Şimdi Ara

sony kv-hr34 (veya kv-hz34) 4:3 crt. ama neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • crt almayı düşünüyordum, 34" sony diğer crt lere oranla daha öne çıktı, sebepler:

ülkemizde yayınların çoğu 4:3 yapılıyor. ve uzun yıllar bu devam edecek gibi.

34" 4:3 ile (69*52cm) 3588cm2 ekran alanı, 32" 16:9 lcd veya crt bir ekranda (71*40cm) 2840cm2 ekran alanı

34" 4:3 ekranı 16:9 formatında (dvd film gibi) izlesek bile (69*39cm) 2691cm2 bir alan izleyebiliriz, bu da 32" orjinal 16:9 bir lcd ye yakın bir alanı ifade eder.

sirkeci altınhanda fiyatı 2000usd

diğer özelliker aşağıda, fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbird2 -- 8 Haziran 2006; 2:28:56 >

• merhaba ben de kv hr34m61 var. tek kelime ile mükemmel. CRTlerin görüntüsü ve kontrastını hiçbir LCD ve plazma tutmuyor. ayrıca LCD ve plazmaların ekranları çok ısı yaymakta. Diğer taraftan CRT tüp ömrü çok uzun. bozulduğunda tamir ettirebilirsin.
    başka sorun olursa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99ajanx

merhaba ben de kv hr34m61 var. tek kelime ile mükemmel. CRTlerin görüntüsü ve kontrastını hiçbir LCD ve plazma tutmuyor. ayrıca LCD ve plazmaların ekranları çok ısı yaymakta. Diğer taraftan CRT tüp ömrü çok uzun. bozulduğunda tamir ettirebilirsin.
    başka sorun olursa yardımcı olurum.
    Hocam merhabalar, internette pek bir bilgi bulamadım bu tv hakkında. Sizin yorumunuzu görünce bir kaç şey sormak istedim. Bu Tv'yi konsol için kullanacağımda acaba memnun musunuz? + ve - yönleri nelerdir sizce. Teşekkür ederim.
  • Yıllardır kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99ajanx

Yıllardır kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.
    Teşekkür ederim cevabınız için. Son olarak DVD player olsun, Playstation vs olsun bu cihazları hep component giriş ile mi bağladınız?
  • Evet. (Kırmızı, Yeşil, Mavi)
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Aynı tvyi ben de kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.