sony marka ambalaj içinde "magic gate msx-m1gst" modeli.

BU m.stick ler sanırım orijinal değil çünkü, makinenin fiyatını düşündüğümüzde çok cazip oluyor. BU m.stickler kullanılırmı ? Ne mahsurları var ???
  • eliminator el cevap...

arkadaşım ben gittigidiyordan aldım yanında da 1 ghb kart verdiler aldım kullanıyorum herhangi bir sorun yok öneririm... tabikide yanında verdikleri sahte ama orijinalinden hiç bir farkı yok ısrarla öneririm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

quote:

2 yıl Garantili Sony Dsc N-1 : 650 Ytl. Spot garantisiz Sony Dsc N-1 : 590 Ytl.

arkadaşım nerde bu fiyat 650 likten alsak bi tane

Pm attım.

650 nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

quote:

2 yıl Garantili Sony Dsc N-1 : 650 Ytl. Spot garantisiz Sony Dsc N-1 : 590 Ytl.

arkadaşım nerde bu fiyat 650 likten alsak bi tane

Pm attım.

650 nerde

kutusunda, sıfır 575-625 arası (1 gb m.stick pro duo hediyeli) yaklaşık şu anda 15-20 adet satılık var gittigidiyor.com'da.

orijinal japon hepsi ve risk yok, çünkü makineyi aldıktan sonra kontrol edip ödeme onayı veriyorsunuz, mal tanımı ile uyuşmayan bir şey gördüğünüzde iade ediyor, paranızı geri alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.