Fiyatları yaklaşık olarak aynı olan bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz?
esasında bende bu fiyat aralığında bir ürün arıyorum..
genel olarak sony'nin dvd ve divx lerde çok seçici olduğu söyleniyo.. seslerini dinledim yaklaşık aynı gibi geldi bu sistemlere ek olarak Philips HTR 5000 de önerilebilir sanırım..
esasında ben ısrarla divx özelliği olan bir LG sistem arıyorum ama bulamadım..
MİLLETTE TAKMIŞ KAFAYA LG OLSUN LG OLSUN DİĞER MARKALARIN SUYUMU ÇIKTI
Hocam aslında sony nin ses çıkışı 720 watt. Panasonic 400 watt. Ancak satıcıların genel fikri panasonic ses kalitesi olarak sony den daha iyidir diyolar. bi de sony nin modeli epeyce eski. panasonic piyasaya yeni çıktı. format olarak bazı yenilikleri destekliyor. karar vermek zor. ancak ben panasonice daha yakınım.
bu tarz bir ürün düşünüyorsanız panasonici öneririm. metrocity teknosada iki ürünü de dinleyebilirsiniz. iki üründen panasonic daha temiz bir ses veriyor bana kalırsa... Son olarak panasonic'in yanında gelen 4 speaker ayaklık hediyesi (200ytl değerinde) de ayrı bir güzellik... somyde böyle bir özellik olmadığından 600 milyon verdiğiniz sistemi yere koymak durumunda kalıyorsunuz....
quote:
Orjinalden alıntı: fthtrky
Hocam aslında sony nin ses çıkışı 720 watt. Panasonic 400 watt. Ancak satıcıların genel fikri panasonic ses kalitesi olarak sony den daha iyidir diyolar. bi de sony nin modeli epeyce eski. panasonic piyasaya yeni çıktı. format olarak bazı yenilikleri destekliyor. karar vermek zor. ancak ben panasonice daha yakınım.
doğru diyosun sony bu eski kafayı atmazsa çöpe çok para kaybedicek yani demek sitediğim sana sonuna kadar katılıyorum neden diyeceksin sony hep eski özellikler ve yeni ürün çıkarmıyor plazmada panasonic ise duyduğuma göre bir avrupa ülkesinde bir izmir ilimizin alanı kadar plazma fabrikası açmış adamlar yani demek istediğim panasoniğin televizyonda özellikle plazma nın üretimine ve teknolojisine verdikleri önem ve itina işin sırrıda burda değilmi aslında:)?
he birşey daha panasoniğin ses kalitesi sonyden daha iyiymiş kimler uyduruyo bunları bilmem ama panasoniğin plazmadaki başarısı böyle giderse samsunga yaklaşacak gibi gözüküyor yorumu sizlere bırakıyorum en son baktımda haberlere en büyük plazmayı samsung çıkardıydı ve en çok renk doygunluğu felan kaç milyar renk destekliyo samsung plazmada öncü herhalde durum bunu gösteriyor.