Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o zaman herkese benden çay
  • 2 gün içinde teslimat iyi olur valla senin için yılbaşı sonrasını düşünürken:d

linkteki ses kartı tam bizlik ama ben hala wd hd playerden yanayım nedense bu laptopu tv ye bağlama işinden soğudum baya bi.

DZ680 gelince kutuyu açıp kendimmi kursam yoksa servisi çağırıp onamı kurdursam öğleden beri onu düşünüyorum:)

bu arada yeni rütben hayırlı olsun hocam.
  • Benimle ne zoru vardı acaba bu hb'nin de 5 gün beklettiler beni? Herhalde benimki ile birlikte birkaç tane daha temin ediverdiler onlarda size gelmiş iyi olmuş valla...

Sistemi kendiniz kurabilirsiniz bence hiç servis'i beklemeyin. Tüm kablolar ve bağlantı yerleri belli. 15-20dk içerisinde halledebilirsiniz.
  • Garantide felan sorun çıkmaz dimi kurulumu kendimiz yapınca benim tek çekincem ilerde bir sorun çıkınca kurulumu servis yapmadı diye ürünün garanti dışı kalması.
  • wd media player live dts çözüyor.Kutu içinden optik kablo çıkıyor mu?
    Çıkmıyorsa hangi marka kablo almak lazım.
  • bilmiyorum ama optıc kablo çıkacağını hiç zannetmiyorum

garantinin problem olacağını sanmıyorum sonuçta faturamız var
    bu arada ürün 5 yıl garantili olacak değilmi sony euroasia garantilimi olacak onlar 5 yıl televizyonum öyle çünkü
  • arkadaşlar Sony dav-dz680 le ilgili birşey daha söylemek istiyorum.
    satın almaya karar vermeden önce mediamarkt, elektroworld gibi mağazalara gidip incelemelerde bulundum.
    yan yana dizilmiş çeşitli markaların sinema sistemleride gözüme ilişti. philips, samsung, lg gibi
    lg nin modelini bilmiyorum ama 1500 tl lik bir modeldi. wooferı sony nin 2 katı kadardı. abartmıyorum.
    diğerlerinin wooferlarıda sony den büyüktü. waat olarakda 850 den düşük yoktu lg 1000 wattı.
    mağazadaki görevli arkadaştan rica ederek saydığım tüm sistemlerde sonyde dahil aynı cd nin aynı şarkısını tek tek dinledim.
    sonuç beni gerçekten memnun etti. yanımda eşimde vardı. oda aynen şöyle dedi. hiçbiri SONY gibi değil.
    lgnin sesi boğuk çıkıyordu biraz ayar felan değiştirdi düzelir gibi oldu ama sony ye yetişemedi.
    lg nin o kocaman wooferını sony nin küçük olan wooferı yerin dbine soktu diyebilirim.

SONY harika
    adı yeter
    lg, samsung, philips

• ukymk; bende benzer bir şekilde test etmiş ve aynı sonucu almıştım hatta bana gerek kalmadan eşim verdi kararı aynı şekilde "Hiçbiri Sony gibi değil" diyerekten :) Özellikle Samsung'lar tam bir rezalet hele bir modeli vardı 690tl'lik 1000w demişler ama rezalet ötesiydi.

Kendiniz kurarsanız garanti dışı fln kalmaz merak etmeyin. Kutudan optik kablo çıkmıyor, herhangi bir marka alsanız olur farketmez..
    Garanti 5 değil 2 yıl. Kutunun içerisinden Sony garanti belgesi çıkıyor. 5 yıl olayı sadece tv'lerde var oda 2 yıl full garanti, kalan 3 yıl parça garantisi şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 29 Aralık 2009; 9:02:49 >
  • Garanti konusunda verdiğin bilgi için teşekkürler.
    geçen sony nin kendi mağazasına girmiştim orada 5 yıl garanti yazıyor gibime gelmişti neyse
    hepsi buradanın alışveriş sayfaasında da zaten 24 ay garanti yazıyor. ilginç ama hb sony tv lerede 24 ay garanti yaazıyor. neyse önemli değil.
  • az önce kargo şirketini aradım. ürünün faturası bugün düzenlenmiş dolaysıyla cihaz yarın elimde olacak
    yan yattı bizim 2 iş gününde teslimat olayı
    neyse geç olsun güç olmasın vardır her işte bir hayır

tweezer arkadaşım sanırım seninki yarın gelecek emin değilim ama belkide bugün de gelir.
  • sony centerlarda garanti 5 yıl doğru.Ama en uygun sony centerda bile peşin 800 Tl ye zor veriyorlar.Hepsi burada dan hiç alışveriş yapmadım bugüne kadar netten alışveriş bana uzak kaldı biraz güvenilirmi?üründe hata falan çıktığında sıkıntı oluyormu ?
  • zannetmem neden diyecek olursan hepsi buradanın yardım sayfasında garanti ve yetkili servislerle ilgili açıklama var.
    aynen şöyle

Sitemizden almış olduğunuz ürünler Tedarikçi ya da ithalatçı firmalaradan bize ulaşmakta ve ürünlerin orjinal kutuları açılıp kontrol edilmeden adresinize gönderilmek üzere kargoya verilmektedir. Ürünlerin orjinal kutularında bulunan garanti belgeleri bu sebeple tarafımızdan onaylanamamaktadır.
    Ancak tarafınıza gönderdiğimiz faturamız bir çok ürünün garanti süresi içinde garanti belgesi yerine geçmektedir. Satın almış olduğunuz ürün için teknik servis sizden Garanti Belgesi talep ediyorsa bize yeniden bilgi vermenizi rica ederiz.
    Bununla birlikte dilerseniz garanti belgenizi size geri gönderebileceğimiz bir faks numarası bildirerek 0216 631 56 59 nolu faksımıza gönderebilirsiniz. Garanti belgeniz en kısa sürede onaylanarak tarafınıza geri fakslanacaktır.

<siz>Sattığınız ürünlerin garantisi var mı?
    <Hepsiburada>Evet sattığımız tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altındadır. Tamir veya değişim işlemleri garanti veren firma tarafından yapılmaktadır

• ben aldım sony centerdan 845 Tl ye hadiş hayırlsı bakalım.Ya aklıma takılan lcd den normal tv izlerken sesi almak için hoparlörlerden nasıl bağlantı yapıcaz ?
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

lcd tv de optic çıkış varsa öyle bağlarsın yoksa stereo çıkış vardır
    stereo çışıda mini jacka dönüştürerek cihazın ön tarafındaki girişten girersin sanırım
    görüntüyü biraz bozacak ama sanki
    bende dün gece yatakta uyumaya çalışırken düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukymk -- 29 Aralık 2009; 13:56:37 >
  • görüntü zaten hdmi ile bağlı olarak veriliyor ya normal kanalların görüntüsü mü bozluru demek istedin.Şimdi lcd nin optiğini dvd playerınkini girmek sorun değilde bu sefer dvd nin optik girişi dolunca wd live nasıl bağlanacak ses sistemine ben onu çözemedim.
  • hocam sen wd live den lcd ye görüntüyü hdmi ile aktaracan seside ses sistemine opticden bağlayacaksın.
    dolaysıyla ses sisteminde optic girişin kullanımda olacak.
    televizyonun optic çıkışı olsada kullanamayacaksın.
    zaten şu var televizyondaki yayınlar stereo, sadece bazı kanallar 5.1 veriyormuş. tam bilmiyom
    digital uydu receiver kullanıyormusun bilmiyorum ama
    sen sesi ya tvnin analog R-L ses çıkışından ya da uydu receiverin R-L ses çıkışından alıp Ses sistemine aktaracaksın. Ses sisteminin arka panelinde değil Ön panelinde bir analog giriş var mini jack 1/8" diyorlar sanırım. oraya giriş yapacaksın
    görüntü bozulacak dememdeki kasıt dz 680 in ön panelinde bir jak olacak estetik açıdan görüntüyü kastettim

walla hocam benim cihazda bildiğin üzere daha gelmedi ama kafamdaki kurgu bu şekilde umarım umduğum gibi yapılır çünki bende öyle yapacam
    d-smartın ses çıkışından ses sistemine analog girecem.dolby prologıc II o sesi sanal surrounda çevirecektir.

• Anladım benim ki de gelmedi daha.şimdiden öğrenelimde sonra kafa karışmasın hazır olmadığım konularla karşılaşmak beni sinirlendiriyor her zaman herşeye hakim olunca insan daha bir rahat oluyor.
    Evet dediklerin mantıklı.benim lcdnin arkasında R-L vardır sanırım.fakat bu dvd player ön tarafındaki anologu nasıl kullanıcaz ?Birde teledünyada dijital yayın ver,ior yani ses kalitesi güzel ve dijital acaba oadmı anolog girişe takılınca anolog olacak.
  • Tomacco sanada hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden.

Bak yukarda sana cevap olarak yazmıştım bağlantıları tekrar onları oku. Tüm cihazların toplanma yeri tv olacak, tv'nni optik çıkışıda sisteme bağlantı noktamız olacak. Tabi fiziksel olarak kabloları görmeden kafanda canlandıramıyorsun ama telaş yapılacak birşey yok. :) Buraya yazarsın yardımcı olmaya çalışırız.

TV'deki yada uydu alıcısındaki sesi tüm kolonlara vermek için kumandadaki "System Menu" kısmından "Dec Mode"a giriyoruz. Oradan "ACB Multi" seçiyoruz tüm kolonlara stereo sesi veriyoruz. Dolby prologic'te aynı işlemi yapıyor ama olmayan bir formatı 5.1 yapmaya çalıştığı için çok başarılı değil, o yüzden ben tüm kolonlardan stereo ses almayı tercih ediyorum tüm yayınlarda. Teledünya HD Box kullanıyorum hdmi üzerinden sesi tv'ye ilettiği için, tv'de ses sistemine optik ile bağlı olduğu için ayrıca bir bağlantı kullanmıyorum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 29 Aralık 2009; 17:22:57 >

• evet hooligy arkadaşımın dediği bağlantı mantığı senin içi daha doğru

benim LCD de optic çıkış olmadığından benim hooligy arkadaşımın dediği gibi bir bağlantı yapma şansım yok,
    ama önemli değil şu an benim için belki ilerde ah keşke diyebilirim ama neyse kafama fazla takmıyacam yok işte :)
  • arkdaşlar kutu içinden herhangi bir bağlantı kablosu çıkıyormu?Birde bu coaxcial giriş ne işe yarıyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.