Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomacco

Teşekkürler.Son olarak iki küçük kolonu kablosuz kullanabilirmiyiz?Ve nasıl kullanıyoruz?Ses kalitesinde düşme olurmu?

Wireless için ayrıca wireless adaptör almak gerekiyor, kablolar yeterli uzunlukta olduğundan gerek duymadım.
  • Kaç metre kablo uzunluğu?
  • quote:

Kaç metre kablo uzunluğu?

Yanılmıyorsam 8'er metre 2 kablo var arka hoparlörler için.
  • merhaba arkadaşlar. dav dz680 almaya karar verdim ancak ht sf1200'de de kaldı aklım 1000w'mış gücü siz hangisini tavsiye edersiniz. şimdilik pc de kullanıcam sistemi ilerde lcd alınca ona da bağlamayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bass'ı sağlam bişey olsa diye düşünüyorum.
  • Ben gücüne bakmam, sistemler birbirine aşağı yukarı denk ancak farklı kulvarlardalar. Birincisi kompact bir sistem dvd si içinde ama fazla bağlanılırlığı yok. Ben ikincisini tercih ederdim. 3 hdmi in, ve digital ses girişleri ile seçimim sf1200 olurdu. Birincisini düşünmezdim bile.
  • Fiyat farkı ne kadar?
  • dz680 900tl sf1200 1000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snace -- 1 Kasım 2009; 15:36:08 >
  • Son olarak sf 1200 ün ne artısı var fiyat farkına değermi?
  • Arkadaşlar alalım mı ürünü?Sony centerda 870 TL istanbul bilişimde 770 Tl istanbul bilşimde pek güvenmiyorum servis konusunda sorun çıkarıyorlarmış?
  • quote:

Arkadaşlar alalım mı ürünü?Sony centerda 870 TL istanbul bilişimde 770 Tl istanbul bilşimde pek güvenmiyorum servis konusunda sorun çıkarıyorlarmış?

Hepsiburada.com'da worldcarda 760 a satıyorlar taksitli.
  • Netten almıyacağım.
  • Son durum nedir bu sistemde avş dosyaları altyazısıyla birlikte aynı klasöre attığımızda rahatlıkla izleyebiliyormuyuz?Elden alınabilecek en uygun yer neresidir?
  • Arkadaşlar bu ürün pek tutulmadı galiba kimse birşey yazmamış buraya.Bu sonynin dvd palyeri dvd seçermi sokaktan alıcaz şimdi bizi uyuz etmesin.
  • Ürünü sipariş ettim. Ulaştığında fikirlerimi paylaşırım..
  • Üstatçok ii olur bende almak istyorum zamlanmadan sorması ayıp sen nerden kaça aldın uygun mu fiyatı?
  • Hepsiburada'dan aldım 790TL'ye Peşin fiyatına 10 taksit. Birçok Sony Center ve marketlerde 890'dan aşağıya bulamadım. Ama 5 iş gününü geçmesine rağmen bir türlü temin edemediler ürünü :( Bakalım bekliyorum hala gelmesini...

İmkanın varsa bir şekilde ürünü (müzik, film ve ps3 bağlantısı) test etmeni tavsiye ederim. Muadili diğer markalarda (Philips, Samsung vs.) bu ürün kadar tatmin edici ses ve berraklık olmadığı için direk bunu aldım. O yüzden kendin test et mutlaka.. Birde Lcd'm de Sony bravia sync sayesinde tek kumanda yeterli olacak. Benim için çok bangır bangır müzik değil, net bir ses alabilmem önemli o yüzden tercih ettim. Birçok arkadaş Z5500'ü tavsiye ediyor ama aynı sınıfta değiller ve eğer evli isen emin ol eşin o Z5500'ün yumurta tipi kolonlarını ve bass'ı salona sokmayacaktır bile :)

Arka hoparlörler için de şu yukardaki Sonorous SP-200B ayaklardan aldım Mediamarkt'tan 89'a. Birçok yer 155TL istiyor bu ayaklar için sakın o kadar para vermeyin eğer alırsanız..

http://www.hepsiburada.com/sonorous-sp-200b-hoparlor-ayaklari/productDetails.aspx?categoryid=17290&productid=evsonosp200b#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 23 Aralık 2009; 13:31:31 >

• Teşekkürler öneriler için.Benim aklıma dvd oynatıcının seçiciliği takılıyor acaba dışardan aldığımız korsan dvdleri nasıl oynatıyor bende de sony tv var tek kumanda olarak tv kumandasını kullanıyorsak çok güzel.Size gelince ürün bir iki bize deneyimleriniz paylaşırsanız bende alıcam inşallah.Fakat netten alamam kredi kartı borçlarım çok.Peşin olursa uygun nerelerde bulurum sizce.zeytinburnu olivyumda peşine sony center en son 800 Tl dedi oda yılsonuna kadar sanırım.
  • O konu hakkında çok bir bilgim yok birşey diyemem göreceli kavram dvd kötüdür vs. ama duymadım sony player'larda dvd seçme olayını. Ben film arşivi yaptığım için illaki orjinal kullanıyorum. Sony tv'in var ise Bravia Sync denen olay sayesinde iki cihaz birbirini tanıyor. Herhangi birinin kumandası ile iki cihazıda kontrol edebiliyorsun. Ben peşinde 890'dan aşağıya bulamadım pek 800tl iyi fiyat bence oradan alabilirsin.

Bu arada an itibariyle Hepsiburada nihayet siparişimi kargoya vermiş. Herhalde yarın fln ulaşır. Ama bir daha da hayatta alışveriş yapmayacağım bu denli büyük sipariş. Tam 5. iş günü sonunda temin edebildiler ürünü ne hikmetse. İnşallah sorunsuz olurda birde iade fln uğraşmam..
  • mrb
    arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ancak kafam karışık

sony marka 40L4000 full HD televizyonum var
    samsung r620 laptop mevcut

bunların yanında lg dvd player almıştım 492 h modeli optic ses çıkışı, hdmi felan var 1080p ölçekleme var
    ancak diğer 5.1 ses çıkışı yok sadece R ve L ses çıışları var stereo yani

durum şimdi şu şekilde
    bazen laptoptanda mkv filmleri seyrediyorum ancak laptopun 5+1 veya optıc çıkışı yok dolaysıyla harici bir ses kartı almam gerekecek kalitesi ses için creatcenin optıc çıkışlı modelini düşünüyorum.
    dvd nin yanına bir 5+1 alayım dedim altec lansing fx 5051 modelini düşündüm olur diyolar ama özellikle bilgisayar için üretilmiş bir ürün olduğunu ve dvd de gerşek 5+1 ses vereceğini düşünmüyorum emin değilim.
    hem laptopada baplarım bazen usb girişi olduğundan harici ses kartına ihtiyaç duymayacak

diğer düşüncem ise konunuz üzerine kendi dvd playerimi satarek SONY DAZ-DV680 ses sistemi almak.
    hem televizyonumla uyumlu olur hemde şık bir görüntüsü var orjinal bir sisteme sahip olmuş olurum
    usb girişinden harici diskimi (400 gb FAT32 döüştürüldü)kullanmayı düşünüyorum. LG dvd playerde kullanıyordum bunu. Sony bu özelliği çalıştırıyor diyorlar ama emin değilim tecrube eden varmı????????????????
    tabi sony sistemi alırsam laptop için harici ses kartı almamda gerekecek
    bide eski vcd leri sony oynatmıyor galiba önemli değil laptoptan izlerim

sizce ne yapayım altec lancig sistem mi SONY dav dz 680 mi???

bu konuda benimle aynı durumda olanlar var hatta samsun 620 klubunden bir arkadaşta var sony tv leri olanlar var

• üstat bende de aynı durum var.dz 680 alaln arakdaşatan yorumlarını bekliyorum harici diskinle her filmi izlyemezssin.Sonyler oynatmıyor mkv.avi bile oynattığı şüpheli sony centerlara soruyorum emin değiliz diyorlar büyük ihtimal her aviyi oynatmaz bende de r620 var da lcd ye bağlamak istemiyorum evdekiler tak çıkar sürekli yapma diyorlar bende wd tv media player live almayı düşünüyorum dts de çözüyor hariciyi buna bağlı bırakırım hdmi kabloda sürekli üstünde alır wd tv nin olur biter diye düşüyorum bu seferde aklıam şu takıldı.sony sistemdeki dvd player hdmi kablo ile bağlanıyor wd tv de hdmi ile bağlanıyor bunlar sürekli lcdye bağlı olunca her açılışta ürünler stand by konumunda bile olsa bir yük geçişi olacak lcd ile bu iki ürün arasında bir sakıncası var mı?
    Bu arada r620 lcd ye bağlarken dikkat et her iki cihazda kapalıyken hdmi kablosununtak çıkar ben her ikiside açıkken takıyordum tehlikeli dediler hdmi girişleri yanabilir dediler belki sende bilmiyorsun diye paylaşayım dedim.
    Alan arkadaştan yorumlarını bekliyorum ona göre alıcam inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.