Şimdi Ara

Sony Cybershot W Serisi - T Serisi?? Hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar..Sony Cybershot W150 yada T serisinden W 150 ayarında birmakina almayıdüşünüyorum..Tserisiile W serisiarasında ne gibi farklar var?Sizce hangisini tercih etmeliyim..??

(Makinayı gittiğim yerleri, arkadaşlarımı, zaman zaman detay çekimlerinde kullanıcam..Benimiçin gece çekimide önemli..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMDaGeZeR -- 1 Aralık 2008; 14:09:24 >

• W serisi T serisine nisbeten performans seris diyebiliriz.T serisi gömlek cebine koyabileceğin bir serisir...
  • kalite istiyorsan w ergonamik ve hoş bir tasarım istiyorsan da t serisi
    fakat çok önemli bir detay var ki oda şu ; sony nin w serilerinde carl zeiss lensler kullanılıyor bunu göz önünde bulundurman gerekir
    bence kesinlikle w serisi t serisi kullanmadım ama w serisi sony nin en kaliteli serisidir
  • T serisinde de Carl Zeiss kullanılmaktadır. Şık bir kılıfla gömlek cebinde taşıyabileceğin karizmatik kamera için T serisi. Işığı kontrastı ayarlayayım deli gibi gece çekimi yapayım dersen W serisi...
  • T500'ü tavsiye edebilirim,stereo video kaydı mevcut.
    Ayrıca da şık bir makinadır.
  • dokunmatik ekranlı makineler pazla pil harcıyor diye duymuştum.
    yukarıda t serisinin modeli yazmamışsın. belirtirsen seviniriz.
  • arkadaşlar bende W150 Serisi düşünüyorum işte..

bir sürü makine inceledim ama bunun kadar net ve kaliteli çekenini görmedim hele titreşim önleyiciside var.. ama çektiğin zaman önünden çıkmayacaksın çünkü çift flaş patlatıyor.
    oda 3 sn..
    dsr serileri var ama bunun kadar net ve kaliteli değil.

benimki. Sony Cybershort W150 8,1 MP Dijital fotograf makinesi..
    5x optik zoom..
    10x dijital zoom.
    süper sheradyshort(titreşim,bulanıklık önleyicili)
    kırmızı göz azaltma özelliği kendimi denedim güzel ve net çıktım.
    zoomlayıncada çok net ve keskin çıkartıyor kesinlikle diğer nesneleride bulanıklık falan çektiği yok.
    HD 1080i çıkışı.
    Parlak ve kaliteli çekim.

birde sizin görüşlerinizi bekliyorum bu makineleri kullanan arkadaşlardan yorum alayım.. tabi benim dediğim özellikler;
    -Kaliteli ve net çekecek(her türlü hava şartları)
    -Gece çekim kalitesi.
    -Optik zoom ile çekilen fotografların kaliteli ve net olması(yakınlaşan cisim net arka kısımları bulanık olmayacak)
    -Titreşim önleyici olacak ve her titreşimi önleyip net fotograf çekecek çünkü hızlı ve acele çekimlerde olacaktır..
    -Pil ömrü açıp kapamalı veya belirli süre kadar açık kalırsa ne kadar dayanıyor(uzun süreli olacak.)

dediğim 5 kriterlerden biri uçtumu tamamdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 3 Şubat 2009; 20:13:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.