Şimdi Ara

SONY DAV- DZ840K 5.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim

Bu arada web sayfaları üzerinden izlediğiniz filmlerin sesleri çok ciddi şekilde kalitesiz oluyor.

Basitçe örnek vermek gerekirse web sayfası üzerinden kalite anlamında 20 puanlık ses alıyorsanız, 5.1 Dolby sesli bir filmi indirip izlediğinizde o puan 100 gibi olur.

Eğer internetiniz hızlı ise ve kota yoksa filmlerin 10-15 gb’lık Dolby 5.1 sesli olan sürümlerini indirip izlemenizi öneririm. Hem görüntü hem de ses kalitesi açısından çok ciddi fark olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ustam yıllar önce internetin zayıf olduğu dönemde filmleri daha kaliteli daha akıcı izlemek için torrent sitelerinden filmler indirirdim izlerdim fakat şimdi internet hızım  DOWNLOAD 901.63 Mbps  UPLOAD 153.75 Mbps böyle olunca direk sitelerden izliyorum

Aslında çok doğru diyorsun fakat torrent sitelerini alt yazı siteleri hep unuttum :(

• LockMan L kullanıcısına yanıt
    Web sitelerindeki filmler en kötü çözünürlük ve ses ile veriliyor. Filmlerin 2-3 gb’lık versiyonlarını yüklüyorlar.

Halbuki indirme hızınız yüksek olduğu için filmin 10-15 gb’lık düzgün 5.1 sesli bir versiyonunu filmin de paylaşan (seed) sayısı yüksek bir torrentini bulursanız 3-5 dakika içinde indirip daha kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Aslında hızın yüksek olması sizin adınıza büyük nimet.

• Ustam sıkıntım var :(

cıtırtılar var çözemiyorum bir türlü

• LockMan L kullanıcısına yanıt
    Videodan bir şey anlaşılmıyor

Çıtırtı dediğin ne açarsan aç geliyor mu? Örneğin YouTube, film, müzik yada oyun oynarken falan.

Eğer öyle ise ses sisteminde bir sıkıntı olabilir.

Bunu anlamak için ses sistemine usb takıp oradan bir müzik vs açabilirsin. Eğer USB’den müzik çaldığında da çıtırtı geliyorsa ses sisteminde bir sorun var demektir.

Gelmiyorsa o zaman pc tabanlı bir problem var diyebiliriz.

• 3,0 flash belleğim vardı onunla denedim usb yi görmedi cihaz

bügün 2,0 alıp deneyeceğim, birde optik kaplo siparişi verdim kablodan şüpeleniyorum :)

Başıma dert oldu iki haftadır uğraşıyorum izmir de bulsam bu işlerden anlıyan uzman biri parasını verip yaptıracağım o noktaya geldim sıkıldım artık :(

• Bu arada bu videoyu iş yerinde izledim o çıtırdı sesleri sesler yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.